- 19 Mayıs 2025
- 242
- 1.233
- 28
- 27
seni aldatan adamı mı besliyorsun birdeEvet maddi olarak benim imkanlarımdan dolayı rahatız
Bu ne genişlikDaha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Kadin karsilik vermedigi icin efkarlanmis kocaniz carsidaki pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak icin size oyle diyor kadin bugun arasin gel diye kosa kosa gitmezse bende bir sey bilmiyorum sizdeki rahatlikta pek masallahlik adama kirmizi kusagini baglayip damat bohcasiyla yollayacaksinizAşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Bu muhabbetin içinde olmak sizi rahatsız etmiyor mu? Ben parçalarım açıkçası yani bana bunu teklif dahi edemez korkar çünkü kaybedecek hiçbir şeyim yokDaha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Belki bir şey olmadı ama kadın istemediği için olmadı yoksa gayet olacakmış yoksa neden sinirlenip bu kadar tepki vermiş...Belki de anlattıkları yalan bazı kurumsal yerlerde iş arkadaşları ile ikili ilişkiler yasak, işten atılıyorsunuz.Çalıştığı yer öyle bir yer mi?Bununla olmadığı başkasıyla da olmayacağı anlamına gelmiyor buna müsait bir eş var.Bana hiç güven vermedi anlattıklarınız, ne yapmanız gerektiğini tabi ki en iyi siz bilirsiniz bu şartlar altında.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor
OOOO O zaman düşünecek bir şey yok koyun kapının önüneEvet maddi olarak benim imkanlarımdan dolayı rahatız
Kadın aonu la yatmadı diye trip atmış. Bir de bunu gelip size anlatıyor mu? Herhalde kadını arayıp kızmanızı bekliyor kocamla neden yatmadın yatsan ne olur sanki falan diye. Hey allahım ne saçma bir konu bu böyle. Siz nasıl bu adamla sakın kalabiliyorsunuz. Hala aynı evde misinizKadın buna biz sadece arkadaşız sen yanlış anladın falan deyince eşimde sen korkaksın bana burda her türlü şakayı imayı yapıyorsun ama dışarıda görülmekten korkuyosun benimle oynadığını o zaman anladım ve tuzağa düştüğünü diyor.ben size diyorum işte mal.
B.k yesin hey allahım.Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Yok biraz burnu sürtsün, o arada oda keyfine baksın.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Adam şikayet etmiş kadın sınamaya davet etti ama evine gidip benle sevişmedi kavga ettik falan diye. Olaya gelBu muhabbetin içinde olmak sizi rahatsız etmiyor mu? Ben parçalarım açıkçası yani bana bunu teklif dahi edemez korkar çünkü kaybedecek hiçbir şeyim yok
Karısına bunları dert yanarak anlatmış şaka gibi konuAdam şikayet etmiş kadın sınamaya davet etti ama evine gidip benle sevişmedi kavga ettik falan diye. Olaya gel
Kadını unutamadığı içindir. Ayrıca kadin onu reddetti diye kendini sigaraya vermis yemeden icmeden kesilmis adam.Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Eşiniz karakterindeki bir erkek ne söylüyorsa siz aksini dusunmelisiniz. Deneyen kadın değil eşinizAşırı naif ve sakinimdir ne olursa olsun yakacam gemileri dedim ama içim hiç soğumuyor.artık sen ne dersen o hiç bir yanlışım olmayacak diyor.ilerleseydi durumlar belki ben ne yapıyorum diyecekti bilmiyorum ki.iş yerinde depresyondaydım mutsuzdum o da beni kullandı kendini hala beğeniliyor muyum diye bende dedinedi diyor.alık azıcık.
Adam bayağı ümitlenmiş işte, kadın ister ciddi olsun, ister şaka yapmış olsun, kocaniz bir şeyler yaşamaya niyetlenmiş ama avucunu yalamış.Kadın buna biz sadece arkadaşız sen yanlış anladın falan deyince eşimde sen korkaksın bana burda her türlü şakayı imayı yapıyorsun ama dışarıda görülmekten korkuyosun benimle oynadığını o zaman anladım ve tuzağa düştüğünü diyor.ben size diyorum işte mal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?