• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi arkadaslarından uzaklastıramıyorum

Hayatguzelmis

Önce hayaller ölür sonra insan...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
317
122
18
Arkadaslar benim sorunum eşimle 11 senedir evliyiz.esim bir türlü arkadaslarından ayrılamıyor arkadaslarıda kimi bekar kimi evli eşini aldatıyor.Ne kadar dil döktüysem 1 kerelik arkadaslarıyla bulusmasına engel oluyorum sonraki hafta gene bulusuyorlar bulustularmı gündüz vakti cafe falan olsa gene iyi.Haftasonları geceleri bulusup diskotege gidiyorlar gece 3-4 gibi geliyor eve.Böyle egleniyormus oynama falanda yok içki yok orda amacı ne anlayamıyorum.Lütfen bana cözüm önerisi söylermisiniz ne yapmalıyım nasıl onu bu kötü arkadaslarından uzaklastırırım.gecen cumartesi gitcekti Allahtan yorgunduda gidemedi.Ama bu hafta sonu nasıl tutarım bilemiyorum.

Arkadaslarinin kotu oldugunu ne biliyorsunuz? Herkes esini aldatmiyor,ya da her diskoya giden kotu olmuyor. Esiniz kendisi isteyip gidiyor,arkadaslari bahane bence

Beraber gidin hem ortami gormus olursunuz anlattigi gibi mi degil mi anlarsiniz

Arkadaslar benim sorunum eşimle 11 senedir evliyiz.esim bir türlü arkadaslarından ayrılamıyor arkadaslarıda kimi bekar kimi evli eşini aldatıyor.Ne kadar dil döktüysem 1 kerelik arkadaslarıyla bulusmasına engel oluyorum sonraki hafta gene bulusuyorlar bulustularmı gündüz vakti cafe falan olsa gene iyi.Haftasonları geceleri bulusup diskotege gidiyorlar gece 3-4 gibi geliyor eve.Böyle egleniyormus oynama falanda yok içki yok orda amacı ne anlayamıyorum.Lütfen bana cözüm önerisi söylermisiniz ne yapmalıyım nasıl onu bu kötü arkadaslarından uzaklastırırım.gecen cumartesi gitcekti Allahtan yorgunduda gidemedi.Ama bu hafta sonu nasıl tutarım bilemiyorum.
diskotek mi kaldı?

Disko dedigi bar,meyhane falandir da sorun o degil zaten.Ayda bir cikmayi anlarim.Stada maca gitmayi anlarim ama cumartesi gecesi disari cikmayi rutine baglarsa hoop orda duracak.Bu kocanizi rahat birakin sinirini asiyor.Restinizi cekin,ailesine serzeniste bulunun.Benim aklima gelenler bunlar.

Beraber gitmeyi talep edin.
Eğer sizinle gitmek istemiyorsa hiçte iyi niyetli düşünmeyin.
Arkadaşlarla görüşmek, özellikle eşten ayrı vakit geçirmek çiftler için iyi oluyor.
Fakat sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor ve ortak paydada buluşamıyorsanız bence evliliğinizin gidişatı hakkında düşünmeniz gerekir.

Ben evde çocuklarla ayrı bir hayat yaşarken eşimin, arkadaşlarıyla ne olduğu belirsiz yerde fink atmasını normal karşılayamam.

olta alın,tavla alın arkadaşları ile bu tür aktivite yapabilecegini ögretin.
eglence ise alsın en masum eglence.
ciddi yazdım sakın dalga geçtigimi düşünmeyin

Arkadaşları yapıyor diye kendisi de mi aldatacak illa? Belki eğlenmeye ihtiyacı vardır. Bunlar yerine alternatif şeyler önerebilirsiniz beraber çıkmak, film izlemek gibi. Kısıtlayarak bir yere varamazsınız ama

Koskoca adama 6 yaşındaki çocuğunuz muamelesi yapmayı bırakın. Enerjinizi boşa harcıyorsunuz. Arkadaşlarından ayrılmaz, ki niye ayrılsın... Evlenince arkadaşları atmak mı gerekiyor?

Valla ben de sizin gibi koca koca adamları arkadaşlarından veya ailesinden koparmaya çalışan kadınları anlamıyorum. İnsanların sizden önce de bir hayatı, çevresi de vardı ve olacak da. Kaldıramıyorsanız en baştan çöpsüz üzüm bulup alacaktınız.
Enerjinizi daha faydalı işlere harcayın bence.

Arkadaşları yapıyor diye kendisi de mi aldatacak illa? Belki eğlenmeye ihtiyacı vardır. Bunlar yerine alternatif şeyler önerebilirsiniz beraber çıkmak, film izlemek gibi. Kısıtlayarak bir yere varamazsınız ama
Anlattıgı kadarıyla arkadaslarının bircogu evli bircoguda bekar hatta arkadasları gelip alıyorlar evden.Benimkinin aldatmayacagını düsünüyorum ordan biriyle ama amacı ne anlayamıyorum böyle eglencemi olur.Orda herkes oynuyormus kendisi arkadaslarıyla öyle orda sohbet ediyormus.kac kere dedim sohbet etceksen eger ben evden dısarı cıkayım annemlere falan gideyim sen arkadaslarınla evde vakit gecir diyorum kabul etmiyor.Ben kendi arkadaslarımla vakit gecirmek istiyorum o yokken arkadaslarımı eve cagırıyorum ondanda rahatsız oluyor.Diyorum madem güzel yerler oralar gel beraber gidelim eglenelim diyorum.Bana geldimi zamanı yok yorgun.Eve hizmet için almus herhalde beni.

Back
X