Eşime yetemiyorum.. Yada ben bu işi bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşten çıkın. Belli ki yetişmekte zorlanıyorsunuz
Önceki konusunda yazmıştım konu sahibine. Ben de öyle düşünüyorum. Çalışma hayatı ile evlilik hayatını demek ki yürütemiyor. iş ağır basıyor. hayatın stresi ağır basıyor. eşi de zaten işten çık demiş. adam bunu bile göze almış.

benim tanıdığım hiçbir koca, bu ülkede ve bu ekonomide karısına kolay kolay istifa et demez. düşünsene eşin istifa et diyor. bu kadar ki gözü dönmüş.

Birebir benim eşimi tarif ettin.Ben de çalışan biriyim branş öğretmeniyim.Haftanın 3 günü dersim var ve o üç gün full çalıştığım için çok yoruluyorum.Haliyle cinsel istek sıfır oluyor.Ama eşim her gün olsun istiyor.Olmayınca çaktırmamaya çalışıyor ama bozuluyor farkediyorum.Aşırı ilgi hastası.Sarılmadan uyumak istemiyor.Gün içinde de öyle.Adamın hayat felsefesi şu yiyelim gezelim sevişelim Gezme sevdasından kıçımı kırıp bayram temizliği yapamadım.Anneme dün telefonda dert yandım beni sürekli gezdirdiği için temizliğimi bile yapamıyorum dedim.Annem de Allah başka dert vermesin dedi.Valla canım hakaret yok küfür yok bana aileme değer veriyor cimri değil Kadir kıymet biliyor adamın istediği cinsellik bu da bir kusur değil.Ben de elimden geldiğince üstüme düşeni yapıyorum Gece olsa duşumu alıp yatıyorum.Sabah olduğunda da okul varsa hızlıca duşumu alıp çıkıyorum.Yük gibi de gelmiyor bana aksine insan mutlu oluyor.

Ayy konu sahibi yazdık yazdık hiçbirine cevap vermedin. Şimdi yeni konu açmak neden yani? Köyün muhtarı gibi seni savundum valla

öncelikle sen asla abartmıyorsun. anlatımın o kadar açık ki dışarıdan bakan herkes yorulmuşluğunu, yıpranmışlığını ve yalnız kaldığını anlar.
karşılıklı emekle yürüyen bir evlilikte “önceliğin ben olayım” demek güzel ama bunu baskı ve kırgınlıkla istemek hiç adil değil. sen zaten işin, çocuğun, ailen ve yorgunluğun arasında elinden geleni yapıyorsun.

cinsellik iki tarafın da hazır olduğunda kıymetli. bu kadar baskıyla değil, anlayışla olur. senin duyguların da önemli.
çalışan bir kadınsın, iyi bir annesin, yük taşıyorsun. seni anlamaya niyeti olmayan biri seni de yorar.
“Ben mi abartıyorum” diye sormak yerine “Bu bana iyi geliyor mu?” diye sormayı dene. cevabı içinde zaten

Eşinizi haklı buldum. Bende eşimle aynı işi yapıyorum. Ev işleri derken çok yoruluyorum.
Eşim tembeldir, ev işine karışmadığını anladım buyuzden kadın alıyorum.
Eşinizi reddetmeyin. Çok gurur kırıcı. Neden sizi istediğinde yükselmiyorsunuz?
Terapi almalısınız bence.

Kadın bu kadar yorumdan sonra da değişmezse boşanma hak. Ama dediğiniz gibi ikinci kadına da yazık olacak bir umut belki değer verir.etrafımda ikinci evliliğini yapanlar çok dikkat ediyor kırmamak için el üstünde tutuyorlar

Kocan haklı..
Sürekli yorgunum diyorsun. Bi cenazeye 4-5 kere gitmek abartı. Kocan zaten sana yardımcı oluyormuş bezi değiştirmesi falan çocukla ilgileniyormuş. Yemek desen haftada bi yapıyorsun herhalde günün geri kalanında dışarda yiyorsunuz. Yorumlarda öyle anladım, Türlü türlü bahaneler edip kendi kendine yorgun olduğuna inandırıyorsun. Bununla ilgili hiç terapi almayı düşünsünüz mü? Veya gerçekten eşinizle geçinmeye gönlün yok gibi geliyor isteksizsin.
Anneniz zaten daha önce çocuk yetiştirmedi mi nasıl öyle diyebilir ki? Eşin yine nezaket edip tekrar gitmiş.

Eşiniz önceliğiniz değil, aileniz de bunu kanıksamış, adamı bencilce kullanıyorsunuz ailecek. Annenizin eşi umursamayip yan gelip yatmış uyumuş ona laf yok, iki işte çalışıp, size ve çocuğa destek olan eşiniz suçlu hep.

Cidden Allah sizin gibisini yazdıysa bozsun.

İşi bilmem ama anneye gidip oturmanız gerçekten gereksiz uzamış, bir de aynı ildeyseniz daha da beter. Eşiniz haklı bir yer için 4,5 kez zaten gitmişsiniz ama ona zaman ayırmaya gelince yorgun oluyorsunuz. Herhalde başka herşeye yetişebiliyorsunuz adam da görüp sinirleniyor. Eşinizin o gün dikkat isteyeceğini biliyorsanız kendinizi bu gereksiz misafirliklerle yormayacaksınız.

Adam iki işte birden çalışıyor, çocukla neredeyse kadından fazla ilgileniyor, kadının ailesiyle bile haddinden fazla ilgileniyor, kadın yemek yapmıyor, temizliğe yardımcı tutma teklifi alıyor ama yine yorulan, yıpranan, duyguları önemli olan kadın.

Adamın duyguları ne olacak?

Chatgptye yazdırmış onu çok önemsememek lazım

Yapay zeka olmadan da yorum yapabiliyor musunuz siz?

Adamın ne duygusu olacak yahu sen de. Adam dediğin işe gidip para getirsin. E asli görevi olan çocuğu da yapmış. Daha ne sevişmesi. Çocuk yapmak için sevişilir, abartmayın.

(Not: İroniden anlamayan nesle aşina değilim.)

Sabah erken kalkip dus alip, sac kurutmak zor olmuyor mu? Ben hep aksamlari dus alirim. Cok zorsa sacinizi kisa kestirin madem.
Ya hay yaşayın Benim saçım belimde nerdeyse, genelde de kurutmuyorum ama işe giderken sabah duşu asla benlik değil. Zaten gözümün biri açık biri kapalı, kıyafetlerimi ters giymediğime şükrediyorum

Konu sahibi diğer konunuzda aldığınız yorumlar işinize gelmedi sanırım ama başka içerikli aynı temalı konunuzda da yine 5 sayfa haklı bulunmadınız hem de başka üyeler tarafından.

Eşinizin sevgi, şefkat görme isteğinin normal olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz acaba? Ya da edecek misiniz?

Ya hay yaşayın Benim saçım belimde nerdeyse, genelde de kurutmuyorum ama işe giderken sabah duşu asla benlik değil. Zaten gözümün biri açık biri kapalı, kıyafetlerimi ters giymediğime şükrediyorum
Benim de en sevdiğim şey. O yarı açık yarı kapalı gözler pıt diye açılıyor duşa girince. Ama biliyorsun benim uykuyla çok aram yok zaten. Uykuyu sevene zor gelir.

Siz bu adamı sevmiyo olabilir misiniz acaba? Daha ne yapsın elinden geleni yapıyor gibi geldi bana yemek yap temizlik yap demiyor çocuğa bakıyor ailenizin gönlünü hoş tutuyo tek istediği ilgi alaka yani. Yapamıyosanız adamı salın da kendine göre birini bulsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…