eşimi aldattım, unutamıyorum

Ne demek yargilamayin?

Hayir yani irade denen bir sey var birine karsi bi his gelistirsem bile vajinam huoop diye kulottan firlayip cikmaz.
Ya bir şey sorcam. Yargıladik ahlaksız o... filan dedik . Taşladık. Ne işe yarayacak ? Normallestirmemis olup toplumu bir ahlaksizdan daha kurtarmış olcaz değil mi . Kadın pişman. Karşıdaki pişman bir insan . Sizin vajinanizin iradenizle bağını bilemeyiz. Tebrik ederiz ama üstün namuslulugunuz ve erdeminiz için .yeterince hakaret ettikten sonra Yargıladiktan sonra küçük bir yer kalırsa pişman bir insanın kendini iyi hissetmesine sebep olabilir miyiz yüksek musadenizle

Allah kimsenin başına vermesin böyle bir durum. Erkek yapar affedilir yuva bozulmasın diye bayan yapar sonunu söylemek bile istemiyorum malum kadın cinayetlerinin çoğu aldatılma şüphesi. Aldatılma bile demiyorum.

Aaaa eee Kocasinan söyleşide adam mi kabul etti. Yoksa adam gizli yaptiginimi sandi...

cok kotu olmus.. Allah a tovbe edin, esinize soyleyin diyenler olmus ama bilemiyorum hangisidir dogru olan, soyleyince sizden ayrilmiycaksa aranizda onulmaz yara olacak, ki zaten acilmis yara ne yazik ki

Valla ben hakaret etmedim ama herkes sucunu bilicek kabul edicek ona gore davranicak

Öncelikle herkesin biraz daha sert üslupla yazmasının sebebi,pozitif ayrımcılık,kk da o kadar çok eşim aldattı pişmanmış diye konular açıldı ki,herkes boşan boşan dedi..Şimdi burada pişman olmuşsa,eşine söyler devamını kendileri hallederler,ama eğer saklayacaksa neden buraya yazdı? Çünkü rahatlatılmayı bekliyor.Ben olmuş bir hata diyemem,yaparken aklı nerdeymiş? Hayır yani konu sahibi gazozuna ilaç atmış gibi mağdur ayağı yapmasın o zaman.Hatasını kabul ediyorsa ancak eşine söylerse kendisini iyi hisseder.

Eşinizden gördüğünüz hiçbir kötülük yok ama siz bir kadın olarak kocanıza yapabileceğiniz en büyük kötülüğü yapmışsınız. Bence boşanın. Eşinizi enayi yerine koymayın. Sizde bu kadar iyi bir adamdan ayrılarak kendinize gereken cezayı vermiş olursunuz sanırım.

Adama her şeyi itiraf edince adam öldürürse sen mi kurtaracaksin?

Ne yani böyle bi ihaneti bilmek kocanın hakki değil mi? Sırf şey! Korkusu yüzünden yanina mi kalmalı?

Hem kadının kırığı serhosken zirt pirt arıyorormus. Kendimden biliyorum bu olay patlar. İste o zaman hayat tehlikesi olur.

ayni itiraf sıkıntısını ben de yaşadım, korkudan itiraf edemedim. Sonra hayatım mahfoldu, sevdiğim adam simdi benden nefret ediyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eski-sevgilim-hayatımı-mahfetti.739652/

Valla ben hakaret etmedim ama herkes sucunu bilicek kabul edicek ona gore davranicak
Suçunu biliyor .kabul ediyor . Ona göre nasıl davranacagini soruyor .giriş gelisme sonuç uclemesinde yargılama hangi evreye düşüyor bilmiyorum ama bizim haddimize düşmüyor . Bence insan hayatının her anında yapıcı veya faydali olmalı. Yargılamak burada luzumsuzluktan öteye gitmiyor . Ödül mu verelim peki demek ise kişinin ortası olmadığını belirtiyor. Ya taslayalim ya ödül verelim .kattiyen yapıcı olmayalım .

allah sizi ıslah etsin inşallah umud ettiginiz gibi yaşarsınız . sizi yargılamaya hakkım yok çünkü insan bu dünyada kinadigini yasamadan ölmezmiş

Belki kocası da konu sahibini aldatmıştır, kim bilebilir?

Konu sahibinin yorumuna göre yaptım yorumu.. Kendisi eşinin ne kadar iyi olduğundan sevdiğinden falan bahsetmiş..
Aldatıyosa bile konu sahibinin bunu anlayabilecek kapasitede olduğunı sanıyorum, zira bu tarz haltları yiyen, yiyenin halinden bilir heralde ...
Ancak benim hayatta gördüğüm karşılaştığım vakalardan edindiğim tecrübe şudur ki; insanlara rahat batıyor, bariz batıyor..

Pozitif ayrimcilik böyle sanal platformlarda kalıyor ama . Hatta kalmıyor bile. Yorumlara bir bakın her hangi bir konuda. Bugün biri sözlü tacize uğrayan kadına eğilip bahçe sulama sen de dedim. Yok arkadaşım türkiyede pozitif ayrımcılık falan yok . KK da kaç tane konu var aldatıldim ayrilicam diye açılıp barışılan. Peki türkiyede kaç kadın var aldatma şüphesi için öldürülen ? Bari sanal ortamda kadının biraz farkı olsun mu ? Hadi feminist düşünceleri geçelim şu konuyu açan kadının ne halde olduğunu kimse bilmiyor ki bence pişman . Bir insanı kazanmak mi kaybetmek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…