Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendiniz fark etmişsiniz eşiniz sizden soğumuş bile o kadınla ilişkisi yüzünden . Kim bilir ne naneler yediler yol verin böyle şerefsizlere kocanıza küfür etmeyeyim dedim tutamadım kendimi hamilelikten sanırım kusta bakmayın. En ufak bir boşlukta hemen neler yapmış namussuz

Sakince dusunebilmek için evden gönderdim. İşi gereği silahı var evde, bir de gidince ailemin hatta kimsenin bu konuyu öğrenmesini istemiyorum sadece anlaşamadık demek istiyorum ama duyulacak illa ki
Merak ettiğim bir şey var aldatan değil
Aldatılan olunca bunu boşanma sebebi olarak söylemek neden ağır geliyor
Aldatmak daha ağır değil mi

Yani aldatılan olunca aldatılanın suçu ne ki
Direkt aileye beni aldattı boşanıyorum demek yerine neden geçinemiyoruz vs denilir

Büyük konuşmak istemem ama ben asla affetmem
Masumlaştırmayın lütfen siz suçlu falan değilsiniz..
Çok yakın Arkadaşım aldatıldı o da başlarda sadece arkadaşız sen yanlış anladın falan dedi arkadaşım affetti oturdu,adam bu defa kadına gidip gelmeye cinsel anlamda da beraber olmaya başladı,arkadaşım bu defa evi terk etti,asla gelmem boşarım dedi,3 ay babaevinde kaldıktan sonra döndü “kadının suçuymuş kadın ona büyü yapmış kocam akıllandı” gibi şeylerle kendini avutuyor eşini çok seviyor affediyor adam da bundan faydalanıyor
Uzun lafın kısası bir kere affettiniz mi devamı gelecek net.

Bir de ağlarken onu teselli ettim psikolojim iyi değil galiba

Teseli ederek farkında olmadan adama arsızlık paketi yüklüyorsunuz.
İster ayrılın ister ayrılmayın eşiniz bir hata falan yapmadı. Tam beş ay boyunca konuşmuş. sizi kadına ulaşmada engel olarak gördüğü içinde soğuk yapmış. Ağlayıp zırlaması da henüz kendisi hem ekonomik ve pisikolojik olarak hemde kadınla tam bir gelecek planmamış olmasından. Özetle bir bir adam başka bir kadın için eşine soğuk davranmışsa fırsatını bulduğunda gidiyor.

Evli kaldığınız süre boyunca ikiniz de bunu unutmayacaksınız aranızda hep kalacak ve hep bir güvensizlik olarak devam edecek. Bırakın ağlasın kendini yerden yere atsn yaptığı çok yanlış .. bunların birini bile sen yapsan o ne tepki verirdi acaba bir düşün. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ona göre evli kalmaya devam edin

Bende görüştüklerini düşünüyorum sadece arama olmuş olsaydı arayayımmı tarzı olurdu kadını arayıp sorsanıza herşeyi konu sahibi?

Fırsat bulduğunda yakalandım dicek açık kapı bırakıcak şeytan dürtücek yine yapıcak. Her türlü ilişkidir bu. Okurken gittiğim tekstilde dünya kadar evli aldatan çiftler vardı flört ederlerdi.

Kendinizi suçlu hissetmeyin ve eşinize acımayın acıncak hale düşersiniz. Durum hassas affederseniz tekrarı olur. Şuan evi terletmelisiniz. Ailenize gidin. Sonrasına bakarsınız. Dönecek olsanız bile sizi kaybettiğini hissetmeli.

Adamın sahte hesap açması ;
Ben karaktersizim yakalanmadan her naneyi yerim diyor.
Niyet önemli bakın sahte hesap açarak ilk boynuzu geçirmiş.
Yazışmalardan silinmeyenleri okuyorsunuz şu anda silinenleri değil
Beş ay yüz elli gün eder. Bakın beş ay onun deyişi bilemezsin on ay mi sekiz ay mi???

Yuzelli günde kaç indi bindi olmuştur?
Bu arada konusmadaki samimiyete bakarak bu ilk değil diyorum.

Affetmeli miyim nedir bilemiyorum! ags yi kazanmissiniz tek çocuktasin topla gücünü ve timsah gözyaşıni görme.

Bende görüştüklerini düşünüyorum sadece arama olmuş olsaydı arayayımmı tarzı olurdu kadını arayıp sorsanıza herşeyi konu sahibi?
Beş ay boyunca biri ile görüşmeden konuşan bir kadın çok afedersiniz ancak aptal olabilir. Ee! Eşine soğuk yapacak kadar kaptırdı ise kadın hiçte aptal falan değildir. Yani kadınla tabiki görüşmüştür hemde bir çok kez.

Herkes duymalı bana görede ne münasebet. Ailesinede söylesin evladınız aldattı herkes yoluna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…