- 16 Ağustos 2025
- 23
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi sevgili123
-
Sakince dusunebilmek için evden gönderdim. İşi gereği silahı var evde, bir de gidince ailemin hatta kimsenin bu konuyu öğrenmesini istemiyorum sadece anlaşamadık demek istiyorum ama duyulacak illa kiZor bir durum sizi anlıyorum ama lütfen bu durumda kendinizi suçlu hissetmekten vazgeçin. Hayat uzun bir yolculuk. Eşler her durumu birlikte göğüslemek, bir olmak, sadakati korumak için yola çıkıyor. Sınav çalışmak için ihmal edildi diye başkasına koşmak nedir? Eşinize acımayı bırakın. Sakince düşünmenizi öneririm. İntihar falan geçsin bunları.
Çok haklısınızBenim çok yakınım bir kadın aynı böyle yazışmalarını yakaladı. Adam aynı kocanız gibi yalvardı, yakardı, ayaklarına kapandı, kadına pahalı hediyeler aldı. Kadın affetti. Üstünden 5 yıl geçti geçmedi bu sefer fiziksel olarak aldattı adam. Ama bir çocukları daha olmuştu bile. İyi düşünün derim. Yapan ve yaptığı şeyin bedelini ödemeyen erkek yine yapar.
Evet yakalamasaydım devam edecektiÜzgünüm ama eşiniz sirf yakalandım diye timsah gözyaşları döküyor. Affettiginizde ilerleyen zamanlarda bu sefer daha profesyonel yakalanmadan devam etmenin yolunu bulacaktir maalesef.
Benim arkadaşım da sizin gibi tek çocukla KPSS ye hazırlanıp kendi alaninda iyi puan alıp atandı. Onun da bu süreçte evini b.k götürdü. Bir yanda çocuk bir yanda ev ikiye bölündü. Ama eşi hep ona destek verdi. Onunla gurur duydu.Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.
Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...
Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
Yakalasaniz da devam edecek. Bi kere girmiş o yola ve erkekler yalandan ağlayıp zirlasa da bu aldatma işini kendilerine hak ve normal görüyorlar açıkçası. Ayrıca o kadını nerden nasıl bulmuş, demekki zaten arayıştaymisEvet yakalamasaydım devam edecekti
Kadınla gitmiş görüşmüş, ben mi yanlış anlıyorum?Bir de ağlarken onu teselli ettim psikolojim iyi değil galiba
Bacım neredeyse yakaladığın için özür dileyeceksin. Onu da dile de tam olsun bari.Bir de ağlarken onu teselli ettim psikolojim iyi değil galiba
Bir de ağlarken onu teselli ettim psikolojim iyi değil galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?