• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi arzulamıyorum ve kuruluk problemim var lütfen yardım edin.

Kızlar hepinize teşekkür ederim bir sürü yorum olmasına çok şaşırdım. Hormonlarımın hepsine bakıldı. Geçen yıl yasmin kullandım dogum kontrol hapı hormonlarım mahvolmustu. hatta bi doktora gittim stajyer bi kız erken menepoz filan demişti sonra baska doktora gittm öyle bişi yok yumurtalarınz gayet iyi dedi. yasmini bıraktım 6 ay oldu hormonlarım kendine geldi. Östrojenm 49 çıkıyor her ay gidiyorm yumurtalarmı sayıyolar. Kuruluk için vajinal PRP öneren var özel hastanelerde. Onlarda para tuzagı diyen var yaptırdım iyileşmedi diyen var.
Bide şuan yağ bezelerini sıksakta tahriş oldugu için normaldede bisiklet kulanırken bile canım acıyor kızlar. Profesör en son demekki bizimde cözemedigmz noktalar oluyor dedi ki bu hoca ankarada iyi bi hastanede bölüm başkanı normalden randevu alınamıyor tanıdık vasıtasıyla gittik.
Kendim önceden masturbasyonla vs bosalabiliyordum ama suan nası diyim hicbisey hissetmiyorum cız cız etmiyor veya uyusma bile olmuyor tamamen nötr.
Ve iyice hareketleri batmaya basladı malesef sürekli gecmisimle suclanmak beni cok yıprattı. Birilerinin beni anlaması ve haklı bulması cok rahatlattı. Şunları yazmanız bile.. gönlüm ferahladı hep kendimi sucladım.
Bi de üstüne üstlük 1 yıl önce onun google driveında yarı cıplak bi kadınla fotoğrafını tesadüfen yakalamıstım (çok eskiden cekilmiş) meğersem o eskortmus kıbrısta. parayla gitmiş artık bende onu yüzüne vuruyorum.. savunma olarak susuyor. Daha önce birini hamile bırakmıs cocuk aldırmıslar kürtaj olmus kız onuda yüzüne vuruyorum o kadar nefret gelıyorki artık
bi yandan da 5 6 ay mesela bu konular açılmasa ve kuruluk olmasa gayet güzel giden bi ilişkimiz var.
Kızlar bu arada bütün kayganlaştırıcılara alerjm var.
Kondoma alerjm var. İnanılmaz hassas bi yapısı var kimseye elletmiyordm zaten eşim sürekli ellemek için zorluyordu beni.
ellemese belki böyle olmayacaktı bu kadar sogumazdım bile..
suan estradiol kullanıyorum o bölgeye östrojen verip rahatlatıyor ama daha 28 yasında olmak ve hergun menepoz kremleri kullanmak benı cok yıprattı :(
Cinselligimz kötü olunca hayatımzda kötü gidiyor.
bunun yanında sürekli krem kullandıgım icin sürekli mantar enfeksiyonu oluyorum 2 ayda bi fitil kullanıyorum geçiyor tekrar krem tekrar fitil kısır döngüye girdim..
napcam blmiyorm kızlar
Hiç şaşmaz bu tip heriflerin hâli bu oluyor.nerede bir namus bekçisi orada namussuzun önde gideni.pisliğin tekiyle evlenmişsin.bir de öncesinde kankaydık diyorsun, hiç mi tanımadın sen bu adamı?tam anlamıyla iğrenç bir ilişkiniz var.

Kızlar hepinize teşekkür ederim bir sürü yorum olmasına çok şaşırdım. Hormonlarımın hepsine bakıldı. Geçen yıl yasmin kullandım dogum kontrol hapı hormonlarım mahvolmustu. hatta bi doktora gittim stajyer bi kız erken menepoz filan demişti sonra baska doktora gittm öyle bişi yok yumurtalarınz gayet iyi dedi. yasmini bıraktım 6 ay oldu hormonlarım kendine geldi. Östrojenm 49 çıkıyor her ay gidiyorm yumurtalarmı sayıyolar. Kuruluk için vajinal PRP öneren var özel hastanelerde. Onlarda para tuzagı diyen var yaptırdım iyileşmedi diyen var.
Bide şuan yağ bezelerini sıksakta tahriş oldugu için normaldede bisiklet kulanırken bile canım acıyor kızlar. Profesör en son demekki bizimde cözemedigmz noktalar oluyor dedi ki bu hoca ankarada iyi bi hastanede bölüm başkanı normalden randevu alınamıyor tanıdık vasıtasıyla gittik.
Kendim önceden masturbasyonla vs bosalabiliyordum ama suan nası diyim hicbisey hissetmiyorum cız cız etmiyor veya uyusma bile olmuyor tamamen nötr.
Ve iyice hareketleri batmaya basladı malesef sürekli gecmisimle suclanmak beni cok yıprattı. Birilerinin beni anlaması ve haklı bulması cok rahatlattı. Şunları yazmanız bile.. gönlüm ferahladı hep kendimi sucladım.
Bi de üstüne üstlük 1 yıl önce onun google driveında yarı cıplak bi kadınla fotoğrafını tesadüfen yakalamıstım (çok eskiden cekilmiş) meğersem o eskortmus kıbrısta. parayla gitmiş artık bende onu yüzüne vuruyorum.. savunma olarak susuyor. Daha önce birini hamile bırakmıs cocuk aldırmıslar kürtaj olmus kız onuda yüzüne vuruyorum o kadar nefret gelıyorki artık
bi yandan da 5 6 ay mesela bu konular açılmasa ve kuruluk olmasa gayet güzel giden bi ilişkimiz var.
Kızlar bu arada bütün kayganlaştırıcılara alerjm var.
Kondoma alerjm var. İnanılmaz hassas bi yapısı var kimseye elletmiyordm zaten eşim sürekli ellemek için zorluyordu beni.
ellemese belki böyle olmayacaktı bu kadar sogumazdım bile..
suan estradiol kullanıyorum o bölgeye östrojen verip rahatlatıyor ama daha 28 yasında olmak ve hergun menepoz kremleri kullanmak benı cok yıprattı :(
Cinselligimz kötü olunca hayatımzda kötü gidiyor.
bunun yanında sürekli krem kullandıgım icin sürekli mantar enfeksiyonu oluyorum 2 ayda bi fitil kullanıyorum geçiyor tekrar krem tekrar fitil kısır döngüye girdim..
napcam blmiyorm kızlar
Kuruluğu naparsın bilmem ama bu adamı neden çekiyorsun? Adam safi eziyet zaten kendi başına

Yazdıklarınızdan sonra arzularsanız ilginç olur önce özbakımına dikkat etsin

Eşin kompleksli eziğin teki. İçten içe kendini yiyip bitirdiği yetmiyor senin de psikolojini bozmuş. Keşke baştan bunu kaldıramayacağını farketseydi de zamanınızı harcamasaydı. Ama insanın kendini bilmesi gerçekten bu dünyadaki en zor şeymiş böyle insanları görüp, duyarak iyice anladım.

Bence eşinizi sevmiyorsunuz

Ciddi ilişkilerim hep bir yıl sürdü onları hatırlıyorum ama geçmişimde çoğu şeyi hatırlamıyorum. bazen 1 ay görüştüğüm bi sevgilim oluyordu cok sonradan düşününce kendimi zorlayınca aklıma geliyor veya karşılaşırsam ama genel olarak beynim silinmiş gibi gerçekten. Eşimle olan tartışmalarımı da sürekli unuttuğum için barışıyoruz. b12im yerlerde sürekli ilaç kullanıyorum ama bu artık b12 değil. eşyalarımı unutmamak için önlemler alıyorum çanta bile değiştiremez hale geldim unutkanlıgım yüzünden anahtarlarımda airtag var öyle düşünün.
Şuan tabi kendimi düşüne düşüne zorladıkça çoğu şeyi hatırlamaya başladım hem kendi hayatımla hem onla ilgili

Eşimi artık sevdiğime olan inancım kalmadı. Birlikte cok güzel vakit geçirdiğimizi sanıyordum da belki bana öyle geliyordu kızlar bilmiyorum kafam bi dünya oldu. mesajları görcek diye ödüm kopuyor. Eve 7 gibi geliyor. o gelmeden kapatırım.

Sanırım açılan sohbet konuşma vs de silinmiyormuş şuan farkettim. Bu saatten sonra olacaklar olsun artık. kendimi toparlayıp yapmam gerekenleri yapıcam

unutkanlıkla ilgili şöyle bişey daha söyleyeblirim cocukluk arkadaslarım var cogu anıyı anlatırlar ben asla hatırlamam ve 3 kızız biz. bi arkadasımz daha varmış az görüştüğmz. Onlar hatırlıyor ve 1 yıl önce kız dükkana geldi hayırlı olsuna kızı bi türlü hatırlayamadım hala da hatırlamıyorum yani. İlkokul arkadaslarımdan hiç birini hatırlamıyorum cok silik. Lisede bi kaç arkadasımı hayal meyal hatırlıyorum görüşmeyince direk unutuyorum.

Hesabınızdan çıkış yapın ve tarayıcı geçmişinizi temizleyin görmez o zaman.

Geçmiş ilişkilerinde bu kadar sorun yaşamamışsin. Bence şuan ki durumun tamamen eşinle alakalı. Doğru düzgün bir ön sevişme yaşasanız kuruluk problemin bu kadar fazla olmaz. Adam senin bakire olmamana takılmış kalmış zaten. Yerinde olsam çocukta yokken boşanırım.

hepsini anladım da intiharın eşiğine neden geldiğini anlamadım. olabilir insanlar birbirinden soğuyabilir. nikahlı kocan diye ömrünün sonuna kadar seveceksin diye bir şey yok. vaktinde seni darlayarak zaten bu soğumanın temelini atmış üstüne senin sağlık sorunların ve bence en önemlisi aranızdaki ten uyumsuzluğu sonucu tamamen çekim bitmiş. bir insan duygusuz isteksiz yaptığı her sevişmede cinsellikten soğur bence ama bu sonsuza kadar herkesle aynı olacak demek değil. şu an evli olduğun için ve cinselliği yaşadığın kişi de o olduğu için ona karşı tutkun kalmadığı için sanki içindeki bu istek tamamen bitmiş gibi geliyor ama bu durum şu an ikinizin arasında olan bir şey. zamanla belki birbirinizin isteklerine ayak uydurmaya çalışıp düzelme ihtimali var mı tabii ki var ama düzelmiyorsa artık sevgi de biterse normal günlük yaşantınız da çekilmez olur.

Ciddi ilişkilerim hep bir yıl sürdü onları hatırlıyorum ama geçmişimde çoğu şeyi hatırlamıyorum. bazen 1 ay görüştüğüm bi sevgilim oluyordu cok sonradan düşününce kendimi zorlayınca aklıma geliyor veya karşılaşırsam ama genel olarak beynim silinmiş gibi gerçekten. Eşimle olan tartışmalarımı da sürekli unuttuğum için barışıyoruz. b12im yerlerde sürekli ilaç kullanıyorum ama bu artık b12 değil. eşyalarımı unutmamak için önlemler alıyorum çanta bile değiştiremez hale geldim unutkanlıgım yüzünden anahtarlarımda airtag var öyle düşünün.
Şuan tabi kendimi düşüne düşüne zorladıkça çoğu şeyi hatırlamaya başladım hem kendi hayatımla hem onla ilgili
Hayvansal gıdaları ve b12 içeren bitkisel ürünleri yeterli tükettiğiniz halde değeriniz düşükse bağırsaklarda sorun olabilir haberiniz olsun.

internette arattığında görebilir mi bu konu olarak?

internette arattığında bu konu olarak görebilir mi?
Kadınlar kulübü sitesine girip ana sayfaya bakmazsa görmez.
Ne aratacak ki?
Zaten bir konu en fazla bir hafta gündemde kalır. O kadar bile sürmüyor çoğu. Konuya yeni yorum yapılmayınca konu eskide kalır. İlk sayfada görünmez. Onu da arayıp bulamaz kullanıcı adınızı bilemeden.
İstiyorsanız mune yi etiketleyin. Konunuzu kapatsın.

Ama kendinizi bu adamdan kurtarın ne olur.
Kendinize güvenin. Bir psikoloğa gidin, tüm bize anlattıklarınızı anlatın.

Hayvansal gıdaları ve b12 içeren bitkisel ürünleri yeterli tükettiğiniz halde değeriniz düşükse bağırsaklarda sorun olabilir haberiniz olsun.
midedeki bir mikrop da bunu yapıyordu sanırım b12 vitaminini emilimini engelliyormuş, yengemin sürekli düşük o da bu nedenle iğne vuruluyor düzenli

Back
X