- Konu Sahibi reginaspektor
-
eşini arzulamamak da kadınlarda vajinusmusa sebep olur... bir nevi isteksizliksizliğin yarattığı gerilim kaçmaya ve tepki olarak çekilmeye sebep olur... arkadaşın sorunu ondan demedim zaten, sadece baştan itibaren eşini cinsel anlamda hiç çekici bulmadıysa ilişkiye neden devam etti onu merak ediyorum. ya da başta çekici buluyormuydu da birşeyler mi oldu...
evet başta buluyordum yani flört döneminde fakat sonra nişanlanmamızla beraber zor bi döneme girdik ayrılmayı çok düşündüm yapamadım ama
hayır bence oldukca isabetli bir yorum.
sen eger dersenki ben vajınusmusum buna asla bir sey denmez denemez.
ama sen dıyorsun ki ben esımı arzulamıyorum peki bu bencıllık degımı eşine
boşan o zaman
sevmedıgın adamla neden evlısın anlayamdım ki
eşini resmen arzulamıyorum dıyorsun.bu bir hastalık degıl seninkisi
sadece arzu etmemeekk...
dolayısıyla eşine haksızlık edıyorsun...
bütün bunlara eşin ne diyor ???
lütfen yazarmısın gerçekten çok merak ediyorum.
herganbi bir rahatsızlığının olmadıgını biliyormu?
yada onu arzu etmediğini?
bunu bizim erkeklerimiz pek kabullenemezlerde...
Eşi sesiz sakinse tek çare var eğerrr erkekse başka limanlara çoktan yönelmiş ve sesiz kalmıştırKimse sormamış ama.. Eşinizin tepkisi ney? Eşiniz ne diyor bu duruma ? çok saçma geldi bana. Hala evli olmanız bile saçma..Eşiniz biliyormu sizin onu arzulamadığınızı aşık olmadığınızı ??
bütün bunlara eşin ne diyor ???
lütfen yazarmısın gerçekten çok merak ediyorum.
herganbi bir rahatsızlığının olmadıgını biliyormu?
yada onu arzu etmediğini?
bunu bizim erkeklerimiz pek kabullenemezlerde...
Gören zanneder 15 yaşındaydın ben 23 yaşındayım bebek bekliyorum başka sorunlar var ve kendine bile itiraf edemiyorsun... Burda söylesen biliyorsun kk üyelerinin yapcaklarını
Gören zanneder 15 yaşındaydın ben 23 yaşındayım bebek bekliyorum başka sorunlar var ve kendine bile itiraf edemiyorsun... Burda söylesen biliyorsun kk üyelerinin yapcaklarını
"Biriyle cinsel anlamda birlikte olmak icin illa asik olmak gerekmiyorki" evet terapistim de bunu söylüyor ama ben bi gün birlikte olacaksam eğer Onu sevdiğim ve arzuladığım için yapmak istiyorum bunu kendimi mecbur hissettiğim için değil ve cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için de değil
evet neden kabul etmiyorlar acaba ?herkes herkesi istemek zorunda mı ki bende bunu anlamıyorum .
işte ben de zaten geldiğim bu noktada bunu sorguluyorum yani bunun yüzünden boşanmalı mıyım diye? ya da hala onu arzulayabilmem için bir ihtimal var mıdır diye tüm yolları denemek istiyorum ümitsizce de olsa..
su an esını sevip sevmediğin önemli bemce eger seviyorsan ve cinsellik de sogukluk yasıyorsan cözüebilir ancak sevgide bitti ise
hayatı kendine zorlaştırma bence
evet kendisini arzulayamadığımı fakat çabaladığımı biliyor ve kendisi anlayışlı biri olduğu için herşeyi açıkça konuşabiliyoruz zaten..
işde bütün mesele bu
istemiyorsan ayrılırsın ve herkes kendi yoluna gider
daha mutlu olacagı paylaşımlarının olacagı
neden evlenir insanlar % 70 cinsellikten değilmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?