- 11 Kasım 2024
- 1.029
- 2.337
- 48
- 34
- Konu Sahibi kaderminackk
-
Canınız aile kavgasımı çektiEşimin ailesi benimle evlenmesini istemediği için onu reddettiklerini söyledi ve görüşmüyorlar evlendik çünkü , ( daha önce evlilik yaptım bir çocuğum var o yüzden istemediler ) . biz uzaktayız onlardan işimiz gereği eşimde ailesine çok çok düşkün değil ama bir kaç kere ara dedim açarlar kardeşlerini annesini falan ama açmadılar engellemediler de . Üzüldüğünü düşünüyorum bayram da geliyor . Abisi köye gelmesin yoksa vururum onu demiş falan . Annesi konuşur aslında abisi baskı yapıyor . Ben ne yapsam arayı bulur onları konuşturabilirm ? Ailesini arayamam zaten beni istemiyor sevmiyorlar hiç . Ailesiyle tanıştım beni çok sevmişlerdi ama durumumu öğrenince aramız bozuldu . Başka dayı amca vs de tanımıyorum
ne yapabilirim bu duruma ?
Sizin aileniz olsa o umursamayacaktı bile üzülmenizi belki de. Hayat böyle birşey, bi yerden kazanır bi yerden kaybedersin. Eşiniz bir seçim yapmış, sonuçlarını da görmüş. Zorla evlenmediniz ya kendisiyle, alnına silah dayamadınız ya, neden kendinizi borçlu hissediyorsunuz? Bir gün elbet yüz yüze bakarlar, eskisinden de iyi olurlar. Ama sizin tek lafınız unutulmaz. Araya giren ara dayağı yer. Girmeyin.Eşimin ailesi benimle evlenmesini istemediği için onu reddettiklerini söyledi ve görüşmüyorlar evlendik çünkü , ( daha önce evlilik yaptım bir çocuğum var o yüzden istemediler ) . biz uzaktayız onlardan işimiz gereği eşimde ailesine çok çok düşkün değil ama bir kaç kere ara dedim açarlar kardeşlerini annesini falan ama açmadılar engellemediler de . Üzüldüğünü düşünüyorum bayram da geliyor . Abisi köye gelmesin yoksa vururum onu demiş falan . Annesi konuşur aslında abisi baskı yapıyor . Ben ne yapsam arayı bulur onları konuşturabilirm ? Ailesini arayamam zaten beni istemiyor sevmiyorlar hiç . Ailesiyle tanıştım beni çok sevmişlerdi ama durumumu öğrenince aramız bozuldu . Başka dayı amca vs de tanımıyorum
Aynen ya iyilik melegi tavırları kafasında çemberle gezen kıvırcık saçlı Melek zannedersemÖldürürüm vururum diyen insanlarla neden barıştırmak istiyorsunuz kocadan mı kurtulmak istiyorsunuz nedir çok tuhafsınız
Teşekkürler evet… bekliyordum böyle bir şey yapmasını yaparsa geri dönüşü yok çünkü hatta bence planladı giderken bunu mesleği gereği evde yedek silah var hiç alıp gitmez ilk defa alıp gitti ayrılacağını biliyordu onu da atarım diye düşündü
Bunlar da konundan bir iki alıntı. İnsallah barışmazlar diye dua etmelisiniz bence.İmkansız… son raddeye geldim, evde 4 bavul eşyası vardı bir iğne bile bırakmadım attım affedecek insan onları atar mı
Başınıza nasıl dert alacağınızı bulmak için de buraya konu açmak ne bileyimEşimin ailesi benimle evlenmesini istemediği için onu reddettiklerini söyledi ve görüşmüyorlar evlendik çünkü , ( daha önce evlilik yaptım bir çocuğum var o yüzden istemediler ) . biz uzaktayız onlardan işimiz gereği eşimde ailesine çok çok düşkün değil ama bir kaç kere ara dedim açarlar kardeşlerini annesini falan ama açmadılar engellemediler de . Üzüldüğünü düşünüyorum bayram da geliyor . Abisi köye gelmesin yoksa vururum onu demiş falan . Annesi konuşur aslında abisi baskı yapıyor . Ben ne yapsam arayı bulur onları konuşturabilirm ? Ailesini arayamam zaten beni istemiyor sevmiyorlar hiç . Ailesiyle tanıştım beni çok sevmişlerdi ama durumumu öğrenince aramız bozuldu . Başka dayı amca vs de tanımıyorum
Bi insan hiç mi akıllanmaz acaba hiç mi ders almaz bir de anne böyle saçma sapan adımlar neden atar neden korunmaz mesela. Hala dert alma peşinde25 Mart konunuzda sizi ailesi için terk etmişti. Sonraki konularda evlenmissiniz, hamilelik şüphesi var ve şimdi aileyle nasıl barışalım. 1.5 ayda zaten bir dolu aksiyon yaşamışsınız. Fazlasına gerek var mı gerçekten.
Ayrıca bu adam için ailesinin ağzının içine bakıyor diyen yine sizsiniz. Yanlarına gidince de korktugum başıma geldi benden ayrıldı diyende. Şimdi barışsınlar istiyorsun. Bu ne cesaret. Nikah her şeyi garanti etmiyor siz daha iyi biliyorsunuz zaten.
Eşimin ailesi benimle evlenmesini istemediği için onu reddettiklerini söyledi ve görüşmüyorlar evlendik çünkü , ( daha önce evlilik yaptım bir çocuğum var o yüzden istemediler ) . biz uzaktayız onlardan işimiz gereği eşimde ailesine çok çok düşkün değil ama bir kaç kere ara dedim açarlar kardeşlerini annesini falan ama açmadılar engellemediler de . Üzüldüğünü düşünüyorum bayram da geliyor . Abisi köye gelmesin yoksa vururum onu demiş falan . Annesi konuşur aslında abisi baskı yapıyor . Ben ne yapsam arayı bulur onları konuşturabilirm ? Ailesini arayamam zaten beni istemiyor sevmiyorlar hiç . Ailesiyle tanıştım beni çok sevmişlerdi ama durumumu öğrenince aramız bozuldu . Başka dayı amca vs de tanımıyorum
Benim buradaki çoğu konuyu aklım mantığım almıyor zaten. O yüzden cevap bulamıyorum ben bu sorulara.Bi insan hiç mi akıllanmaz acaba hiç mi ders almaz bir de anne böyle saçma sapan adımlar neden atar neden korunmaz mesela. Hala dert alma peşinde
Hicbirsey yapmayinEşimin ailesi benimle evlenmesini istemediği için onu reddettiklerini söyledi ve görüşmüyorlar evlendik çünkü , ( daha önce evlilik yaptım bir çocuğum var o yüzden istemediler ) . biz uzaktayız onlardan işimiz gereği eşimde ailesine çok çok düşkün değil ama bir kaç kere ara dedim açarlar kardeşlerini annesini falan ama açmadılar engellemediler de . Üzüldüğünü düşünüyorum bayram da geliyor . Abisi köye gelmesin yoksa vururum onu demiş falan . Annesi konuşur aslında abisi baskı yapıyor . Ben ne yapsam arayı bulur onları konuşturabilirm ? Ailesini arayamam zaten beni istemiyor sevmiyorlar hiç . Ailesiyle tanıştım beni çok sevmişlerdi ama durumumu öğrenince aramız bozuldu . Başka dayı amca vs de tanımıyorum
Sizin kocam dediginiz kisi köye her gitmesiyle ailesinin gazına gelip sizi terk eden kisimiEşimin ailesi benimle evlenmesini istemediği için onu reddettiklerini söyledi ve görüşmüyorlar evlendik çünkü , ( daha önce evlilik yaptım bir çocuğum var o yüzden istemediler ) . biz uzaktayız onlardan işimiz gereği eşimde ailesine çok çok düşkün değil ama bir kaç kere ara dedim açarlar kardeşlerini annesini falan ama açmadılar engellemediler de . Üzüldüğünü düşünüyorum bayram da geliyor . Abisi köye gelmesin yoksa vururum onu demiş falan . Annesi konuşur aslında abisi baskı yapıyor . Ben ne yapsam arayı bulur onları konuşturabilirm ? Ailesini arayamam zaten beni istemiyor sevmiyorlar hiç . Ailesiyle tanıştım beni çok sevmişlerdi ama durumumu öğrenince aramız bozuldu . Başka dayı amca vs de tanımıyorum
Ailesine düşkün olmayan dediği kisi ailesinin lafiyla defalarca kendinden ayrılmış birisi pardon da?? Bu da aileye düşkün değilse kim düşkün sacma salak isler gerçektenŞu an mutlu huzurlu iken ailesine düşkün olmayan bir eş yüzünden durulmuş suyu bulandırma çabanız neden?
Velev ki barıştılar konuşmaya başladılar size olan tutumları yüzünden bu defa da siz üzülmeye başlayacaksınız.
En iyi eş ailesi uzakta olandır. Bırakın uzakta kalsınlar. Eşiniz çok üzülseydi kendisi zaten barışma yolları arardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?