Erkeklere güven olmaz ama her
erkek de mutlaka aldatır gibi sözlerle
bunu meşrulaştırmak da ne oluyor?
Aldatan aldatılır, aldanan yine aldatılır.
ben de seninle aynı fikirdeyim canım konu sahibi nedense mantıklı olarak sorduğum onun hangi düşüncede bunları yaptığına ve neden sorgulamadığına ilişkin sorduğum soruların çoğuna cevap vermiyo.işine gelenlere yanıt yazıyo sadece. demek ki verecek cevabı yok diye düşünüyorum artık. sadece birilerine cevap yetiştiriyo havasında ve doğru düzgün bi açıklama yapmıyo.
yuva kolay kurulmuyo
hala seviyorum
herkes ikinci bir şansı hak eder
çocuklarım var...
iyi güzel de neden erkek bu yuvayı şeyinin hevesine yıkmayı bu kadar kolay göze alabiliyo?
neden kadınla erkeğin sevgisi aynı fedakarlıkları, acıları, sıkıntıları gerektirmiyo?
neden ikinci şans verilen sadece ve sadece erkek oluyo?
neden erkek çocuklarım varken böyle şerefsizlik yapamam demiyo?
neden arkadaşlar neden?
cevabı arayanlar en baştaki 4 maddeye bakabilir. kadınlar olarak hepimizin eline sağlık...
yuva kolay kurulmuyo
hala seviyorum
herkes ikinci bir şansı hak eder
çocuklarım var...
iyi güzel de neden erkek bu yuvayı şeyinin hevesine yıkmayı bu kadar kolay göze alabiliyo?
neden kadınla erkeğin sevgisi aynı fedakarlıkları, acıları, sıkıntıları gerektirmiyo?
neden ikinci şans verilen sadece ve sadece erkek oluyo?
neden erkek çocuklarım varken böyle şerefsizlik yapamam demiyo?
neden arkadaşlar neden?
cevabı arayanlar en baştaki 4 maddeye bakabilir. kadınlar olarak hepimizin eline sağlık...
erkekler nasil yapar diyorsunuz ya?? neden bu kadar sasiriyorsunuzki? erkeklerin beyni bizlerden cok daha farkli calisiyor...onlar icin seylerinin keyfi cogu zaman coluktan cocuktan daha degerli oluyor. bu yuzdendirki cogu zaman baba olse bi anne cocuklarina kol kanat geriyor evlendiriyor barklandiriyor..ama egerki anne olurse baba evleniyor bi cici anne getiriyor ve cocuklar dagiliyor...ziyan oluyorlar...ana analik olunca babada babalik oluyor kisaca. bizden cok farklilar iste...Allah sasirtmasin.
üzgünüm ama bu şekilde yargılarsanız ben size cevap vermem
şimdi bunu yazarken beni arıyor bi taraftan da bişey istiyomusun marketten diye bilse bunu paylaştığımı.bence 1 şans verilmeli die düşünüyorum ne biliyim mücadele etmeli biz bu evliliğe kolay başarmadık ayrılmak 5 dk iş 14 yıllık mazimiz var acı tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?