eşimede sinirinide emiiiiiiiiiii

Evleneceğine bir temizlikçi tutsaymış daha iyiymiş, adama gel!

ayni benim kocam konsre gitsek bi kalabalik ortama girsek en boslukta ben dururum yanlislikla biri bana carpsa yada ben carpsm dunya kadar laf eder ve gezmeyi burnumdan getirir

sgmy2015 iste bu yuzden diyorum ya. Onjn problemi sen ona yemek yapmayimca falan grcmrz. Psikolojik yardim almasi gerek. Hic esin boyle hayatinda buyuk nir travma yasamis mi? Cok sevdigi yakinini kaybetmek gibi ya da unutmayacagi baska bir olay falan?

siz onun hizmetcisi moduna girmissiniz.. zikkimin kokunu yesin bu ne ya yemek yaparsin begenmez, arkasini toplarsin begenmez vsvs bu arada akraba evliligine karsiyim ben .. sizi yargilamiyorum ancak bana tuhaf geliyor..

Vallahi haklisin cnm.. sevgi gosterilmiyorsa orada sorun var demektir.. benim eski esimle o kdr sorunum olmasina ragmen, cicek almayi askim bitanem cnm cicim demeyi, surpriz yapmayi ihmal etmezdi bak o konuda hakkini yigemem digerleri haric...

siz onun hizmetcisi moduna girmissiniz.. zikkimin kokunu yesin bu ne ya yemek yaparsin begenmez, arkasini toplarsin begenmez vsvs bu arada akraba evliligine karsiyim ben .. sizi yargilamiyorum ancak bana tuhaf geliyor..

böyle huysuz bir adama tedaviyle değil normal yoldan çocuk sahibi olmamak için korunurdum nokta.

sadece şunu soracağım: ne hareketleriyle ne davranışlarıyla ne bakış ne dokunma ,adam sevgisini belli etmiyorsa ,siz nasıl bu kadar eminsiniz sizi sevdiğinden ? nasıl anladınız yani?

bizim ailede de görücü usulü ve yakın akraba evliliği yaygın. Ve hepsi senin yaşadığını yaşıyor. Ben aşık olduğum adamla evlenince kızlar gelip ay şimdi böyle ama ilerde şöyle olcak diye anlatıp durdu. 7 yıllık evliyim kavgamızda aşkımızda onların ilk gününden daha Alevli. Yeni gençliğin bu görücü usulü akraba evliliği ne artık boyun eğmemesi gerekiyor. Ha şu olur görücü usulü tanışıp bir süre görüşen buluşan arkadaşlarım var. Sonra evlenmeye yada evlenmemeye karar veriliyor. Bence bu görücü usulünü en azından bu şekilde günümüze uyarlamak gerek

bu konuda eşinin siniri ile senin üni onun lise terk olmasının ne alakası var ki?
aşağılık kompleksi sanırım. eşi kendinden bir adım önde ve kalifiye ise erkek bunu kendinde bi eksiklik olarak görür ve bunu bastırmak için kadına eziyet edip aşağılar. ki görünen de o .

Bende zaman eşime sinir oluyorum ama sizin bu yazdıklarını görünce melek benim kocam vallahi

canım benim benzer sıkıntıları çeken biri olarak tek tavsiyem çocuğu şimdilik düşünme ve eşini psikiyatra gitmeye ikna et. eğer çocuk olursa eşin düzelmez, aksine sana davrandığı gibi çocuğuna davranmaya başlayacak. ve sen kendin için katlandığın bu adama çocuğuna davranışları yüzünden katlanamayacaksın. sonunda psikolojisi bozuk bi anne olarak ortada kalırsın. bi düşün istersen.

not: benim eşim bipolar yüzünden öyle davranıyormuş. şu an iyi çok şükür

hala oğluyla evlenmek çok acayip geliyor bana kusura bakmayın...
evliliğiniz düzelmeden çocuk düşünmeyin bence.

Benim eşime benziyor davranışları...

Yalniz ailede sülalede genetik hastalık-özürlü çocuk falan varsa o konuda testleri yaptırmayı ihmal etmeyin.

O lise terk çalışıyorda sen niye evde oturuyorsun güzel arkadaşım? 3 kuruş kazandığı için sen her hizmetimi kusursuz yapacaksın diyor resmen. Hayır bir de senin harcadığının da detaylı hesabını soruyormuş.
Çalış, kazan, ye . Özgüvenin gelsin azıcık. Şu adamın yolunu bekleyerek geçirme ömrünü. Sonra beyimizin hizmeti de elinin değdiği kadar olur artık. Kendine gelsin öküzcük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…