Eee siz adama destek olup aile bütçeniz için para kazanmaya çalışıyorken o evde hiçbir işin ucundan tutmuyor mu? Vallahi bu adam sürekli hizmet bekliyorsa ileride çocuğunuzun da psikolojisini etkiler bu.Herkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Sürekli ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum
Asla yardım etmiyor.Eee siz adama destek olup aile bütçeniz için para kazanmaya çalışıyorken o evde hiçbir işin ucundan tutmuyor mu? Vallahi bu adam sürekli hizmet bekliyorsa ileride çocuğunuzun da psikolojisini etkiler bu.
Asgeri ücretli çalışıyorEsiniz o zaman daha fazla para eve getirsin. Madem sizden full ev isi bekliyor pasa hazretleri. Kahveyi kendi de alabilir, eline yapismaz
Böyle biri için kendini daha fazla yorma ömrünü çürütürsün sen doğru yoldasın emin ol temizlik yemem kadının işi değil gelip çöpü dökebilir görmüyosa ne kadar çabaladığını yallah diceksinHerkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Zaten uzun zamandır da 2 hafta da bir cinsel hayatımız oluyordu. Sürekli de ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum
Henüz çok gençsiniz kendinize bu hayatı hak görmeyin lütfen. Düzelmeyeceğini düşünüyorsanız tek bir çareniz var. Şiddet falan da gösteriyor mu?Asla yardım etmiyor.
Bana bunca yaptıgı şeyden sonra onuda söyledim. Cevabı millete mi muhtaçmısız. Sabahlara kadar bebek örüyorum çocuga mama bez parası olsun diye ama sonuç ev dağınık iş yapmaktan çocugu parka götürmüyormuşum eve tıkılıp birakıyormuşunSiz de söylenin. Ne biçim adamsın, eve getirdiğin para bile yetmiyor. Biz nasıl geçineceğiz, bana para lazım diye. Bakalım ne yapacak? Daha eve bakamıyor ama size laf ediyor terbiyesiz.
Asgeri ücretli çalışıyor
Bana bunca yaptıgı şeyden sonra onuda söyledim. Cevabı millete mi muhtaçmısız. Sabahlara kadar bebek örüyorum çocuga mama bez parası olsun diye ama sonuç ev dağınık iş yapmaktan çocugu parka götürmüyormuşum eve tıkılıp birakıyormuşun
Muhtaç olmasanız niye çalışasınız ki? Aileniz destek olur mu size?Bana bunca yaptıgı şeyden sonra onuda söyledim. Cevabı millete mi muhtaçmısız. Sabahlara kadar bebek örüyorum çocuga mama bez parası olsun diye ama sonuç ev dağınık iş yapmaktan çocugu parka götürmüyormuşum eve tıkılıp birakıyormuşun
En büyük sorunun başıda aslında bu bence kendi ailem iyidir ama asla babam bir kere olsun kızım al bu parayı ihtiyacın olur demedi. Ki bu aralar gerçekten de ihtiyacım varkenMuhtaç olmasanız niye çalışasınız ki? Aileniz destek olur mu size?
Asla yardım etmiyor.
Katılıyorum. Adam kendini de yırtsa para kazanmayı bırakmayın. Ayrıca çocuğun tüm masrafını da siz üstünüze almayın. Kenara da para atınAmaan bu adamlara yaranilmiyor. Burada kadinlara calisin eve destek olun diyoruz. Sizde ne güzel bi iş bulmussunuz 3 5 birsey kazaniyorsunuz. Onun bile kiymeti bilinmiyor. O zaman ek iş yapsin, eve daha fazla para getirsin, sizde ev işini ustlenin. Boyle soyleseniz gurur meselesi yapar. Bosanir misiniz bilmiyorum ama bu konularda esinizi duymayin, tartismayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?