Eşimi ailesiyle nasıl barıştırabilirim

Canınız aile kavgasımı çekti

Size ne yahu çocuğunuz var diye sizi istememişler başta siz silin boşversenize

Miras varsa abi ondan götü kalkmıştır aklınca kardeşini deport edecek mala müşle konacak sanki yapabilecek gibi ama babayı kandırır malları üzerine geçirirse aman bana ne olur ya senaryo yazdım neyse yani Boşverin

Sizin aileniz olsa o umursamayacaktı bile üzülmenizi belki de. Hayat böyle birşey, bi yerden kazanır bi yerden kaybedersin. Eşiniz bir seçim yapmış, sonuçlarını da görmüş. Zorla evlenmediniz ya kendisiyle, alnına silah dayamadınız ya, neden kendinizi borçlu hissediyorsunuz? Bir gün elbet yüz yüze bakarlar, eskisinden de iyi olurlar. Ama sizin tek lafınız unutulmaz. Araya giren ara dayağı yer. Girmeyin.

Eski konunuzu baktım ordan hatırladım sizi hatta yorumda yapmıştım köye gidince ayrilan sevgili diye konu açmıştıniz siz delimisiniz (kusura bakmayın)aile ile barışmak demek sizin evliliğinizin bitmesi demek kendiniz demiştiniz ailesinin ağzına çok bakıyor diye bırak karışma konusmasinlar gorusmesinler ilerde görüşülerler o zman anlarsınız keşke hiç barismasalardi diye

25 Mart konunuzda sizi ailesi için terk etmişti. Sonraki konularda evlenmissiniz, hamilelik şüphesi var ve şimdi aileyle nasıl barışalım. 1.5 ayda zaten bir dolu aksiyon yaşamışsınız. Fazlasına gerek var mı gerçekten.
Ayrıca bu adam için ailesinin ağzının içine bakıyor diyen yine sizsiniz. Yanlarına gidince de korktugum başıma geldi benden ayrıldı diyende. Şimdi barışsınlar istiyorsun. Bu ne cesaret. Nikah her şeyi garanti etmiyor siz daha iyi biliyorsunuz zaten.

İmkansız… son raddeye geldim, evde 4 bavul eşyası vardı bir iğne bile bırakmadım attım affedecek insan onları atar mı
Bunlar da konundan bir iki alıntı. İnsallah barışmazlar diye dua etmelisiniz bence.

Başınıza nasıl dert alacağınızı bulmak için de buraya konu açmak ne bileyim

Bi insan hiç mi akıllanmaz acaba hiç mi ders almaz bir de anne böyle saçma sapan adımlar neden atar neden korunmaz mesela. Hala dert alma peşinde

Şu an mutlu huzurlu iken ailesine düşkün olmayan bir eş yüzünden durulmuş suyu bulandırma çabanız neden?
Velev ki barıştılar konuşmaya başladılar size olan tutumları yüzünden bu defa da siz üzülmeye başlayacaksınız.
En iyi eş ailesi uzakta olandır. Bırakın uzakta kalsınlar. Eşiniz çok üzülseydi kendisi zaten barışma yolları arardı.

Bi insan hiç mi akıllanmaz acaba hiç mi ders almaz bir de anne böyle saçma sapan adımlar neden atar neden korunmaz mesela. Hala dert alma peşinde
Benim buradaki çoğu konuyu aklım mantığım almıyor zaten. O yüzden cevap bulamıyorum ben bu sorulara.

Hicbirsey yapmayin

Sizin kocam dediginiz kisi köye her gitmesiyle ailesinin gazına gelip sizi terk eden kisimi sütten agzi yanan yoğurdu üfleyerek yer siz kazanin içine atlamışsıniz bravo

Ailesine düşkün olmayan dediği kisi ailesinin lafiyla defalarca kendinden ayrılmış birisi pardon da?? Bu da aileye düşkün değilse kim düşkün sacma salak isler gerçekten

Millet başındakini atmaya çalışıyor sen barıştırmaya çalışıyorsun aklıllı oooooll.

Benim dedelerim hep dul çocuklu kadınlarla evlenmişler. Dedelerim de genç ve hiç evlenmedikleri halde. Yani o zaman bile bunu yapmışlar hatta üvey amcalarımız kuzenlerimiz var görüşürüz, baya da yakınız, düğünlerimiz olsa ilk sıralardayız, altınlarımızı takarız. Eşim ağır bir ameliyat geçirdi hastaneyi doldurdular.
Yani bu zamanda nasıl bu kadar rahatsız olduklarını anlamadım? Hem de vuracak kadar?
Sırf evlenmiş boşanmış olduğunuz için mi bu tantana yani? Hayatımda böyle saçmalık görmedim.
Başka bir şey olmadığına emin misiniz? Bir de nereli bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…