Arkadaşım, dediğim gibi normalde beni hiç ilgilendirmez, kendi tercihinizdir. Ama siz marifetmiş gibi anlatmışsınız. Böyle bir şey marifet olamaz. Bunu matah bir şey gibi anlatmanıza istinaden fikrimi yazıyorum.
ben bunu marifet diye yazmadım sadece eşini tanıyan kişi düzelme şansı varsa belki 1 şansı vardı yani hemen boşanmaya gitme yanlısı olmadığım için yazdım gerçekten çok kötü bir konu olmuş gibi biri böbürleniyo yazmışş biri marifet bunda ne böbürlenecek birşey var nede marifet
Ben böyle düşünüyorum. Yarın öbür gün Allah korusun tam tersini yaparsam en azından yaptığım şeyi bir marifetmişçesine millete örnek olma iddiasıyla anlatmam... Anlatmam demedim bakın, örnek olma iddiasında bulunarak anlatmam.
bi de demezler mi
her erkek aldatır, gönlü başka kadına kayar
hayır efendim her erkek aldatmaz genelleme yapılmasına gıcık oluyorum
böyle genellemeler yapıla yapıla kadınların kararları empoze ediliyor ne yazıkki!!!!
erkek aldatır kadın affeder psikolojisi işte bu tip sonuçları çıkarır....
ben bunu marifet diye yazmadım sadece eşini tanıyan kişi düzelme şansı varsa belki 1 şansı vardı yani hemen boşanmaya gitme yanlısı olmadığım için yazdım gerçekten çok kötü bir konu olmuş gibi biri böbürleniyo yazmışş biri marifet bunda ne böbürlenecek birşey var nede marifet
her erkek aldatır diye bir yazı yazdığımı hatırlamıyorum benilk yorumlarınız ve son yorumlarınız yaşadıklarınızın boyutunu değiştirdi.
ilklerde eşimi seviyorum birşeyler bitmedi derken
sonlarda görülen :
- kaçarak evlendiniz
- yalnızsınız
- boşanacak olsanız size destek çıkacak birileri yok ve siz yalnız başınıza yeni hayata atılmak istemediniz.
- maddi olarak da boşanınca sıkıntıda kalacağınıza inandınız.
ayrıcagüçlü olamadınız hala da değilsiniz eşinize güçlü görünme gayretleri sizi ve psikolojinizi yerle bir etmiş.
her erkek aldatır diye bir söz kabul edilemez. aldatma cinsiyete bakmıyor .bunda cinsiyet ayrımı değil kişilik namus ayrımı önemli.
Arkadaşım, öncelikle yaptığın şey bir marifet değil. Hatta pek çok insan için mide bulandırıcı bir şey, sen tüm o yaşananlardan sonra hala mutluysan o senin farklılığındır... Bu bahsettiklerini yaşayıp da mutlu olabilecek kadın zor bulursun, istisnalar kaideyi bozmaz.
Adam seni aldatmış. Elalemin kadınına giden, onunla zaman geçiren paçavra adam hiçbir şekilde benim kocam olamaz. O adam kirlidir, beni zaten ezip geçmiştir. Hiç de "aman kocacığımı elimde tutayım, erkektir, gözü kaymış" demem. Acaba o benim gözümün kaymalarını kabul eder miydi? Ben edebimi takınıyorsam karşı taraftan da aynı muameleyi beklerim, ha uymuyorsa defolur gider ve bu benim fevri tavrım olmaz. Şerefim olur.
Her erkeğin öyle dönemleri oluyormuşmuş... Lafa bakın amcadaki... Her erkek namussuz değildir. Ben ne namuslu erkekler gördüm, onların hakkını yemiş oluyorlar bu şekilde. Ayrıca bunu diyerek akılları sıra bu durumu meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Erkeğin f*hişeliğini kanıksatacaklar akıllarınca, avuçlarını yalarlar.
"hemen boşanırım diyenlere örnek olsun diye yazdım" demişsin, sağ ol kardeş, senin miden genişmiş de gelip de bunu bize örnek olarak gösterme.
Yuva yıkmak bu kadar kolay olmasın mantığı güdüyorsundur eminim... De bacım, yuva nedir biliyor musun? 1 kadınla bir erkeğin aşkı, sevgisi oluşturur yuvayı, yavrular da o mutluluğa mutluluk katar. Senin bahsettiğin adamlarla yuva falan olmaz, zoraki evlilik olur...
Normalde senin tercihindir der karışmazdım da kendin de demişsin ki "örnek olmak" istiyorum. Sağ ol, bacım, kalsın.
her erkek aldatır diye bir yazı yazdığımı hatırlamıyorum ben
Ayakta alkışlıyorum valla sizi. Bir de yua demezler mi o erkek bu haltları karıştırırken yuvayı mı düşnüyordu acaba yuvayı burda yıkan aldatılan kadın değildir eşinden boşandığı için ,yuvayı yıkan böyle şeylerin peşinde koşan doyumsuz, ahlaksız, vicdansız , namussuz erkeklerdir . Böyle bir erkekle yaşayan biri neyin yuvasından bahsediyor. Böyle diye diye yuva kavramının, aile kavramının için boşalttık bir takım değerlerimizin kirlenmesine göz yumduk yıllar boyunca.
evet çok seviyordum böle birşeyi yaptığında hemen boşarım ederim diyenlere örnek olsun diye paylaştım .hiç öle olmuyor yaşamadan ahgam kesmek
bazı arkadaşların tepki göstermesini
anlayamadım bu kişisel bi şeydir
şans verirsin veya vermezsin....
bu hanımefendi birden yıkmak istememiş farklı bi şey yapmış..
kimisi de "evi bari terketseydin" demiş haklı insan neden evi terketsin ?
erkeğin kadını aldattığı durumlarda kadının yapacağı en büyük hata bence..
haklıyken evi bırakıp gitmek....adam varlığını umursasa zaten aldatmaz demekki adamı evden
kovucaksın sen gitmiyceksin kaleni terk etmiyceksin....
bazı arkadaşların tepki göstermesini
anlayamadım bu kişisel bi şeydir
şans verirsin veya vermezsin....
bu hanımefendi birden yıkmak istememiş farklı bi şey yapmış..
kimisi de "evi bari terketseydin" demiş haklı insan neden evi terketsin ?
erkeğin kadını aldattığı durumlarda kadının yapacağı en büyük hata bence..
haklıyken evi bırakıp gitmek....adam varlığını umursasa zaten aldatmaz demekki adamı evden
kovucaksın sen gitmiyceksin kaleni terk etmiyceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?