- Konu Sahibi reginaspektor
-
Evet tatlım hiç beraber olamamıştık denediğimiz çok olmuştu ama bende arzulama olmadığı için sonuç hep menfiydi.İlk kez geçen gün oldu o da vajinusmus olmadığımı ispatlamak içindi terapistime..
peki neden denedıgınızde tam bir birleşme olmadı:44:
eşini cinsel anlamda çekici bulmamak da kadınlarda vajinusmusa sebep olur. terapistinizin bu kadarını biliyor olması gerekir.
sorununuzun çözümü için...nişanlılık ya da öncesi dönemde eşinizi hiç çekici bulmadınız mı? o zamanlarda da onu bir arkadaş olarak mı gördünüz? arada bir çekim olmadı mı hiç? az çok o zamanki duygularınızdan bu ilişkinin geleceğini de tahmin edebilirdiniz aslında. ya da öncesinde bir isteğiniz vardı da sorunlardan dolayı mı böyle soğudunuz?
yani nasıl anlatayım ki oldu çok büyük ölçüde ve olduğunu görünce çekildim işte..
yani nasıl anlatayım ki oldu çok büyük ölçüde ve olduğunu görünce çekildim işte..
bu konuda eşinizi mutlu etmek için dahi ilişkiye girmiyorsunuz...
eger durum vajınusmusda degılse
diğer türlüsü çok bencilce...
eşinize yazık...
sadece aşk duymuyorsunuz diye olacak iş degıl...
eşini cinsel anlamda çekici bulmamak da kadınlarda vajinusmusa sebep olur. terapistinizin bu kadarını biliyor olması gerekir.
sorununuzun çözümü için...nişanlılık ya da öncesi dönemde eşinizi hiç çekici bulmadınız mı? o zamanlarda da onu bir arkadaş olarak mı gördünüz? arada bir çekim olmadı mı hiç? az çok o zamanki duygularınızdan bu ilişkinin geleceğini de tahmin edebilirdiniz aslında. ya da öncesinde bir isteğiniz vardı da sorunlardan dolayı mı böyle soğudunuz?
çok talihsiz bir yorum olmuş kusura bakma ama..Sonuçta ben duyguları olan bir bireyim neden istemediğim halde sırf eşimi mutlu etmek için ilişkiye gireyim,kendimi yok sayayım?? bunun ne kadar ağır olduğunu bilmiyorsun galiba ben denedim ama yapamadım..
vajinusmus hiç bir erkeği istememek cinsel soğukluk değil mi ?başka birinle istesem yapabilirim diyor bence eşiyle sorunu sadece kendinde bir sorun yok arkadaşın .
vajinusmus hiç bir erkeği istememek cinsel soğukluk değil mi ?başka birinle istesem yapabilirim diyor bence eşiyle sorunu sadece kendinde bir sorun yok arkadaşın .
eşini arzulamamak da kadınlarda vajinusmusa sebep olur... bir nevi isteksizliksizliğin yarattığı gerilim kaçmaya ve tepki olarak çekilmeye sebep olur... arkadaşın sorunu ondan demedim zaten, sadece baştan itibaren eşini cinsel anlamda hiç çekici bulmadıysa ilişkiye neden devam etti onu merak ediyorum. ya da başta çekici buluyormuydu da birşeyler mi oldu...
O zamanlar bir çekim vardı olmasına seviyordum ama yine böyle çok arzulu değildim ve bunun evlilikte sorun olabileceğini o zamanki aklımla düşünemedim malesef..(23 yaşındaydım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?