Eşimi artık sevmiyorum


Terbiyesiz ayı
 
Sana destek olup fedakarlığın için teşekkür edeceği yerde. Sende konuş guzelce 10 aylık bebeginle büyük fedakarlık yapıyorsun bunları görmüyorsa anlat
 

Eşim der ki evde böyle kendini bir şey sanan ve hizmetcilik bekleyen erkeklerin hepsi disarda ve iş yerinde ezilen kimsenin takmadiği tipledir ve evde eşinden cikartir. Eşiniz de oyle biri olabilir.
Daha eve bakamiyor kendine çay kahve servisi bekliyor bi de. Evet sabaha kadar bebek örerek mama vs almasam millete muhtaç kalacagiz deseydiniz.
 
Merhaba,kaç yaşındasınız siz ve eşiniz?kaç yıllık evlisiniz?Boşanmak kolay bişey değil hele sonrası çok zor bir dönem.Siz daha iyi bilirsiniz ama aşılmayacak sorunlar değil.Konuşmaya çalış kadınlar daha yapıcıdır,erkekler daha kalas.yuvanı dagıtma derim
 
Aynen öyle dışarıdan hırsını alamayan adamlar evde padişah kesiliyor kendine güveni olan düzgün insan bu şekilde asla davranmaz
 
Dag ayısına bak.
Karım bana yardımcı olmak için evden iş yapıyor diyeceğine oturmuş lafa luga ediyor.
Kendisi yapsın madem kolaysa.
Eve fazla para getirsin madem.
Deli midir nedir.
 
Çocuklar için bu ayrılık sürecini küçükken atlatmaları daha kolay olur bir kaç psikoloji makalesinde görmüştüm. Çünkü en zorlu süreç ayrılık dönemi ya kavga gürültü o süreci hatırlamayacak bile. Tabi bu boşanın demek değil sadece genelbir bilgi hayat sizin siz daha iyi bilirsiniz
 
Aslında sorun çaresizliğim boşanırsam çocukla ne yapacağım düşüncesi zaten boşanma davası açılsa asla vermez ban acocugu.
 
O da güzel para kazansın o zaman da siz de elişiyle uğraşmak zorunda kalmayın.
 
Az yesinde uşak tutsun kendine. Kendini padişah sanıyor herhalde bunlar. Çoğunun evlenme amacı ne yazık ki ayak işlerini yaptıracak, karnını doyuracak birine hayatı zehir etmek. Siz aşık olmuşsunuz ama demek ki o olmamış. Ben çoğu erkekte görüyorum bunu. Birde çevremde karısının gözünün içine bakan, kadın yemek yapıyorsa kocası da masayı hazırlayanlar var. Onun dışındakilerle hizmetçi misali evleneceğine valla ömrünü bekar geçir daha iyi.
 
3 yıllık evliyim bir kere sofraya tabak koyup kaldırdığını bilmem
 
3 yıllık evliyim bir kere sofraya tabak koyup kaldırdığını bilmem
İşte o 3 yılda tüm ipleri eşinizin eline verdiğiniz için ekstra bir rahatlık içine girmiş. Müsade etmeyin tüm yükü size yüklemesine. Ha dinlemiyor mu yediği gibi kalkıyor mu? Bir daha ki yemeği kendinize yaparsınız sadece, kendi kıyafetlerinizi ütülersiniz o zaman anlar ev işlerinin ne kadar zor olduğunu ve bu işlerin sadece kadına ait olmadığını.
 
"Ben Eve yetemiyorum, kucuk bebege ragmen Eve katki sagliyorsun, Allah razi olsun, ev daginik kalsin uzulme" demesi gerekirken, ustune laf soyluyor, oyle mi? Adam ol da, ya gidip ek is yap, ya da yardim et.

Yerden goge haklisin konu sahibi. Umarim hayatini eline alirsin ve dogru karari verirsin
 
Son düzenleme:
Bosanacaksaniz kiziniz kucukken bosanmaniz daha mantikli. Su an babasina bagli degil. 3 gun gormese unutur. Maddi yonden kolay olacak mi bosandiktan sonra?
 
Aslında sorun çaresizliğim boşanırsam çocukla ne yapacağım düşüncesi zaten boşanma davası açılsa asla vermez ban acocugu.
Ozaman boşanma öncesi çocuk biraz büyüse bir iş bulma süreci olsa diyeceğimde bu kezde ömründen ömür gidecek bunla
 
Cocugu mecbur verecek, hakim cunku size verir. Uc yillik evliymissiniz adam bir tabak bile kaldirmazken ne diye cocuk yaptiniz hemde ekonominiz yetersizken. Aileniz destek olur mu?
 
Ev dağınık olsun varsın huzur olsun ya.
O gün yemek yapmaya vaktin olmaz bir makarna haşlarsın yersin huzurla.
Sen ona destek olmaya çalışıyorsun o ise bunu yapıyor gerçekten nankörlük işte bu .
Yazıklar olsun böyle insanlars
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…