- 26 Haziran 2020
- 699
- 1.510
- 113
- Konu Sahibi sevgili123
-
Bu süreçte evde iki yabancı olduysanız 6 yıllık eşiniz sizi karşısına alıp bu durumu konuşabilirdi ama o hiç tanımadığı bir kadınla konuşmayı tercih etmiş. Kendinizi suçlamayın çünkü suçlu siz değilsiniz. Her zaman söylerim kadını erkeği fark etmez, bir kez yapan yine yapar.Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.
Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...
Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
Sabah 9.30 çıkıyorİniyorum miniylrum, vardın mı? Bunlar yüz yüze görüşme öncesi/ sonrası yazacağı şeyler insanın, üzgünüm ama görüşülmüş yani
Sarılsın tabii, bizlik bişey yok.Konu sahibi affetmeye meyilli
Olumlu Birkaç yorum okusa adamın boynuna sarılacak bence
Biraz kendime gelmeye başladım teşekkürler. İnanın hiç böyle bir şey aklımın ucundan geçmezdi şokunu atlatamadımBu süreçte evde iki yabancı olduysanız 6 yıllık eşiniz sizi karşısına alıp bu durumu konuşabilirdi ama o hiç tanımadığı bir kadınla konuşmayı tercih etmiş. Kendinizi suçlamayın çünkü suçlu siz değilsiniz. Her zaman söylerim kadını erkeği fark etmez, bir kez yapan yine yapar.
21.30 da çıkıyor 22.30 da iniyorum yazılmış hemen sonrası görüntülü arama şeklindeSabah 9.30 çıkıyor
Sabah 10.30 iniyorum diyor
Görüşme öncesi yer tespiti için görüntülü sohbet
Buluşma
On dört saat pispirik oynamislar
Gece 00.30 da vardın mi?
Şu konuşmayı hakikaten göremiyor muyuz???
Görüntülü arama ne kadar sürmüş21.30 da çıkıyor 22.30 da iniyorum yazılmış hemen sonrası görüntülü arama şeklinde
Tabiki lakin bende bir yapan bidaha yapar diyen taraftayımSarılsın tabii, bizlik bişey yok.
Kimisi 5 kimisi 2 kimisi 10 bir kaç tane böyle sonra kadın vardın mı yazmış.Görüntülü arama ne kadar sürmüş
O günü birlikte geçirip ayrılmışlar yoksa vardın mı diye niye sorsun, iki kişi birlikteyse ve ayrı ayrı evlerine gittiyse vardın mı diye sorarsın, biri geliyorum yazıyo, öteki iniyorum yazıyo, siz bundan ne anlıyorsunuz?Kimisi 5 kimisi 2 kimisi 10 bir kaç tane böyle sonra kadın vardın mı yazmış.
BuluştuklarınıO günü birlikte geçirip ayrılmışlar yoksa vardın mı diye niye sorsun, iki kişi birlikteyse ve ayrı ayrı evlerine gittiyse vardın mı diye sorarsın, biri geliyorum yazıyo, öteki iniyorum yazıyo, siz bundan ne anlıyorsunuz?
O güne ait iniyorum dedikten sonra kaç dk görüntülu konuşma olmuş bu birKimisi 5 kimisi 2 kimisi 10 bir kaç tane böyle sonra kadın vardın mı yazmış.
Vardın mı diye kime yazarız? Uzak bir yerden yanımıza gelen birine giderken sağ salim eve vardı mı diye di mi? Şahsen ben öyle yaparım, bana da öyle yapılır.Kimisi 5 kimisi 2 kimisi 10 bir kaç tane böyle sonra kadın vardın mı yazmış.
Yakalandık diycekBöyle durumlarda seyi merak ediyorum, bu adam bu kadınla konuşmayacağım diye söz verdi. Peki kadına dönüp böyle böyle diye açıklama mı yapacak? Ya da kadin hayırdır noldu diye isin peşine düşmeyecek mi? Sonuçta bu bir ilişki türü yani. Kadının karşıda bir beklentisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?