Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakince dusunebilmek için evden gönderdim. İşi gereği silahı var evde, bir de gidince ailemin hatta kimsenin bu konuyu öğrenmesini istemiyorum sadece anlaşamadık demek istiyorum ama duyulacak illa ki

Bunlar yüz yüze de görüşmüş anladığım kadarıyla.Sizin boşanma davası açmanız için nasıl bı pozisyonda yakalamanız gerekiyordu ? Böyle bir durumda karşımda ağlayan erkekten daha çok nefret ederim beni aylarca salak yerine koyacak sonra pişmanım diyecek. Sizin ki baya planlı programlı aldatma adam fake hesap açmış hani tasarlayarak öldürmeye müebbet verilir ya sizde tasarlayarak aldatilmaya gerekeni yapın bence

Çok haklısınız

Ne arkadaşlığı ya? Erkek olsa suratına bakmaz kadın olunca arkadaşlık yapası mı tutmuş kadınlarımız böyle yalanlara inandıkça erkekler bu tür yalanlardan vazgeçmiyor maalesef. Ha ''arkadaşca konuşuyoruz'' diyen kocalarınıza benimde konuştuğum erkek arkadaşım var deyin bakalım size neler yapıyorlar. Bu tiplerin karakteri belli. Kendini bilen kadın bu konuyu bile açmaz ne yapacağını bilir ama siz kesin affedeceksiniz ve aldatılmanın devamı da gelecek

ise aldatildiginizi kabul etmekle baslayin. yok arkadasca dertlesmisler, gorusmemisler. eee yani? essek kadar adamin dertlesecek arkadasi mi yokmus elin 40 kat yabanci kadiniyla dertlesmis? bu karaktersizin kahrini cekeceginize bosanip mis gibi hayatiniza bakin belli ki atanacaksiniz. bir uzulur iki uzulur sonra toparlarsiniz. ayrica o pislik intihar falan etmez amaci size vicdan yaptirmak yemeyin bunlari. gebersin ayrica bu saatten sonra da ya of

Benim arkadaşım da sizin gibi tek çocukla KPSS ye hazırlanıp kendi alaninda iyi puan alıp atandı. Onun da bu süreçte evini b.k götürdü. Bir yanda çocuk bir yanda ev ikiye bölündü. Ama eşi hep ona destek verdi. Onunla gurur duydu.
Benim yüzümden oldu sanki ihmal ettim diyorsunuz ya bu sadece sizin hayatınızda olan bir şey değil. Sizin gibi onlarcası var. Yani şu süreçte illa bir kadınla muhabbet etmesi (sizi aldatması) mı gerekliydi? Aynısını siz yapsaniz ne yapardı? Herif 5 ay yazmış çizmiş. Yakalamasaydın devam edecekti. Size göre yazışmalar masumane olabilir ama elin kadini ile görüntülü konuşmuş. Bu kadın bunun neyiki bunu yapmış. İyi o zaman her canımız sıkıldığında başkalarına yazalım. Ağlayıp zirlamasin. Elinizde mesleğiniz var. Aileniz de arkanızda . Ben olsam ardıma bakmam.

Bir de ağlarken onu teselli ettim psikolojim iyi değil galiba
Bacım neredeyse yakaladığın için özür dileyeceksin. Onu da dile de tam olsun bari.
Bir de sanki keyfinden mi sınava çalıştın? İyi bir işin olsun, geleceğiniz garantilensin diye uğraştın, taşın altına elini koyan sendin. Çok mu hoş bir şeydi sanki senin için aylarca ders çalışmak? Ya kim ister ki zaten durup dururken bir senesini buna harcamayı?
Görüşmüşler gibi geldi bana ayrıca.

iyide adam zaten niyetlenmiş ayrı bir hesap açmış. aranıyormuş yani. şimdi yakalandığı için pişman yakalanmasa devam edecekti.
adamın tıyneti bu affederseniz yine yapar.

Bir de şunu düşünün ya sınava hazırlık sürecinde bu durumu öğrenmiş olsaydınız? Kazanacağınız sınavı kazanmamanız için nasıl köstek olmuş olacaktı. Sizin nasıl bir yılınıza sebep olacaktı. Yani gerçekten sizin sınavınız onun umrunda mı ?

Siz geleceğiniz için fedakarlık yaparken o canım cicim yapmış. Şimdi yakalandı diye ağlıyor işte sizi kandıracak aklınca. Çok kızıyorum böyle adamlara ya hala suç arıyorsunuz kendinizde. Sizin yaşadığınız da çok zor o kadar didinip derece yapmışsınız oh diyeceğiniz yerde ailem duymasın derdine düşmüşsünüz.

Eşinin sadakatsiz damarı varsa sen neden suçlu oluyorsun, aldatmanın bahanesi yok. Kendine bı halt yapacağı da yok, seni manipüle ediyor. Oturup senin halini hatrini soracagina, çocuğuna daha fazla vakit ayiracagina elin kadınına mi ayırmış o vakti... İstediği kadar ağlasın, ben yüzüne bakmam, kadına nasıl gidiyorsa buyursun gitsin o saatten sonra, zerre umurumda olmaz.

Siz aynı şekilde bir adamla bu şekilde "dertleşseydiniz" neler olurdu düşünün. Eşiniz muhteşem bir anlayış gösterir hatta üstüne sizi de teselli eder miydi?

Soru sahibi üzgünüm ama sadece mesajlaşmadan ibaret değil ilişkileri. Mesajlaşması bile boşanma sebebi de neyse.
Büyük ihtimal görüşmüşler hatta yakınlaşmış bile olabilirler.
Ailen de arkandaysa hiç düşünme bile. Kendime zarar vereceğim diye seni manipüle etmeye çalışıyor bi b.k yiyemez.

Sen aynı durumda olsaydın yok ihmal ettim karımı diye seni affeder miydi sence?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…