- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi medcezir-01
-
En altta görebiliyoruz.acaba konu sahibi dışında şuan bu konu da kaç kişi vareskiden görebiliyoduk
Ya bir şey sorcam. Yargıladik ahlaksız o... filan dedik . Taşladık. Ne işe yarayacak ? Normallestirmemis olup toplumu bir ahlaksizdan daha kurtarmış olcaz değil mi . Kadın pişman. Karşıdaki pişman bir insan . Sizin vajinanizin iradenizle bağını bilemeyiz. Tebrik ederiz ama üstün namuslulugunuz ve erdeminiz için .yeterince hakaret ettikten sonra Yargıladiktan sonra küçük bir yer kalırsa pişman bir insanın kendini iyi hissetmesine sebep olabilir miyiz yüksek musadenizleNe demek yargilamayin?
Hayir yani irade denen bir sey var birine karsi bi his gelistirsem bile vajinam huoop diye kulottan firlayip cikmaz.
Aaaa eee Kocasinan söyleşide adam mi kabul etti. Yoksa adam gizli yaptiginimi sandi...Adama herşeyi itiraf et.
Bi kere ben burada pişmanlık filan göremedim. Kırığı peşine düşünce oluşan korku var burada.
Hem yapmış bi hata olayı bile değil. Çünkü defalarca aldatma var. Kırığı, ruh hastası çıkınca da "koçişimm" diye geri donen bi kadın var.
Ayni böyle bi kadın vardi is arkadaşım öğretmen. Oda aldatmisti ama senden farklı olarak bi sefer.
Sırf vicdanını rahatlatmak için tatilde kocasınin koynuna yabancı bi kadın sokmuştu.
İnsan karakteri denge halindedir. Boyle olaylarla bi koptumu berduş da olur, f.ise de, hırsız da migdesizde.
bende yokEn altta görebiliyoruz.
(Üyeler: 41, Ziyaretciler: 61)
Just ya kocasi oldururse... Kuzulari hem anasiz hem babasiz kalir...Kocana itiraf et affeder ya da etmez en azindan vicdanin rahat yasarsin.
Ya bir şey sorcam. Yargıladik ahlaksız o... filan dedik . Taşladık. Ne işe yarayacak ? Normallestirmemis olup toplumu bir ahlaksizdan daha kurtarmış olcaz değil mi . Kadın pişman. Karşıdaki pişman bir insan . Sizin vajinanizin iradenizle bağını bilemeyiz. Tebrik ederiz ama üstün namuslulugunuz ve erdeminiz için .yeterince hakaret ettikten sonra Yargıladiktan sonra küçük bir yer kalırsa pişman bir insanın kendini iyi hissetmesine sebep olabilir miyiz yüksek musadenizle
Aaa niye ki? Sayfayı dibine katar alta çektin mi?bende yok
Öncelikle herkesin biraz daha sert üslupla yazmasının sebebi,pozitif ayrımcılık,kk da o kadar çok eşim aldattı pişmanmış diye konular açıldı ki,herkes boşan boşan dedi..Şimdi burada pişman olmuşsa,eşine söyler devamını kendileri hallederler,ama eğer saklayacaksa neden buraya yazdı? Çünkü rahatlatılmayı bekliyor.Ben olmuş bir hata diyemem,yaparken aklı nerdeymiş? Hayır yani konu sahibi gazozuna ilaç atmış gibi mağdur ayağı yapmasın o zaman.Hatasını kabul ediyorsa ancak eşine söylerse kendisini iyi hisseder.Ya bir şey sorcam. Yargıladik ahlaksız o... filan dedik . Taşladık. Ne işe yarayacak ? Normallestirmemis olup toplumu bir ahlaksizdan daha kurtarmış olcaz değil mi . Kadın pişman. Karşıdaki pişman bir insan . Sizin vajinanizin iradenizle bağını bilemeyiz. Tebrik ederiz ama üstün namuslulugunuz ve erdeminiz için .yeterince hakaret ettikten sonra Yargıladiktan sonra küçük bir yer kalırsa pişman bir insanın kendini iyi hissetmesine sebep olabilir miyiz yüksek musadenizle
Adama her şeyi itiraf edince adam öldürürse sen mi kurtaracaksin?
Suçunu biliyor .kabul ediyor . Ona göre nasıl davranacagini soruyor .giriş gelisme sonuç uclemesinde yargılama hangi evreye düşüyor bilmiyorum ama bizim haddimize düşmüyor . Bence insan hayatının her anında yapıcı veya faydali olmalı. Yargılamak burada luzumsuzluktan öteye gitmiyor . Ödül mu verelim peki demek ise kişinin ortası olmadığını belirtiyor. Ya taslayalim ya ödül verelim .kattiyen yapıcı olmayalım .Valla ben hakaret etmedim ama herkes sucunu bilicek kabul edicek ona gore davranicak
Sana pek olmamış canım ya. Özgün olmalısınHer pişmanım diyene vicdan yapicaz. Sön höyordor yö.
Belki kocası da konu sahibini aldatmıştır, kim bilebilir?
Pozitif ayrimcilik böyle sanal platformlarda kalıyor ama . Hatta kalmıyor bile. Yorumlara bir bakın her hangi bir konuda. Bugün biri sözlü tacize uğrayan kadına eğilip bahçe sulama sen de dedim. Yok arkadaşım türkiyede pozitif ayrımcılık falan yok . KK da kaç tane konu var aldatıldim ayrilicam diye açılıp barışılan. Peki türkiyede kaç kadın var aldatma şüphesi için öldürülen ? Bari sanal ortamda kadının biraz farkı olsun mu ? Hadi feminist düşünceleri geçelim şu konuyu açan kadının ne halde olduğunu kimse bilmiyor ki bence pişman . Bir insanı kazanmak mi kaybetmek mi ?Öncelikle herkesin biraz daha sert üslupla yazmasının sebebi,pozitif ayrımcılık,kk da o kadar çok eşim aldattı pişmanmış diye konular açıldı ki,herkes boşan boşan dedi..Şimdi burada pişman olmuşsa,eşine söyler devamını kendileri hallederler,ama eğer saklayacaksa neden buraya yazdı? Çünkü rahatlatılmayı bekliyor.Ben olmuş bir hata diyemem,yaparken aklı nerdeymiş? Hayır yani konu sahibi gazozuna ilaç atmış gibi mağdur ayağı yapmasın o zaman.Hatasını kabul ediyorsa ancak eşine söylerse kendisini iyi hisseder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?