- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.220
- 898
Bana bunca yaptıgı şeyden sonra onuda söyledim. Cevabı millete mi muhtaçmısız. Sabahlara kadar bebek örüyorum çocuga mama bez parası olsun diye ama sonuç ev dağınık iş yapmaktan çocugu parka götürmüyormuşum eve tıkılıp birakıyormuşun
Sana destek olup fedakarlığın için teşekkür edeceği yerde. Sende konuş guzelce 10 aylık bebeginle büyük fedakarlık yapıyorsun bunları görmüyorsa anlatHerkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Zaten uzun zamandır da 2 hafta da bir cinsel hayatımız oluyordu. Sürekli de ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum
Bana bunca yaptıgı şeyden sonra onuda söyledim. Cevabı millete mi muhtaçmısız. Sabahlara kadar bebek örüyorum çocuga mama bez parası olsun diye ama sonuç ev dağınık iş yapmaktan çocugu parka götürmüyormuşum eve tıkılıp birakıyormuşun
Merhaba,kaç yaşındasınız siz ve eşiniz?kaç yıllık evlisiniz?Boşanmak kolay bişey değil hele sonrası çok zor bir dönem.Siz daha iyi bilirsiniz ama aşılmayacak sorunlar değil.Konuşmaya çalış kadınlar daha yapıcıdır,erkekler daha kalas.yuvanı dagıtma derimHerkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Zaten uzun zamandır da 2 hafta da bir cinsel hayatımız oluyordu. Sürekli de ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum
Aynen öyle dışarıdan hırsını alamayan adamlar evde padişah kesiliyor kendine güveni olan düzgün insan bu şekilde asla davranmazEşim der ki evde böyle kendini bir şey sanan ve hizmetcilik bekleyen erkeklerin hepsi disarda ve iş yerinde ezilen kimsenin takmadiği tipledir ve evde eşinden cikartir. Eşiniz de oyle biri olabilir.
Daha eve bakamiyor kendine çay kahve servisi bekliyor bi de.Evet sabaha kadar bebek örerek mama vs almasam millete muhtaç kalacagiz deseydiniz.
Aslında sorun çaresizliğim boşanırsam çocukla ne yapacağım düşüncesi zaten boşanma davası açılsa asla vermez ban acocugu.Çocuklar için bu ayrılık sürecini küçükken atlatmaları daha kolay olur bir kaç psikoloji makalesinde görmüştüm. Çünkü en zorlu süreç ayrılık dönemi ya kavga gürültü o süreci hatırlamayacak bile. Tabi bu boşanın demek değil sadece genelbir bilgi hayat sizin siz daha iyi bilirsiniz
O da güzel para kazansın o zaman da siz de elişiyle uğraşmak zorunda kalmayın.Herkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Zaten uzun zamandır da 2 hafta da bir cinsel hayatımız oluyordu. Sürekli de ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum
Az yesinde uşak tutsun kendine. Kendini padişah sanıyor herhalde bunlar. Çoğunun evlenme amacı ne yazık ki ayak işlerini yaptıracak, karnını doyuracak birine hayatı zehir etmek. Siz aşık olmuşsunuz ama demek ki o olmamış. Ben çoğu erkekte görüyorum bunu. Birde çevremde karısının gözünün içine bakan, kadın yemek yapıyorsa kocası da masayı hazırlayanlar var. Onun dışındakilerle hizmetçi misali evleneceğine valla ömrünü bekar geçir daha iyi.Herkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Zaten uzun zamandır da 2 hafta da bir cinsel hayatımız oluyordu. Sürekli de ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum
3 yıllık evliyim bir kere sofraya tabak koyup kaldırdığını bilmemAz yesinde uşak tutsun kendine. Kendini padişah sanıyor herhalde bunlar. Çoğunun evlenme amacı ne yazık ki ayak işlerini yaptıracak, karnını doyuracak birine hayatı zehir etmek. Siz aşık olmuşsunuz ama demek ki o olmamış. Ben çoğu erkekte görüyorum bunu. Birde çevremde karısının gözünün içine bakan, kadın yemek yapıyorsa kocası da masayı hazırlayanlar var. Onun dışındakilerle hizmetçi misali evleneceğine valla ömrünü bekar geçir daha iyi.
İşte o 3 yılda tüm ipleri eşinizin eline verdiğiniz için ekstra bir rahatlık içine girmiş. Müsade etmeyin tüm yükü size yüklemesine. Ha dinlemiyor mu yediği gibi kalkıyor mu? Bir daha ki yemeği kendinize yaparsınız sadece, kendi kıyafetlerinizi ütülersiniz o zaman anlar ev işlerinin ne kadar zor olduğunu ve bu işlerin sadece kadına ait olmadığını.3 yıllık evliyim bir kere sofraya tabak koyup kaldırdığını bilmem
Bosanacaksaniz kiziniz kucukken bosanmaniz daha mantikli. Su an babasina bagli degil. 3 gun gormese unutur. Maddi yonden kolay olacak mi bosandiktan sonra?Herkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Zaten uzun zamandır da 2 hafta da bir cinsel hayatımız oluyordu. Sürekli de ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum
Ozaman boşanma öncesi çocuk biraz büyüse bir iş bulma süreci olsa diyeceğimde bu kezde ömründen ömür gidecek bunlaAslında sorun çaresizliğim boşanırsam çocukla ne yapacağım düşüncesi zaten boşanma davası açılsa asla vermez ban acocugu.
Aslında sorun çaresizliğim boşanırsam çocukla ne yapacağım düşüncesi zaten boşanma davası açılsa asla vermez ban acocugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?