Eşime yapılan sinema teklifinin devamı.

Bu ne genişlik

Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Kadin karsilik vermedigi icin efkarlanmis kocaniz carsidaki pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak icin size oyle diyor kadin bugun arasin gel diye kosa kosa gitmezse bende bir sey bilmiyorum sizdeki rahatlikta pek masallahlik adama kirmizi kusagini baglayip damat bohcasiyla yollayacaksiniz

Bu muhabbetin içinde olmak sizi rahatsız etmiyor mu? Ben parçalarım açıkçası yani bana bunu teklif dahi edemez korkar çünkü kaybedecek hiçbir şeyim yok

.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor
Belki bir şey olmadı ama kadın istemediği için olmadı yoksa gayet olacakmış yoksa neden sinirlenip bu kadar tepki vermiş...Belki de anlattıkları yalan bazı kurumsal yerlerde iş arkadaşları ile ikili ilişkiler yasak, işten atılıyorsunuz.Çalıştığı yer öyle bir yer mi?Bununla olmadığı başkasıyla da olmayacağı anlamına gelmiyor buna müsait bir eş var.Bana hiç güven vermedi anlattıklarınız, ne yapmanız gerektiğini tabi ki en iyi siz bilirsiniz bu şartlar altında

Kadın aonu la yatmadı diye trip atmış. Bir de bunu gelip size anlatıyor mu? Herhalde kadını arayıp kızmanızı bekliyor kocamla neden yatmadın yatsan ne olur sanki falan diye. Hey allahım ne saçma bir konu bu böyle. Siz nasıl bu adamla sakın kalabiliyorsunuz. Hala aynı evde misiniz

Yok biraz burnu sürtsün, o arada oda keyfine baksın.
Dur sen adamın donunu yıka yemeğiniz hazır et falan. Boşver napıcan ya.
Adam gözünün içine baka baka neler yapıyor sen otur orda.

Bu muhabbetin içinde olmak sizi rahatsız etmiyor mu? Ben parçalarım açıkçası yani bana bunu teklif dahi edemez korkar çünkü kaybedecek hiçbir şeyim yok
Adam şikayet etmiş kadın sınamaya davet etti ama evine gidip benle sevişmedi kavga ettik falan diye. Olaya gel

Eşiniz karakterindeki bir erkek ne söylüyorsa siz aksini dusunmelisiniz. Deneyen kadın değil eşiniz
Adam bayağı ümitlenmiş işte, kadın ister ciddi olsun, ister şaka yapmış olsun, kocaniz bir şeyler yaşamaya niyetlenmiş ama avucunu yalamış.
Kadının evine gidememiş, gitseymiş, ne istekle gittigi ve ne yasayacaklarini az cok hepimiz tahmin edebiliriz.
Şimdi ulaşamadığı cigeri mundarliyor aklinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…