Kızlar hepinize teşekkür ederim bir sürü yorum olmasına çok şaşırdım. Hormonlarımın hepsine bakıldı. Geçen yıl yasmin kullandım dogum kontrol hapı hormonlarım mahvolmustu. hatta bi doktora gittim stajyer bi kız erken menepoz filan demişti sonra baska doktora gittm öyle bişi yok yumurtalarınz gayet iyi dedi. yasmini bıraktım 6 ay oldu hormonlarım kendine geldi. Östrojenm 49 çıkıyor her ay gidiyorm yumurtalarmı sayıyolar. Kuruluk için vajinal
PRP öneren var özel hastanelerde. Onlarda para tuzagı diyen var yaptırdım iyileşmedi diyen var.
Bide şuan yağ bezelerini sıksakta tahriş oldugu için normaldede bisiklet kulanırken bile canım acıyor kızlar. Profesör en son demekki bizimde cözemedigmz noktalar oluyor dedi ki bu hoca ankarada iyi bi hastanede bölüm başkanı normalden randevu alınamıyor tanıdık vasıtasıyla gittik.
Kendim önceden masturbasyonla vs bosalabiliyordum ama suan nası diyim hicbisey hissetmiyorum cız cız etmiyor veya uyusma bile olmuyor tamamen nötr.
Ve iyice hareketleri batmaya basladı malesef sürekli gecmisimle suclanmak beni cok yıprattı. Birilerinin beni anlaması ve haklı bulması cok rahatlattı. Şunları yazmanız bile.. gönlüm ferahladı hep kendimi sucladım.
Bi de üstüne üstlük 1 yıl önce onun google driveında yarı cıplak bi kadınla fotoğrafını tesadüfen yakalamıstım (çok eskiden cekilmiş) meğersem o eskortmus kıbrısta. parayla gitmiş artık bende onu yüzüne vuruyorum.. savunma olarak susuyor. Daha önce birini hamile bırakmıs cocuk aldırmıslar kürtaj olmus kız onuda yüzüne vuruyorum o kadar nefret gelıyorki artık
bi yandan da 5 6 ay mesela bu konular açılmasa ve kuruluk olmasa gayet güzel giden bi ilişkimiz var.
Kızlar bu arada bütün kayganlaştırıcılara alerjm var.
Kondoma alerjm var. İnanılmaz hassas bi yapısı var kimseye elletmiyordm zaten eşim sürekli ellemek için zorluyordu beni.
ellemese belki böyle olmayacaktı bu kadar sogumazdım bile..
suan estradiol kullanıyorum o bölgeye östrojen verip rahatlatıyor ama daha 28 yasında olmak ve hergun menepoz kremleri kullanmak benı cok yıprattı

Cinselligimz kötü olunca hayatımzda kötü gidiyor.
bunun yanında sürekli krem kullandıgım icin sürekli mantar enfeksiyonu oluyorum 2 ayda bi fitil kullanıyorum geçiyor tekrar krem tekrar fitil kısır döngüye girdim..
napcam blmiyorm kızlar