- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Ayri ama idaretenlik giyiyormuş zorunluluk olmadgi halde vermesi sinirimi bozdu
resmi kıyafet , eşinizde fazla var ve yeni bir meslektaşı ile paylaşmış. sıkıntı neredeKıza kıyafetler giysin diye getirilmiş, elbette giyecek. Salınıyor dedıgınde calısmak. Sanki kıza gelinlik getirdi esın o da kugu gıbı suzuluyor. Kıyafet getirmeni istemiyorum deseydin durumdan rahstsızsan, boyle deseydin ne olacaktı aklı kıza mı kayacaktı? Tek cumle ile aklı baskasına ile kayacaksa adamın, ısın zor.
o kıyafet terzi kuru temizleme görmüştür merak etmeyin koku moku kalmamıştırSonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
Haklisinjz abarttimresmi kıyafet , eşinizde fazla var ve yeni bir meslektaşı ile paylaşmış. sıkıntı nerede
Hangi meslek bu merak ettimKız böyle biseyi siz konusu etmeden esim direk götürmüş vermis. O sacma geldi
AyriKiz erkek forması ayrı degilmi
Valla ben olsam çıldırırdım . Burda olgunca karşılayan hanfendilerin önünde saygıyla eğiliyorum. Eşimin giydiği koyafetler neden bi kadının üstünde olsun ki. Kaldı ki resmî giyinmek mecburi değilmiş tercihmiş o halde şartta değil dimi! Üstelik bi Kadın neden bi erkeğin kıyafetlerini giysin ki şahsen benim miğdem kaldırmaz. Valla cnm yanlış anlama ama ben dürüstçe söylüyorum burnuma kötü kokular geliyorMerhaba kızlar. Eşimin calistgi is yerinde resmi bir kıyafetleri var. Buraya tayinle bir kiz geldi 3 ay once. Kızın iş icin resmi kıyafetleri daha gelmedi.ama bu kıyafetleri giyme zorunluluğu yok tercihe bağlı giyilebilir. Bu evdeki fazla olan resmi kiyafetinin birini kıza götürdü. Çok sinirlendim ama belli etmedim. Siz olsanız napardiniz. Abartıyor muyum. Bedenini kucultturmus kiz kullanıyormuş .Is yerindeki diğer kızla samimiyum haber aliyorum.
Not: tamm kızlar konunun gereksiz olduğunu anladim. Haklisniz. Fazlaca abarttım
Mide...Valla ben olsam çıldırırdım . Burda olgunca karşılayan hanfendilerin önünde saygıyla eğiliyorum. Eşimin giydiği koyafetler neden bi kadının üstünde olsun ki. Kaldı ki resmî giyinmek mecburi değilmiş tercihmiş o halde şartta değil dimi! Üstelik bi Kadın neden bi erkeğin kıyafetlerini giysin ki şahsen benim miğdem kaldırmaz. Valla cnm yanlış anlama ama ben dürüstçe söylüyorum burnuma kötü kokular geliyor
Çünkü biz bekarlar bir köşede evli adam gelse de karşısında salına salına yürüsek diye bekliyoruzKiminnnn kocasıııı bu beninm kocammm diyo musunuz eve gelince?
Belki kızın giyecek cok biseyi yok?
Ünifoırmayı ondan istedi
Ay ne meraklısınız milletin kızına hemen,kocama asılıyor demeye?
Napsın elin kızı sizin kocanızı acaba?
Ohh rahatladım
yaptıgı eylemMide...
Mi(ğ)den kaldırmadı degil mi senin de ?yaptıgı eylem
atese korukle gıtmek,galeyana getırmek,kıskırtmak,costurmak.
bızlerde nasıbımızı aldık mıdesız olduk ıyı mı daha dogrusu MİĞDESİZsahsen bende sadece mide var
Lafin gelisiydi o. Ornek vermek icin soylenmis bir sey.Ay wc ye giderken neden söylüyorsunuz ya:)
Özel hayat diye bisey var.
Aynen, iş arkadaşlarının eşli katıldığı yemeğe götürmeyen eş, çalışma arkadaşı istemediği halde kendine vazife çıkarıp üniforma götüren eş, tek suçlu eş ama kabahatli olan çalışma arkadaşıevlı barklı kadın ıcın bulundugunuz ımalardan yapmaya calıstıgınız seyden rahatsız oldum
Baş üstüne TDK .Mide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?