eşimi affetim pişman mıyım değilim

Erkek aldatınca kadınlar bir şans daha veriyor da

kadınlar aldatınca erkekler neden bir şans daha vermiyor acaba!

İkisi de aynı şey ve bunlar asla ikinci bir şansı hak ettirmeyen mihenk taşları evlilikte.

Son düzenleme:

ne alakası var örnek olmakla siz okadar konuyu saptırdınız ki gerçekten sizi bu konuda şimdi tebrik ediyorum

Ben ilk mesajı okuyup yorum yapmıştım, arkadaşlar ne dediler bilmiyorum ama o kadar az mesaja buradaki kişileri fazlaca tanıyor ve kinlisiniz gibi geldi. Benim daha 46 mesajım varken, kişileri itham etmekten ziyade tanımaya çalışıyordum.

Enteresan geldi açıkcası.

okudum yazdıklarını

ama herkes evi terkedip gittiğini boşadığını paylaşıyosa onlar

bir örnekse bu da başka bir örnek değil mi ?

ne alakası var örnek olmakla siz okadar konuyu saptırdınız ki gerçekten sizi bu konuda şimdi tebrik ediyorum

"böle birşeyi yaptığında hemen boşarım ederim diyenlere örnek olsun diye paylaştım"

Bu cümle size ait. Zaten bu tarz bir cümle kurmamış olsaydınız sadece bunu benim yapmayacağımı söyler ve giderdim.

herkes ikinci bi şansı hakeder diyenleri anlamıyorum. herkes 2. şansı haketmez.birine şans tanınacak durum var tanınmayacak durum var.

ayrıca bu kabullenebilinecek ve görmezden gelinecek bi aldatma olayıda değil bence (örn,tek gecelik vb olsa neyse diycem gerçi ben onu da kaldıramam ama)
eşiniz diğer kıza evlilik sözü vermiş ya daha ötesi var mı. siz telefon ettiğiniz halde kız artık eşinizden nasıl bi güven nasıl bi yüz bulduysa size biz evlenicez diye çemkiriyo. bu nası bi saygısızlık ya suçunu kabul edip özür dileyeceği yerde söylediği laflara bak. bu tamamiyle eşinizin suçu. eğer ona öyle bi güven vermese kız korkusundan öyle birşey diyebilir mi direk telefonu kapatırdı.

okudum yazdıklarını

ama herkes evi terkedip gittiğini boşadığını paylaşıyosa onlar

bir örnekse bu da başka bir örnek değil mi ?

Ben ve benim gibilere örnek olamayacağını söyledim. Eğer boşanan bir hanım da size örnek olmuyorsa ve örnek olma iddiasında bulunuyorsa bir zahmet yazıverin böyle bir şekilde bana örnek olamazsınız diye, nedenlerini de yazarsanız hanım arkadaş için kolay olur tepkinin nedenini anlaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konuda vermek istediğiniz mesaj nedir anlayamadm...

eşim ben aldattı,şüphelendim ama hiçbir şey yapmadım..sonra yakaladım ama yine hiçbir şey yapmadım..aldattığı kızı aradım abla gibi nasihat ettim..sonra eşimi kıskandırmaya çalıştım...ee peki sonra...

adam szie geri döndü,peki yalanlar söylediği evlenme vaadiyle ortada bıraktığı bir kız var..eşiniz fena bir yalancı yani..sadece sizi aldatmamış..

evli bayanlar eşiniz sizi aldatırsa bekleyin,sabredin,size dönmesi için güçlü olun...siz kollarınızı açın bekleyin birgün mutlaka dönecektir..hemen boşan gazlarına da gelmeyin..sevgi herşeyin önündedir ya...

peki sizin verdiğiniz bu "gaz" ne kadar doğru?

yazar burada ne demek istiyor Allah aşkına?

Son düzenleme:

ben bu yorumunuzu gormemistim..siz gercekten zorunda oldugunuz icin affetmis susu vermissiniz. goruyorumki aslinda hicte affetmessiniz...burda herkesin size aferin, helal olsun demesini bekliyordunuz sanirim
siz dusuncelerinizin yadirganmasini garipsiyorsunuz, ama bu durumda bosanilmasi gerektigini dusunenlere ise tepkiniz oldukca ilginc.

koca senın hayat senın ıster bosar ıster yasarsın
kendını nasıl ıyı hıssedıyorsan oyle yap

evet çok seviyordum böle birşeyi yaptığında hemen boşarım ederim diyenlere örnek olsun diye paylaştım .hiç öle olmuyor yaşamadan ahgam kesmek

sadec ilk mesajınızla kalsaydı bak derdim kadın yuvasını kurtamış bizimle de paylaşmış ne güzel..ama bu mesajınız çok farklı....

Erkeklere güven olmaz ama her

erkek de mutlaka aldatır gibi sözlerle

bunu meşrulaştırmak da ne oluyor?

Aldatan aldatılır, aldanan yine aldatılır.

Metnin ana fikri şöyle ki:
Seven her şeyi kabul eder ,aldatılmayı bile.

Not: Sevgi ve aşk kavramları da kaypaklaşıp günümüze ayak uydurmaya başladı.

Herkes aldatmaya-affetmeye takılmış...
Ama benim takıldığım başka bir konu var...
10.yılınızda aldatılmışsınız.
Şu an 14.yılınızdasınız... Ve bir çocuğunuz olmuş... En fazla 2.5-3 yaşındadır.
Kusura bakmayın ama.... Ne ara affettiniz, ne ara aynı yatağa girmeyi- çocuk yapmayı sindirebildiniz. :26:
Ve en önemlisi, sizi aldatan bir adama kısa sürede tekrar güvenip bir çocuğu nasıl riske atabildiniz??
2.şansı vermem diyorsunuz... Ya tekrar aldatırsa?
O çocuğa yazık değil mi?
Bana o çocuk, sırf çocuk sahibi olmak için değil de, kocayı elde tutmak yada yuvayı sağlamlaştırmak için yapılmış gibi geldi..
Tabi hatalıysam affola...​

ayrıca konu başlığınız da yorumlarınızından sonra anlamını yitirdi.

eşinizi affettiniz ama çok pişmansınız ve en önemlisi mutlu değilsiniz
mutluymuş gibi yapıyorsunuz sadece.

hayat sizin siz seçmişsiniz ama herkes düşüncesinde özgür. yaşanılanlar çoğu bayana göre kabul edilebilir değil ama birçoğu da ''yeni hayat başlangıcı '' için risk alırdı diye düşünüyorum.

belki başlarda kolay olmazdı ama kendinize saygınız güveniniz yerine gelirdi en önemlisi mutlu olurdunuz.

istediğinizi istediğiniz yere çekin bu konuyu açarken aklımda hiçbirşey yoktu sağolun yani insanın psikolojisi bukadar bozulur.burda demekki hiç birşeyini açıp dertleşmiyceksin onu öğrendim sağolun.yanlış olduğunu sölersin ama karşındakininde insan olduğunu kabul ederek bende biliyorum ama hala takdir edilmek istediğim için paylaştım sanılıyorum aynı şeyleri yazmaktan fenalık geldi ama anlatamıyorum sağlık olsun yorumlarınız için yinede sağolun

evet bu konuyu bende yazacaktım 2. kez okudum tekrar dikkatimi çekti. siz dile getirmişsiniz ..

ben mutluyum iki çocuk verdim allaha 1 benle şuan neden mutlu olmıyım

ama malesef eşiniz vakti zamanında o maziyi hiç düşünmemiş, yuvanın nasıl kurulduğunu unutmuş, hatta bildiğinizi bildiği halde devam etmiş. çocuğunuz da yokmuş, bu durumda boşanılmasından yanayımdır.

tabi artık geçmiş zaman, çocuğunuz da var, mutluluklar dilerim. umarım tekrarlamaz eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…