Eşime yapılan sinema teklifinin devamı.

Bence kocacın burnunu sürtüyor ama genede sen bilirsin.

Okuduğum konuları nadiren hatırlarım.sitede çok vakit gecirmiyorum, ama buna rağmen sizin konunuzu unutmamistim, cunku sinir harbi yaşatan bir konuydu. Utanmaz adam , size rağmen sizin bilginiz dahilinde, diger kadınla birlikte flort ediyordu . Kadin da adam da sizi takmiyordu. O zaman mesajınız cevaplarınız sinir bozucuydu şimdi de.
Ya ben hayret ediyorum..gercek değildir umarım. Gerçekse çok acı. Bosanin, ve hayatınızı yaşayın. Şu pis adamı beslemeyin daha fazla. Arsız kopek. Özür dilerim ama bunu yazdırdı. O kadın da arsizin teki, cunku daha önceki konunuzda, esiniznonunla sinemaya gitmeye naz etti diye trip atıyordu... kadin kendin riske atmak istememis ilerletmek istememis bu " iliskiyi"..aralarında bir ilişki vardı yani.ALDATILDINIZ. simdi bu asalak vasıfsız herifi evinizden sepetleyin ve yaralarinizi sarmaya çalışın. Paranız da çok anladığım kadarıyla , gezin tozun keyfine varın hayatın. Sonra bir erkek isterseniz, SIZE DENK SEVIYEDE , sizi gerçekten seven biriyle yine hayatınızı birlestirirsiniz

Bu konu bence gerçek değil. Gerçek olamayacak kadar absurd. Kocası karısına basarısızlık capkınlık denemesini anlatıyor. Kafayı yersin normalde. Hala burnunu surrsem mi diyorsunuz? Eger konu gerçekse, zaten bosanmayacaksınız belli ki. Buyuk midesizlik.

Evet maddi olarak benim imkanlarımdan dolayı rahatız
Kocan senden paran icin bosanmak istemiyor .bak paranda varmis mal mulk diyorsun iki gun sonra bu adam senin malin mulkun ona kalsın diye seni oldurur .zaten aldatmaya calisiyor en sonunda canindan olacaksin .bosa gitsin bu asalagi .zaten isi gucude yok .

Kısaca şöyle olmuş

" Gösteriyorsun ama elletmiyorsun zıçarlar böyle işe len "demiş sonra eve gelmiş işte karısının dizlerin de ağlamış anlatmış sonra sarılıp ağlamışlar işte

Bugün o kadın için böyle şeyler yapan adam yarın başka biri için neler yapmaz ben pişmanlığına inanmazdım açıkçası. Değil sinemaya gitmek yanımda gerekmedikçe bir kadınla muhatap olsa rahatsız olurum siz hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz onca şeye rağmen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…