Bu kız oraya geldinden beri eşime bisey soruyor telefonla arayip. Tamam iş ile ilgili soruyor ama esimde hiç rahatsız değil bu durumdan.is iste kalır. Birde bunların iş yemekleri oluyor kiz esiyle geliyor herkes eşiyle geliyor. Beni goturmuyor esim.sıkılırsin diyor.hemen gelcem diyor. 2 defa götürdü. Ondada normalde cok konuşkan olan esim süs pus oturdu bir kosede. Anlayamadım.kizda aksine cok konuskan atık bisey.Eşine karşı ince düşünceli degil diye düşünüyorum nedense. Öyle olunca evde ki öküz dışarıda yardımsever bir iş arkadaşı oluyorsa rahatsız olmuş olabilir. Genelde bu rahatsız olmaların altında ki sebep bu oluyor.
Yoksa dediklerinde çok haklısın.
Sonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
allah yardımcınız olsun yasam hayat sızın ıcın cok zor olmalıIkisinede sınır oldum.esim götürmemeliydi.kizda mecburluktan ayıp olmasın diye aldıysa bile giymemeliydi
valla ben koca olsam boyle acayıp dusunceler besleyen karım olsa ona ıncelık yapmaya korkarımEşine karşı ince düşünceli degil diye düşünüyorum nedense. Öyle olunca odun ki öküz dışarıda yardımsever bir iş arkadaşı oluyorsa rahatsız olmuş olabilir. Genelde bu rahatsız olmaların altında ki sebep bu oluyor.
Yoksa dediklerinde çok haklısın.
Abla ne fanteziler var sende ya off ölcemmmSonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
O zman eşinizde sıkıntı var milletin kıyafetinden ona ne kizin ne suçu var o çalıştıkları yerde başka kimseyokmu 2 kisimi bunlar kıza o götürmüş
[/QUOTEAYENN bende ona üzüldüm.
Esin genel olarak cogu konuda fikrini almaz, yapma dedıgın seyleri yapar mı?Haklisiniz ama ne bilim canim sıkıldı
İşle ilgili söylemesi gereken birşeyse illa mesai saati olmak zorunda değil ki. Geç vakit olmadığı sürece aranabilir.Bu kız oraya geldinden beri eşime bisey soruyor telefonla arayip. Tamam iş ile ilgili soruyor ama esimde hiç rahatsız değil bu durumdan.is iste kalır. Birde bunların iş yemekleri oluyor kiz esiyle geliyor herkes eşiyle geliyor. Beni goturmuyor esim.sıkılırsin diyor.hemen gelcem diyor. 2 defa götürdü. Ondada normalde cok konuşkan olan esim süs pus oturdu bir kosede. Anlayamadım.kizda aksine cok konuskan atık bisey.
Hemen kıza sinir olun zaten :)Kıza sınır oldum ben olsam bende giymem.
evlı barklı kadın ıcın bulundugunuz ımalardan yapmaya calıstıgınız seyden rahatsız oldumBu kız oraya geldinden beri eşime bisey soruyor telefonla arayip. Tamam iş ile ilgili soruyor ama esimde hiç rahatsız değil bu durumdan.is iste kalır. Birde bunların iş yemekleri oluyor kiz esiyle geliyor herkes eşiyle geliyor. Beni goturmuyor esim.sıkılırsin diyor.hemen gelcem diyor. 2 defa götürdü. Ondada normalde cok konuşkan olan esim süs pus oturdu bir kosede. Anlayamadım.kizda aksine cok konuskan atık bisey.
Eşim sinirli bana karşı ama hayatimiz iydrde.gezeriz birlikte vakit gecrrzEsin genel olarak cogu konuda fikrini almaz, yapma dedıgın seyleri yapar mı?
hem böyle diyorsunuzKıza sınır oldum ben olsam bende giymem.
hemde böyle anlayamadım benKız istememiş esim direk gidip vermiş .sorun orda
Ben eşime kızıyorum.evlı barklı kadın ıcın bulundugunuz ımalardan yapmaya calıstıgınız seyden rahatsız oldum
Niyet önemli hanımefendi niyet ! Kötü niyetli olmayan bir insanın yatağına kocanizi sokun, kalkıp gider ordan. Hayatta herşey işin bahanesi , insanın içinde olduktan sonra. Kocanıza güvenmiyorsaniz da asıl ilgilenmeniz gereken nokta orası. Yoksa yıllar içinde milyon kadın gelecek geçecek eşinizin gözünün önünden, içinde varsa engelleyemezsiniz. Bir adam engellendiği için değil sevdiği için aldatmamali eşini.Sonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
hımm evet goruyorumBen eşime kızıyorum.
Gezip birlikte vakit gecırmek normal insanların yaptıgı aktıvıteler. Sinirli sana karsı, mesela nasıl? Hangi konularda?Eşim sinirli bana karşı ama hayatimiz iydrde.gezeriz birlikte vakit gecrrz
Ay wc ye giderken neden söylüyorsunuz ya:)Eşim boyle bir sey icin bana danışır. Ne yapsam, uygun olur mu diye sorar. Erkek arkadasina pantolon verdi mesela bunu oncesinde konusmustuk. Birbirimizden gizli tuvalete bile gitmiyoruz. Boyle bir aile oldugumuz icin gizli yapması hosuma gitmezdi. Siz de ona gore değerlendirin.
Benimkide polis bende anlamlandiramadimVallahi merak ettigim sorular var kadin erkek uniformasi aynimi kamuda. Bilemedim askermi polismi cozemedim. Esimde asker boyle birsye rast gelmedim. Yada sunuda merak ettim esinizke kizin bedenleri nasil ayni yaa. Erkegin pantolonu kiza nasil olduayyy daha oncede adamin nelerinin degdigi kiyafeti almis tanimadgi adamin kiyafetini giyiyor 140 derecede yikansa tovbe gene giymemmmm
Kim napsın ya senin eşini, kokusunuSonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
Çalışıyor musunuz sizBu kız oraya geldinden beri eşime bisey soruyor telefonla arayip. Tamam iş ile ilgili soruyor ama esimde hiç rahatsız değil bu durumdan.is iste kalır. Birde bunların iş yemekleri oluyor kiz esiyle geliyor herkes eşiyle geliyor. Beni goturmuyor esim.sıkılırsin diyor.hemen gelcem diyor. 2 defa götürdü. Ondada normalde cok konuşkan olan esim süs pus oturdu bir kosede. Anlayamadım.kizda aksine cok konuskan atık bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?