Dostum, tepkiler (en azından benim denk geldiklerim ve kendi yazdıklarım) arkadaşın tercihine yönelik değil. Ne beni ne de kimseyi ilgilendirmez milletin ne yaptığı, ne haddime. Ama konu sahibi arkadaşın ilk sayfalarda farklı bir tavrı vardı, yaptığı şeyi örnek olmak amacıyla yaptığını söyledi. Tepkiler buna. Anlattığı şeylerin matah bir şey olmadığını ve bizlere örnek olabilecek bir şey yapmadığını söyledik. Bunun yanında da fikirlerimizi paylaştık.
şimdi ben böle oldu boşandım desem beni ayakta alkışlardınız ama hertürlü zorluğu çekende ben olurdum siz sadece boşan diye yorumlar yapardınız siz bilgisayarı kapatınca herşey bitiyor 1 çatı altında 2 kişi kalıyoruz diyorum ya sizin gibi düşünen karı boşamak kolay
Dostum, tepkiler (en azından benim denk geldiklerim ve kendi yazdıklarım) arkadaşın tercihine yönelik değil. Ne beni ne de kimseyi ilgilendirmez milletin ne yaptığı, ne haddime. Ama konu sahibi arkadaşın ilk sayfalarda farklı bir tavrı vardı, yaptığı şeyi örnek olmak amacıyla yaptığını söyledi. Tepkiler buna. Anlattığı şeylerin matah bir şey olmadığını ve bizlere örnek olabilecek bir şey yapmadığını söyledik. Bunun yanında da fikirlerimizi paylaştık.
ne alakası var örnek olmakla siz okadar konuyu saptırdınız ki gerçekten sizi bu konuda şimdi tebrik ediyorum
okudum yazdıklarını
ama herkes evi terkedip gittiğini boşadığını paylaşıyosa onlar
bir örnekse bu da başka bir örnek değil mi ?
şimdi ben böle oldu boşandım desem beni ayakta alkışlardınız ama hertürlü zorluğu çekende ben olurdum siz sadece boşan diye yorumlar yapardınız siz bilgisayarı kapatınca herşey bitiyor 1 çatı altında 2 kişi kalıyoruz diyorum ya sizin gibi düşünen karı boşamak kolay
evet çok seviyordum böle birşeyi yaptığında hemen boşarım ederim diyenlere örnek olsun diye paylaştım .hiç öle olmuyor yaşamadan ahgam kesmek
bu konuda vermek istediğiniz mesaj nedir anlayamadm...
eşim ben aldattı,şüphelendim ama hiçbir şey yapmadım..sonra yakaladım ama yine hiçbir şey yapmadım..aldattığı kızı aradım abla gibi nasihat ettim..sonra eşimi kıskandırmaya çalıştım...ee peki sonra...
adam szie geri döndü,peki yalanlar söylediği evlenme vaadiyle ortada bıraktığı bir kız var..eşiniz fena bir yalancı yani..sadece sizi aldatmamış..
evli bayanlar eşiniz sizi aldatırsa bekleyin,sabredin,size dönmesi için güçlü olun...siz kollarınızı açın bekleyin birgün mutlaka dönecektir..hemen boşan gazlarına da gelmeyin..sevgi herşeyin önündedir ya...
peki sizin verdiğiniz bu "gaz" ne kadar doğru?
yazar burada ne demek istiyor Allah aşkına?
Herkes aldatmaya-affetmeye takılmış...
Ama benim takıldığım başka bir konu var...
10.yılınızda aldatılmışsınız.
Şu an 14.yılınızdasınız... Ve bir çocuğunuz olmuş... En fazla 2.5-3 yaşındadır.
Kusura bakmayın ama.... Ne ara affettiniz, ne ara aynı yatağa girmeyi- çocuk yapmayı sindirebildiniz. :26:
Ve en önemlisi, sizi aldatan bir adama kısa sürede tekrar güvenip bir çocuğu nasıl riske atabildiniz??
2.şansı vermem diyorsunuz... Ya tekrar aldatırsa?
O çocuğa yazık değil mi?
Bana o çocuk, sırf çocuk sahibi olmak için değil de, kocayı elde tutmak yada yuvayı sağlamlaştırmak için yapılmış gibi geldi..
Tabi hatalıysam affola...
ayrıca konu başlığınız da yorumlarınızından sonra anlamını yitirdi.
eşinizi affettiniz ama çok pişmansınız ve en önemlisi mutlu değilsiniz mutluymuş gibi yapıyorsunuz sadece.
hayat sizin siz seçmişsiniz ama herkes düşüncesinde özgür. yaşanılanlar çoğu bayana göre kabul edilebilir değil ama birçoğu da ''yeni hayat başlangıcı '' için risk alırdı diye düşünüyorum.
belki başlarda kolay olmazdı ama kendinize saygınız güveniniz yerine gelirdi en önemlisi mutlu olurdunuz.
şimdi bunu yazarken beni arıyor bi taraftan da bişey istiyomusun marketten diye bilse bunu paylaştığımı.bence 1 şans verilmeli die düşünüyorum ne biliyim mücadele etmeli biz bu evliliğe kolay başarmadık ayrılmak 5 dk iş 14 yıllık mazimiz var acı tatlı
ben mutluyum iki çocuk verdim allaha 1 benle şuan neden mutlu olmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?