Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden her evli erkeğin cinsel anlamda kaçamak yaşadığını kabullendiniz siz? Sizi buna iten ne oldu?

Bence olayın en trajik yönü "erkeklerin yapısı şöyle vb. " diyerek erkekler adına konuşması.
Olmadığımız bir cinsiyet için bu kesin konuşmaları yapmak çok tuhaf duruyor. "Kadınlar şöyle vb" diye genelleme yapmaktan dahi kaçınırım. Ben kendimi biliyorum, dünyadaki 4 milyar kadına nasıl kefil olayım ?

Ben zaten söylediğim şeyi desteklemiyorum ki.Gerçek olan bir şeyi fark ettiğim,desteklediğim anlamına gelmez.Keşke hiçbiri yapmasa ama maalesef hepsi yapıyor ve yapmaya devam edecekler.Çünkü bu gözler neler neler gördü.Bu kadar at gözlüğüyle bakmayın bu erkeklere.

15 yıl vajinusmus muhabbetinde o adamın başka biriyle cinsellik yaşamadığına gerçekten inandınız mı ? Ben asla inanmadım kimsede inandıramaz.Emin olmanız için o adamın yanında 7/24 olmuş olmanız gerek.

Senin de bizim kocalarımızın ne yaptığını bilmek için 7/24 yanlarında olman gerek mesela ama sen gayet netsin di mi?

Eşinizin ailesine durumu bildirin
ben gideceğim canıma kıyarım diyor haberiniz olsun deyin alın çantanızı gidin dertleşecek başka birini bulamamış mı ve aylarca sizce bu dertleşme ilerde sadece dertleşmeylemi kalacaktı ?

Neden her evli erkeğin cinsel anlamda kaçamak yaşadığını kabullendiniz siz? Sizi buna iten ne oldu?
Bu sadece evliler için geçerli değil ki,sevgili nişanlı tüm erkekler için söylediğim tanım.Cinsellik konusunda doyumsuzlar,eşi isterse dünyanın en güzel kadını olsun en hamaratlı kadını olsun ve çok mutlu olsunlar erkek gidip yine o dediğim şeyi yapacak.

Senin de bizim kocalarımızın ne yaptığını bilmek için 7/24 yanlarında olman gerek mesela ama sen gayet netsin di mi?
Off ne kadar çok güveniyorsunuz şu erkeklere ya.Tamam arkadaşlar hiçbiri yapmazzz Siz güvenin ama ben hayatım boyunca hiç birine bu konuda güvenmeyeceğim

Neler gördün neler yaşadın biraz anlatsana? Mesela sen neden boşandın?

Kendi hayatını gözünde aklamak için böyle yapıyor. Ne aldatılan kadın ne de aldatılan erkek, hiç kimse değersizleştirdiği yerde durmasın bence. Hayat çok kısa, değmez bir başkasının ahlaksızlığı için akıl-vücut sağlığını, yıllarını, paranı kaybetmeye. Kendisini 4. evre serviks kanseri kadınları ziyaret etmesini öneririm. Kocalarının 5 dakikalık zevki için ne acılar çekiyorlar. Erkeklerde keza öyle. Aldatan eşinin sevgilisi tarafından öldürülen tonlarca erkek var, çocuklarının kendisinden olmadığını öğrenen vs. Bakalım bir daha aldatanı affedin önerisi verecek mi? Nankör insana fedakarlık yapıp düzelteni görmedim. Bir evlilikte en temel şey güvendir. Şimdi konu sahibi affetse, yüz bulup aynı şeyi yüz defa yapacak. En azından zamanından, sağlığından, parasından olmasın.

Ahahhah bu yorumdan sonra erkek olduğunuza emin oldum. Teşekkür eder hayal dünyanızda mutluluklar dilerim.

Ancak erkek değilseniz sizin adınıza daha çok üzüldüm. Bu kadar öğrenilmiş çaresizlik fazla.

Başkalarına demişsiniz ama asıl siz bütün erkeklere kendi dar pencerenizden bakıyorsunuz. Çevrenizde görüp tanıdığınız erkeklere göre genelleme yapıyorsunuz. Bu da argümanınızı zayıf ve hatta komik gösteriyor.

Neler gördün neler yaşadın biraz anlatsana? Mesela sen neden boşandın?
Ben daha boşanmadım,boşanma sebebim böyle bir konu değildi,kendisini böyle bir konudada hiç yakalamadım ama illaki yapmıştır.Mesela otelde masaja giderdi ben sevmediğim için gitmezdim,eminim yani orda illaki bişeyler olmuştur ama dediğim gibi böyle bir şeyi takmam kafama.
Bizimki asla düzelmeyecek çok ağır bir çok sebebi olan şeylerdi sonrasında da ben soğudum zaten.

Ahahhah bu yorumdan sonra erkek olduğunuza emin oldum. Teşekkür eder hayal dünyanızda mutluluklar dilerim.

Ancak erkek değilseniz sizin adınıza daha çok üzüldüm. Bu kadar öğrenilmiş çaresizlik fazla.
2021 den beri erkek taklidi yapıyorum burada,kadın düşürüyorum özellikle BDV konusunda kendimi tatmin ediyorum çok mutluyum aranızda olmaktan teşekkürler
şaka bir yana
adminlerde kendi adıma emailim,kendi adıma olan numarada konuşmuşluğum var destek için merak etmeyin eminler kadın olduğuma

Neyse bu son yorumum,ERKEKLERE BU KADAR GÜVENMEYİN yoksa yıkılırsınız.O kadar eminsiniz ki genel konuşma diyorsunuz.
Hiç yapmayanı bile instagramdan açık kadına bakıyordur eminim.Aksine asla inanmıcam isterseniz sabaha kadar dil dökün

Aynı şeyi sen yapsaydın seni tuttuğu gibi aile evine gönderir ailene de hakkında demediğini bırakmazdı. Senin de yapman gereken belli tabiki de ayrılacaksın. İlgiyi başka kadınlarda arayan bir eş, bugün bununla yakaladın yarın başka kadınla görüşür. Gizli gizli görüşmeyi öğrenir ama yapacağından vazgeçmez.

Erkekler için cinsellik sürekli ulaşılabilen bir şey olsaydı sizce incellik kavramı olur muydu? Değil Türkiye'de dünyada cinselliğin tabu olmayan ülkelerinde bile cinselliğe kolayca ulaşamayan erkek var ki bu kavram var. Erkeklerin kadınlara kin duymalarının temel nedeni de budur. Toplum içerisinde görece çirkin, şişman, işsiz, yaşlı kadının bile alıcısı vardır ama erkekler için bu geçerli değil. Erkeklerin prensesleşmesi diye bir kavram var ya günümüzde bunun bir nedeni de bence sizin gibi erkeklere "ne olursa olsun gel başımın üstünde yerin var." muamelesini yapan kadınlar yaygınlaşmasıdır. En çirkin erkek bile güzelini arar, en ahlaksızı bile bakire ister. Kimse kimsenin hayatının her dakika yanında olamaz ve tabiiki kimseye %100 güvenilmez ama sizin iddianızda çok abartılı. Bahsettiğim kişiye sordum zaten neden bunca yıl beklediğini ve açıkladı, isterse zaten eşi de defalarca teklif etmiş onu tutan bir şey yok ayrılmamış. Beklemesinin karşılığını da almış tüp bebek tedavisi alıyorlar yaşlarından ötürü. Seven erkek/kadın her türlü fedakarlığı yapıyor zaten, ona bakarsanız eşi vefat ettikten sonra evlenmeyen tonlarca kadın erkek var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…