Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu süreçte evde iki yabancı olduysanız 6 yıllık eşiniz sizi karşısına alıp bu durumu konuşabilirdi ama o hiç tanımadığı bir kadınla konuşmayı tercih etmiş. Kendinizi suçlamayın çünkü suçlu siz değilsiniz. Her zaman söylerim kadını erkeği fark etmez, bir kez yapan yine yapar.

İniyorum miniylrum, vardın mı? Bunlar yüz yüze görüşme öncesi/ sonrası yazacağı şeyler insanın, üzgünüm ama görüşülmüş yani
Sabah 9.30 çıkıyor
Sabah 10.30 iniyorum diyor

Görüşme öncesi yer tespiti için görüntülü sohbet

Buluşma

On dört saat pispirik oynamislar

Gece 00.30 da vardın mi?

Şu konuşmayı hakikaten göremiyor muyuz???

Biraz kendime gelmeye başladım teşekkürler. İnanın hiç böyle bir şey aklımın ucundan geçmezdi şokunu atlatamadım

21.30 da çıkıyor 22.30 da iniyorum yazılmış hemen sonrası görüntülü arama şeklinde

Kimisi 5 kimisi 2 kimisi 10 bir kaç tane böyle sonra kadın vardın mı yazmış.
O günü birlikte geçirip ayrılmışlar yoksa vardın mı diye niye sorsun, iki kişi birlikteyse ve ayrı ayrı evlerine gittiyse vardın mı diye sorarsın, biri geliyorum yazıyo, öteki iniyorum yazıyo, siz bundan ne anlıyorsunuz?

Ya görusup görusmemesi cok mu önemli.ki bal gibi de görüşmüş.hadi onu gecelim siz neden teselli ediyorsunuz canı tatlıdır kıyamaz kendıne.ne saçma bir ruh halindesiniz anlamıyorum .sizi aldatmış.hesap açıp Baska kadınla görüşüp aldatmıs yakalanmasa da devam edecekmiş.siz bunu kabul edip devam ederseniz evliliğe zaten tekrar aldatacak sizi.nasılsa affediyorsunuz diye.sizinde psikolojınız alt üst olacak onu takip edicem diye.ya bide neden saklıyorsunuz ınanın sizin iyilik yaptığınız insan mahkemede o benı aldattı diye sizi sadakatsizlikle suçlar.neyse onu söyleyin kendınızın ve oğlunuzun hakkını söke söke alın .bunu affederseniz aynı konudan dava acamazsınız. Ailenize gidin desteklerini alın.ve size yuvasına oğluna acımayan bu adama tekmeyi basın.sınavsa eviniz için calıstınız .ki hastada olabilirdiniz yani bahanesi yokki aldatmanın.ama sizde o kumas yok koşa koşa barışırsınız.aynısını siz yapsaydınız adama tum yedi sülalene seni reklam yapardı

Buluştuklarını

O güne ait iniyorum dedikten sonra kaç dk görüntülu konuşma olmuş bu bir

İkincisi inanın dakikası önemli değil. Siz aldatılmışsiniz farkında mısınız? Aldatmanın affı mi olur? Aldatmak illa bedenen mi olmalı? Kaldı ki 22.30 dan 00.30 a varmış zaten

Vardın mı diye kime yazarız? Uzak bir yerden yanımıza gelen birine giderken sağ salim eve vardı mı diye di mi? Şahsen ben öyle yaparım, bana da öyle yapılır.
Ki biri diyor ki çıkıyorum, o esnada bu kişi seni evden almaya geliyorum demek istiyor. Öteki de diyor ki iniyorum, aradan bir saat geçmiş. Demek ki kişi aşağıda, gelmiş. Yani ben bunu anladım yazdığınızdan.

Böyle durumlarda seyi merak ediyorum, bu adam bu kadınla konuşmayacağım diye söz verdi. Peki kadına dönüp böyle böyle diye açıklama mı yapacak? Ya da kadin hayırdır noldu diye isin peşine düşmeyecek mi? Sonuçta bu bir ilişki türü yani. Kadının karşıda bir beklentisi var.

Yakalandık diycek

Kocanız sizi bırakmadan siz bırakın.

O ağlamalar yakalanmanın şoku..