- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.346
- 798
- Konu Sahibi sevgili123
-
Neden her evli erkeğin cinsel anlamda kaçamak yaşadığını kabullendiniz siz? Sizi buna iten ne oldu?Burası görüş yeri fikrimi bildiriyorum
Ve evet burada bulunan hepimizin kocası arada sırada illaki kaçamak yaptı
Kaçamaktan kastımda şu (tek gecelik bir cinsellik)
Tekrar ediyorum sevgili olur,duygusal ve cinsel şeyler yaşar,çiçekler alır,anılar yaşar bu bambaşka bir boyuttur ve asla kabul edilemez.
Diyelim ki eşiniz masaja gidiyor,biz beraber gittiğimizde kendi gözlerimle gördüm masaj yapılırken kasıklarada masaj yapıldığını.Ben olmasam illaki birşeyler yaşanırdı şimdi 20 senelik kocanız masajda ereksiyon halinde adını bilmediği kadınla birşeyler yaşadı diye boşanacak mısınız ? Güldürmeyin beni ya. Hayat bu kadar toz pembe değil.
Bence olayın en trajik yönü "erkeklerin yapısı şöyle vb. " diyerek erkekler adına konuşması.Hayır bi de kesin yargılar, hepiniz aldatıldınız, hepiniz şöyle yaşıyorsunuz, böyle yapıyorsunuz… Kendi küçük dünyasını anlatmak istiyor madem buyursun anlatsın, ama bunu genel geçer kuralmış gibi, herkesin hayatını çok iyi bilirmiş gibi anlatınca komik oluyor farkında değil.
Ben zaten söylediğim şeyi desteklemiyorum ki.Gerçek olan bir şeyi fark ettiğim,desteklediğim anlamına gelmez.Keşke hiçbiri yapmasa ama maalesef hepsi yapıyor ve yapmaya devam edecekler.Çünkü bu gözler neler neler gördü.Bu kadar at gözlüğüyle bakmayın bu erkeklere.Fikirlerinizi kendi hayatınızda uygulayın, başka kadınlara önermeyin. Tam olarak hangi yüce vasfı varmış bu adamın terkedilmeyecek? Dünyada herkesin yeri dolar, ölüm acısı bile geçiyor. Çok mu zengin, çok mu yakışıklı? . Öyle olsa bir sürü siyasetçi, ünlü, iş adamı kişiden boşanmazdı yanındaki eşleri ki onlar bile vakti gelip uygun pozisyonu buldu gibi boşanıyor. Profil bilgilerine göre 29 yaşında, atanmış genç bir kadın neden nankör bir erkeği bir de maaşıyla beslesin. Eskiden ve şimdi kadınlar aldatılmayı kabul etmek zorunda kalıyorlar çünkü ya gerekli maddiyatı yok ya kendisi de aldatıyor veya aldattı yada bir çeşit intikam alıyordur. Bugün 50 yaş ve üzeri kadınların bir çoğunun somatik rahatsızlıklara sahip olmasının nedeni budur. Aldatılarak, istekleri karşılanmayarak, değersizleştirmeyi kabul etmenin insan vücudundaki uzun vadede etkilerinden biridir. Toksik bir yerde uzun süre kalmak kişinin hem mental hem fiziksel sağlığını mahveder. Cinsel yolla bulaştırılan hastalıkları saymıyor. Bugün onkoloji kliniklerinde kocasından başka kimseyle beraber olmamış, bakire evlenmiş tek eşli yaşamış bir sürü kadın rahim ağzı kanseri ile canıyla uğraşıyor. Hiçbir Allah kulu için buna değmez.
Yazdıklarınızı ise çok abartılı buldum. Sadece benim tanıdığım 15 yıl vajinusmus hastası eşini bekleyen erkek var, gözlerinin içine bakıyor eşinin. Muhafazakar erkeklerin büyük kısmı da evlenmeden önce ve sonra ilişki yaşamıyor. İlişki yaşamasına rağmen sorumluluk alan tonlarcası var. Kendinizi gözünüzde normalleştirmek istiyorsunuz, herkes sizin gibi sanmak istiyorsunuz. Böylece rahatlayacak hayatınıza devam edeceksiniz. Uyumak isteyeni kimse uyandıramaz, siz devam edin.
Senin de bizim kocalarımızın ne yaptığını bilmek için 7/24 yanlarında olman gerek mesela ama sen gayet netsin di mi?Ben zaten söylediğim şeyi desteklemiyorum ki.Gerçek olan bir şeyi fark ettiğim,desteklediğim anlamına gelmez.Keşke hiçbiri yapmasa ama maalesef hepsi yapıyor ve yapmaya devam edecekler.Çünkü bu gözler neler neler gördü.Bu kadar at gözlüğüyle bakmayın bu erkeklere.
15 yıl vajinusmus muhabbetinde o adamın başka biriyle cinsellik yaşamadığına gerçekten inandınız mı ? Ben asla inanmadım kimsede inandıramaz.Emin olmanız için o adamın yanında 7/24 olmuş olmanız gerek.
Burası görüş yeri fikrimi bildiriyorum
Ve evet burada bulunan hepimizin kocası arada sırada illaki kaçamak yaptı
Kaçamaktan kastımda şu (tek gecelik bir cinsellik)
Tekrar ediyorum sevgili olur,duygusal ve cinsel şeyler yaşar,çiçekler alır,anılar yaşar bu bambaşka bir boyuttur ve asla kabul edilemez.
Diyelim ki eşiniz masaja gidiyor,biz beraber gittiğimizde kendi gözlerimle gördüm masaj yapılırken kasıklarada masaj yapıldığını.Ben olmasam illaki birşeyler yaşanırdı şimdi 20 senelik kocanız masajda ereksiyon halinde adını bilmediği kadınla birşeyler yaşadı diye boşanacak mısınız ? Güldürmeyin beni ya. Hayat bu kadar toz pembe değil.
Bu sadece evliler için geçerli değil ki,sevgili nişanlı tüm erkekler için söylediğim tanım.Cinsellik konusunda doyumsuzlar,eşi isterse dünyanın en güzel kadını olsun en hamaratlı kadını olsun ve çok mutlu olsunlar erkek gidip yine o dediğim şeyi yapacak.Neden her evli erkeğin cinsel anlamda kaçamak yaşadığını kabullendiniz siz? Sizi buna iten ne oldu?
Hanım hanım mikro gider makro gelirMikro aldatmaları affedicekmişiz mdkxjd
Off ne kadar çok güveniyorsunuz şu erkeklere ya.Tamam arkadaşlar hiçbiri yapmazzzSenin de bizim kocalarımızın ne yaptığını bilmek için 7/24 yanlarında olman gerek mesela ama sen gayet netsin di mi?
Neler gördün neler yaşadın biraz anlatsana? Mesela sen neden boşandın?Bu sadece evliler için geçerli değil ki,sevgili nişanlı tüm erkekler için söylediğim tanım.Cinsellik konusunda doyumsuzlar,eşi isterse dünyanın en güzel kadını olsun en hamaratlı kadını olsun ve çok mutlu olsunlar erkek gidip yine o dediğim şeyi yapacak.
Kendi hayatını gözünde aklamak için böyle yapıyor. Ne aldatılan kadın ne de aldatılan erkek, hiç kimse değersizleştirdiği yerde durmasın bence. Hayat çok kısa, değmez bir başkasının ahlaksızlığı için akıl-vücut sağlığını, yıllarını, paranı kaybetmeye. Kendisini 4. evre serviks kanseri kadınları ziyaret etmesini öneririm. Kocalarının 5 dakikalık zevki için ne acılar çekiyorlar. Erkeklerde keza öyle. Aldatan eşinin sevgilisi tarafından öldürülen tonlarca erkek var, çocuklarının kendisinden olmadığını öğrenen vs. Bakalım bir daha aldatanı affedin önerisi verecek mi? Nankör insana fedakarlık yapıp düzelteni görmedim. Bir evlilikte en temel şey güvendir. Şimdi konu sahibi affetse, yüz bulup aynı şeyi yüz defa yapacak. En azından zamanından, sağlığından, parasından olmasın.Hayır bi de kesin yargılar, hepiniz aldatıldınız, hepiniz şöyle yaşıyorsunuz, böyle yapıyorsunuz… Kendi küçük dünyasını anlatmak istiyor madem buyursun anlatsın, ama bunu genel geçer kuralmış gibi, herkesin hayatını çok iyi bilirmiş gibi anlatınca komik oluyor farkında değil.
Ahahhah bu yorumdan sonra erkek olduğunuza emin oldum. Teşekkür eder hayal dünyanızda mutluluklar dilerim.Buna ben de katılıyorum öyle olmalı.
Ama onların kafasında kadının bunu yapması ölüm sebebi resmen.
Ve zaten aldatan kadın çok nadir,çoğu kadın evliliğine sâdıktır erkekler gibi gözü oraya buraya kaymaz.Sürekli eşiyle cinsellik yaşadığı içinde sıkılmaz asla.Bla bla bu daha çok uzar gider.Söylediğim şeyler çirkin şeyler evet ama maalesef doğrusu bu.Ha bunu söyledim diye destekliyorum anlamına gelmiyor,tabi ki desteklemiyorum.Biraz erkeğin doğasını yapısını tanıdıktan sonra bu fikirlere eriştim.
Gerçekler acıtır
Başkalarına demişsiniz ama asıl siz bütün erkeklere kendi dar pencerenizden bakıyorsunuz. Çevrenizde görüp tanıdığınız erkeklere göre genelleme yapıyorsunuz. Bu da argümanınızı zayıf ve hatta komik gösteriyor.Bu sadece evliler için geçerli değil ki,sevgili nişanlı tüm erkekler için söylediğim tanım.Cinsellik konusunda doyumsuzlar,eşi isterse dünyanın en güzel kadını olsun en hamaratlı kadını olsun ve çok mutlu olsunlar erkek gidip yine o dediğim şeyi yapacak.
Ben daha boşanmadım,boşanma sebebim böyle bir konu değildi,kendisini böyle bir konudada hiç yakalamadım ama illaki yapmıştır.Mesela otelde masaja giderdi ben sevmediğim için gitmezdim,eminim yani orda illaki bişeyler olmuştur ama dediğim gibi böyle bir şeyi takmam kafama.Neler gördün neler yaşadın biraz anlatsana? Mesela sen neden boşandın?
2021 den beri erkek taklidi yapıyorum burada,kadın düşürüyorum özellikle BDV konusunda kendimi tatmin ediyorum çok mutluyum aranızda olmaktan teşekkürlerAhahhah bu yorumdan sonra erkek olduğunuza emin oldum. Teşekkür eder hayal dünyanızda mutluluklar dilerim.
Ancak erkek değilseniz sizin adınıza daha çok üzüldüm. Bu kadar öğrenilmiş çaresizlik fazla.
Ben zaten söylediğim şeyi desteklemiyorum ki.Gerçek olan bir şeyi fark ettiğim,desteklediğim anlamına gelmez.Keşke hiçbiri yapmasa ama maalesef hepsi yapıyor ve yapmaya devam edecekler.Çünkü bu gözler neler neler gördü.Bu kadar at gözlüğüyle bakmayın bu erkeklere.
15 yıl vajinusmus muhabbetinde o adamın başka biriyle cinsellik yaşamadığına gerçekten inandınız mı ? Ben asla inanmadım kimsede inandıramaz.Emin olmanız için o adamın yanında 7/24 olmuş olmanız gerek.
O aklıma gelmedi.Telefon galerisindeki gizli albüm kısmına baksaydınız keşke ilk yakaladığınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?