- 19 Ekim 2024
- 43
- -49
- 1
- 21
- Konu Sahibi Birbeyazben
-
16 ben çok sevmiştimEşin sübyancı mı 15 yaşında mı evlendin
Maalesef o anda nerden sevgi geliyorsa insan ona yöneliyormuşEvlendiğinde harbi liseliymişsin sanırım.
Ne fark eder yahu iğrenç adam olsa o yaşta el kadar çocuğa bakar mıydı nasıl hapse girmedi ıyyy16 ben çok sevmiştim
Bırak ya, çok sevmişmiş, kocan olacak herif pedofili. Bir de kıskançlık krizlerine giriyormuş falan filan. Akşam akşam sinir bozmak için mi açtın bu konuyu?16 ben çok sevmiştim
Aslında ben o anki ruh halimle yaşım 19 demiştim 1 ay konuştuk sonra ben gidelim dedim kaçarak evlendik kaçtıktan sonra yaşımı öğrendi zaten önce çok kızdı ama sonra güzel bir evliliğin.varken birden kötü oldu herşeySize bir şey diyim mi?
Eşiniz diye anlattığınız adam iyi birisi olsa siz reşit bile değilken, kendinden 17 yaş küçük biri ile evlenmezdi.
Şikayetçi olmadı ailemNe fark eder yahu iğrenç adam olsa o yaşta el kadar çocuğa bakar mıydı nasıl hapse girmedi ıyyy
15 yaşında nasıl evlenebilirsin? nikah memuru buna nasıl müsade eder? bence siz resmi olarak evli değilsiniz. imam nikahı mı yaptınız?Aslında ben o anki ruh halimle yaşım 19 demiştim 1 ay konuştuk sonra ben gidelim dedim kaçarak evlendik kaçtıktan sonra yaşımı öğrendi zaten önce çok kızdı ama sonra güzel bir evliliğin.varken birden kötü oldu herşey
Aileye mi bağlı bu kamu davası yok muŞikayetçi olmadı ailem
Bu tshirt mü ya L diye alırsın eve gelince S çıkar. Adam nikah işlemleri olurken de mi gerçek yaşınızı öğrenmedi? Ya da okulunuz, bir şeyiniz de mi yoktu ordan da mı anlamadı?Aslında ben o anki ruh halimle yaşım 19 demiştim 1 ay konuştuk sonra ben gidelim dedim kaçarak evlendik kaçtıktan sonra yaşımı öğrendi zaten önce çok kızdı ama sonra güzel bir evliliğin.varken birden kötü oldu herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?