Eşimi anlayamıyorum

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar. Eşim kamuda çalışıyor ve resmi bir kıyafetleri var. Buraya tayinle bir kiz geldi 3 ay once. Kızın iş icin resmi kıyafetleri daha gelmedi.ama bu kıyafetleri giyme zorunluluğu yok tercihe bağlı giyilebilir. Bu evdeki fazla olan resmi kiyafetinin birini kıza götürdü. Çok sinirlendim ama belli etmedim. Aklına bisey dusurmeyeyim diye. Siz olsanız napardiniz. Abartıyor muyum.kiz da kıyafeti giyip giyip dolaniyormus ortada. Bedenini kucultturmus.Is yerindeki diğer kızla samimiyum haber aliyorum.
Not: tamm kızlar konunun gereksiz olduğunu anladim. Haklisniz. Fazlaca abarttım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıza kıyafetler giysin diye getirilmiş, elbette giyecek. Salınıyor dedıgınde calısmak. Sanki kıza gelinlik getirdi esın o da kugu gıbı suzuluyor. Kıyafet getirmeni istemiyorum deseydin durumdan rahstsızsan, boyle deseydin ne olacaktı aklı kıza mı kayacaktı? Tek cumle ile aklı baskasına ile kayacaksa adamın, ısın zor.

fazladan elınde kıyafet vermıs nıye vermesın ben olsam bende verırım ne yapsın kız ? kıyafet gelmemıs resmı kıyafet gıyılıyormus esınızın elınde fazla varmıs ne olmus ?
bırde gıyıp gıyıp dolasıyor dıyorsunuz kafasına mı gecırecektı tabıkı gıyecek zaten gıysın dıye verıldı

saka gıbısınız

Eşiniz etrafındaki diğer insanlara karşı yardımsever ve merhametli bir tutum mu sergiler her zaman ?
Bazı insanların mizacı böyledir. Ben olsam ben de aynı davranışı sergilerdim.Kadın veya erkek farketmez.
Ve eşinizden haberdar olmak için dedektifcilik oynamak ve başka insanlardan haber almak hiç doğru değil. Eşinizi düşündüğünüz duruma bakılacak olursa..

Elbise olayı çok sıkıntı değil de şaka samimiyet vs varsa sıkıntı. Ama ben olsam bir erkeğin kıyafetini alıp giymem
buyuk ıhtımal klasık sabıt personel kıyafetıdır temızlık gorevlısı aşçı gıbı ortak gıyerler ya

buyuk ıhtımal klasık sabıt personel kıyafetıdır temızlık gorevlısı aşçı gıbı ortak gıyerler ya
Mudur soyledi belki de, senın yedekten getir bedenleriniz uyuyor simdilik giysin diye. Kızın kıyafeti adamdan ıstedıgını dusunmuyorum. Alt tarafı is kıyafeti, sankı butıkten secılmıs ozel kıyafet ya.

Yani ortada kötü niyet görmedim eşinde de kizda da art niyet yok bence ama resmi kıyafet giyme zorunlulugu yok tercihe bagli demissiniz, o yuzden esinizin bu çabası gereksiz geldi bana. Yani kötü niyetli degil ama gereksiz. Lüzumsuz samimiyetlere gerek yok bence.

Belki de ama kadın vücudu farklıdır o yüzden her durumda ayrı dikiir verilir. Bizler de de saha kıyafeti var ki sahada bayan sayımız çok az ama kıyafetimiz erkek kıyafeti değil çünkü minnoş bedenimize o kıyafetlerin olması imkansız

Ama bu konu için kıyafet verilmesinde bir sakınca yok. Yeter ki aşırı samimiyet oluşmasın

Kız istememiş esim direk gidip vermiş .sorun orda

Kız böyle biseyi siz konusu etmeden esim direk götürmüş vermis. O sacma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…