Esin halanın oğlu ama sanki 7 kat yabancıymis gibi anlatıyorsun,halani da kuzenini de yeni tanımış gibi ilginç geldi bana.Esimle gorucu usuluyuz ama birbirimizi cok sevdik sevdiginden gercekten suphem yok okul durumumuzu dememin sebebide durumumuzu anlatmak istedim bizi tanitmak istedim
Cnm baska sehirlerde buyuduk en son gordugumde 5 yasindaydi ve hic gormedim bni dha gecen sene tanidigim kuzenlerim var gordugum yani hayat hepmizi baska sehirlere savurdu baba tarafimi pek tanimiyordum
1 seneye yakin nisanli kldik asabiydi ama her erkek gibi suan kat kat arttiHmm anladım canım.. O yüzden huyunu suyunu bilemedin galiba. Ne kadar flört süreniz oldu?
Cnm halamida kuzenimide en son 5 yasimda gordum halam beni gordugunde tanimadi dusun :))Esin halanın oğlu ama sanki 7 kat yabancıymis gibi anlatıyorsun,halani da kuzenini de yeni tanımış gibi ilginç geldi bana.
Çocuk için cabaliyormussun ama bence senin bi çocuğun var zaten.adam seni eşi olarak değil bizzat annesi olarak görüyor baksana.
Anlicak cnm herseyi sessiz kalicm hep suan mutfakta yemek yapiyor :)))canim beni yanlis anlama ben sena gercekten yardimci olmak istiyorum sanki sen biraz bana benziyosun niyetim seni elestirmek renjide etmek degil sana yardimci olmak biraz bilgi verirsen sana daha fazla yardimci olmaya calisirim. bide bu adamla fazla inatlasmaya gelmez evi basina yikar bu gibilere baska yontemle ayar cekmek lazim kendini biraz faz gecilmez saniyo oyle olmadigini hisettirmek lazim
1 seneye yakin nisanli kldik asabiydi ama her erkek gibi suan kat kat artti
tabiki çok alakası var yorumları da etkiler bubu konuda eşinin siniri ile senin üni onun lise terk olmasının ne alakası var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?