• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi arzulamıyorum ve kuruluk problemim var lütfen yardım edin.

Geçmiş ilişkilerinde bu kadar sorun yaşamamışsin. Bence şuan ki durumun tamamen eşinle alakalı. Doğru düzgün bir ön sevişme yaşasanız kuruluk problemin bu kadar fazla olmaz. Adam senin bakire olmamana takılmış kalmış zaten. Yerinde olsam çocukta yokken boşanırım.
evet kesnlkle.. bide diyoki bana dün cocuk olsa böyle kavga etmeyz oturup yerdim diyo. ne alaka ya? cocuk varken kavga edilmez sen bagırırsan sana kızarım diyo. E ben cinnet geçirdiğim noktada ble sürekli mükemmel anne olmaya mı zorlanıcam? hiç mi bi insan evladı cinnet geçirmiyor hem cocuk hem koca sorumlulugu varken.. daha önceden kimse bu sekilde problem haline getirmedi. vajinam icine kapandı resmen suan düsündükce hatırlamaya calısıyorum cidden olmadı bu kadar kötüsü.

Nerden bulacak eşin allah aşkına😅 mailinde kadınlar kulübüyle ilgili bir şey bırakmazsan internetten de kapatır ve tarayıcan silersen bir şey olmaz. Bu sorunları yaşayan dünya kadar kadın var sarı çizmeli mehmet ağa yani..
Şu olaydan bile seni ne kadar korkuttuğu belli.

evet bağırsakta midede sorunlu yıllardır midem sorunluydu geçti sanıyordum ama 2 yıldır karnımda yemek sonrası geçmeyen bi şişlik var saatlerce inmiyor 2 kez çölyak testi verdm çıkmadı. İyi bi doktor buldum şimdi ona gitmeyi düşünüyorum.

Yorumların tamamını şimdi okudum.
İlk öncelikle konudan bağımsız şunu söylemek istiyorum. Kadın ve erkek kankalığına inanmıyorum ben. Yani lisede olur bunlar ve kankayız diyenler de içten içe kanka olmadıklarını bilir. Kadın 'kanka'larımız bile her sevgilimizi bilmezken, erkek bir kankanın da bilmesine gerek yok, bence ilk hata siz kankayken başlamış. Sonrası çorap söküğü gibi gelmiş.
Eşiniz iğrenç birisi. Öz bakımdan, duştan, dişten geçtim, karakteri de berbat. Size psikolojik baskı kurmuş ve hiç fark etmemişsiniz. Çünkü suçlu psikolojisine sokmuş sizi. Siz çiçekler açarken, o çiçekleri tek tek soldurmuş.
Unutkanlığınızın tek nedeni b12 değil. Mutsuzsunuz, streslisiniz, unutkanlığınızın en büyük sebebi bu.
Eşinizi sevmiyorsunuz, zaten sevilecek bir yanı da yok. Tek çözüm boşanmak.
Eğer size zarar verebileceğini düşünüyorsanız, polis eşliğinde gerçekleltirin boşanmanızı.

evet bağırsakta midede sorunlu yıllardır midem sorunluydu geçti sanıyordum ama 2 yıldır karnımda yemek sonrası geçmeyen bi şişlik var saatlerce inmiyor 2 kez çölyak testi verdm çıkmadı. İyi bi doktor buldum şimdi ona gitmeyi düşünüyorum.
Gastroenteroloji doktoruna gitmelisin

Bağırsak ve mide sorunları genelde stresten kaynaklanır

Nerden bulacak eşin allah aşkına😅 mailinde kadınlar kulübüyle ilgili bir şey bırakmazsan internetten de kapatır ve tarayıcan silersen bir şey olmaz. Bu sorunları yaşayan dünya kadar kadın var sarı çizmeli mehmet ağa yani..
Şu olaydan bile seni ne kadar korkuttuğu belli.
ah eşimi bi tanısan mailime kadar herşeyime denk gelip bakıyor deliriyorum bazen. hiç rahat bi özel hayatım olamıyor kız kıza bişey konusurken ucak moduna alıyorum yazılımcı oldugu icin korkuyorum kırar filan şifrelermi biliyor zten. konu acılırsa mahkemede delil melil sunarsa özel hayatımı paylaştı diye. offf sunsun istediğini ya.. valla yeter:(
bitiricem bu iliskiyi sizden güc aldım. Hemen iş bulup önemsemeden baslıcam sonra düzgün bi iş bulurum inşallah.
İş bulup sonra da aileme ve ailesine konuyu açarım
bu sekilde mi olur kızlar?
Ailelere önden bilgi mi vermek lazım
babamdan deli gibi korkuyorum. cocukken cok dövdü beni. insallah dövmez.
Babam eşime aşık resmen onu tutcak resmen bence
Bi yuva kuramadın diyebilir.. bu laflara hazır olayım şimdiden babam cok sert konusur.
Üniversitede izmiri tercih etmiştim oraya gidip orsbumu olcan demıstı bana sonra tercihimi silmiştim.
Gerçekten suan yazarken farkediyorum ki kitap yazacak kadar dolmuşum.
Kızlar yaşamadıgınız icin bilmiyorsunz ama hormonlarımız herşeyimizmiş. Bi kadının kuru olması kadar kötü bişey yok (sağlık dısında)

ah eşimi bi tanısan mailime kadar herşeyime denk gelip bakıyor deliriyorum bazen. hiç rahat bi özel hayatım olamıyor kız kıza bişey konusurken ucak moduna alıyorum yazılımcı oldugu icin korkuyorum kırar filan şifrelermi biliyor zten. konu acılırsa mahkemede delil melil sunarsa özel hayatımı paylaştı diye. offf sunsun istediğini ya.. valla yeter:(
bitiricem bu iliskiyi sizden güc aldım. Hemen iş bulup önemsemeden baslıcam sonra düzgün bi iş bulurum inşallah.
Bi yuva kuramadın diyebilir.. bu laflara hazır olayım şimdiden babam cok sert konusur.
Üniversitede izmiri tercih etmiştim oraya gidip orsbumu olcan demıstı bana sonra tercihimi silmiştim.
Kızlar yaşamadıgınız icin bilmiyorsunz ama hormonlarımız herşeyimizmiş. Bi kadının kuru olması kadar kötü bişey yok (sağlık dısında)
Babanızın evine dönmeyin. Eşiniz ile aynı kafa yapısındalar. Kendi paranızı kazanın, borçları ödeyip ufak bir ev tutun. Yeni bir düzen kurun. Çalışan ve öğrenciler için apartlar var. Onlar bile olur ilk başta. Sonra kendi evinizi tutarsınız.
Boşanırken takınızı ve diğer tüm yasal haklarınızı alın.
Bir yandan delil toplayın.

Yorumların tamamını şimdi okudum.
İlk öncelikle konudan bağımsız şunu söylemek istiyorum. Kadın ve erkek kankalığına inanmıyorum ben. Yani lisede olur bunlar ve kankayız diyenler de içten içe kanka olmadıklarını bilir. Kadın 'kanka'larımız bile her sevgilimizi bilmezken, erkek bir kankanın da bilmesine gerek yok, bence ilk hata siz kankayken başlamış. Sonrası çorap söküğü gibi gelmiş.
Eşiniz iğrenç birisi. Öz bakımdan, duştan, dişten geçtim, karakteri de berbat. Size psikolojik baskı kurmuş ve hiç fark etmemişsiniz. Çünkü suçlu psikolojisine sokmuş sizi. Siz çiçekler açarken, o çiçekleri tek tek soldurmuş.
Unutkanlığınızın tek nedeni b12 değil. Mutsuzsunuz, streslisiniz, unutkanlığınızın en büyük sebebi bu.
Eşinizi sevmiyorsunuz, zaten sevilecek bir yanı da yok. Tek çözüm boşanmak.
Eğer size zarar verebileceğini düşünüyorsanız, polis eşliğinde gerçekleltirin boşanmanızı.
zarar verir mi bilmiyorum bana hiç el kaldırmadı sadece sinirden bi kaç yeri yumrukladıgı olmustu. hiç küfür filan eden birisi degil ama küfür etmeden agzıma sıcan birisi zaten anladınız. Bir şeyi en iyi yoluyla yapmayı bilir yani beni delirtir kendine sövdürür sonra sakin sakin karşımda delirişimi izler..

Kızlar öncelikle selamlar.. Çok darda ve bunaldığım için artık burdan konu açmak istiyorum çıkış noktası bulamıyorum artık birilerinin önerisine ihtiyacım var. (Biraz uzun olabilir lütfen okuyun) (2 yıllık evliyim. 28 yaşındayım.)
Eşimde 4 yıl önce tanıştık, arkadaş hatta kankaydık. Sonra benden hoşlandığını söyledi, başta istemedim bir sürü hediyeler çiçekler vs. sevgili olduk. Peşimden baya koştu. 6 ay sonra evlenme teklifi etti. Herşey o kadar hızlı oldu ki kontrolüm dışındaydı sanki. Bu arada sevgili olduğumuzda eşim beni bakire olarak biliyormuş çünkü o benim kankamdı ve ben erkek kankalarımla genellikle özel hayatımı asla paylaşmam. Bir gün bana arabada giderken '' sen açmamış bir gonca gül el değmemiş birisin'' vb gibi bişey söyledi. Ben şoka girdim ve bu cümlelerden asla hoşlanmam. Yaşanan bitmiştir geçmişte kalmıştır bana göre. Ona benim daha önceden bir yaşantım olduğunu ve bu sorun olacaksa hiç başlayıp birbirimizi yormayalım dedim. Çünkü asla geçmişimi yüzüme vuracak bir erkekle yapamazdım. Şuan başıma gelenler gibi..
Herneyse bu sorun olmaz vs gibi konuşup kabul etse de ara ara konuyu açıp sürekli irdeliyordu. Kaç kişi oldu hangi sevgililerinle oldu vs vs. Ki kanka olarak gördüğüm için ben ona cogu sevgilimi anlatmıştım zaten.
Benden resmen çetele tablo istedi. Ben çok unutkan bi insanım bu arada yaşadıklarımı genellkle unuturum dün ne yediğimi hatırlamam. Sevgilimle yaşadığım vs cogu seyleri unuttum aklıma dahi gelmiyordu.
Zorla düşünüp kaç kişi olduğunu buldum bu arada ben ona hiç sormamıştım bile.
Herneyse gel zaman git zaman bunlar iyice sorun olmaya başladı her muhabbette bi şekilde konusunu açıyor (hafızası cok kuvvetli ve bende cok unutkan oldugum icin sürekli beni denediğini hissediyordum bakalım aynı şeyi söyleyecek miyim diye)
İllaki unutup söylemediğim oldu kızlar. Sonradan bana zorla hatırlattığı şeyler oldugu için.
Bi yandan da güzel giden sürekli hediyeler çiçekler gibi şeylerle beni mutlu ediyordu derken evlenme teklifi etti. Nişanlıyken bile eşya tartışması hiç yaşamadık hep bu konular yüzünden kavga ederdik.
Bu arada eşimle evlenmeden birlikte olmuştuk ve gayet iyi geçmişti.. (benim için)
Ben gayet tutkuluyken o gün o çok donuktu. Meğersem ben çok kuru bi insanmışım yapısal olarak bunu sonradan öğrendm. Kmse bana kurusun vs dememişti.
Hep cinsellk yaşadıgımda vajinamn alt kısmı sürekli kanıyordu. hafifte olsa kan oluyordu ve orası çatlıyordu. ama tekrar ve sık olmadıgı icin kendi kendine iyileşiyordu normal sanıyordum. 18 yasından beri cinsellk yasıyorum. Herkeste aynı sey olmuyor bazen kanamadıgı oluyordu bazen boyutsal olarak mı diyordum hatta anlamıyordum.
Evlenince eşim sürekli beni istemiyo musun vs demeye basladı daha bu muhabbetler açılmadan. Ben senin galiba top noktan değilim gibi krizlere giriyordu. Meğerse o beni başka kadınlarla kıyaslıyormuş kızlar..
Benim vajina yapım nası anlatsam klitorisim cok kücükmüş (son gittiğim doktor söyledi) ve her yaptıktan sonra geri kapanıyor hiç bollaşmıyor bi bollaşsa rahatlıcam.
İlk ilişkiye girdiğimizde ve öpüştüğümüzde o zaman içimde cinsel anlamda nasıl bakcam sonucta arkadasım diye düşünürken gayet iyi geçmişti. sonrasında kanamalar başladı ve anlayışsız eşim yüzünden devam ettk cünkü sürekli beni istemiyor musn deyip duruyordu. İstedigim icinde malesef kanasada yapıyordum. Evlendkten sonra o yarık o kadar büyüdü ki kızlar.. benim için işkenceye dönüştü. sürekli kremde srüyorum bu arada. gitmedigim doktor kalmadı. suan profesöre gidiyorum.
herneyse doktora gittik ve ben kuru olduğumu net bi şeklde öğrendm doktor eliyle açınca bile canım acıyordu ama ben herkesn öyle sanıyordum ne bliym.
vajinamn ici ıslak ama dış kısmı cok kuru.
Bir sürü menapozlu kadınların kullandıgı ilaçları kullandım. Estradiol, Vagifem, bir sürü krem daha sayamadıgım.
Kesin bir tanı konulamıyor.
daha önce baska bir birlikteligmde cok zevk aldıgım icin umursamıyordum ve o kadar kanamıyordu bana bi kere neden kanadı diye sordu olablir arada demiştim takmamıştı.
Eşim sürekli bunu problem haline getirdikçe kurudukça kurudum.
Son 1 yılda ise çişimi yaparken canım acıyordu meğersem orda yağ bezeleri olusmus.
Skene bezlerinin içinde yani ıslaklıgın oldugu kısımda.
veya hep mi öyleydi inanın bilmiyorum orda hep bi hassasiyet vardı.
doktorlar nasıl göremedi anlayamadım bi tanesi gördü sadece 100lerce doktora gittim.
Doktor istersen kesip alırız ama senin için tavsiye etmıyorum yapısı zaten kuru olduğu için iyileşmesi cok uzun zaman alır dedi..
Vajina yırtıgı icin madessol mu ne öyle bi kreme basladım. Biraz daha iyiym ama 1 aydır cinsel iliski yaşamıyoruz.
Cinsellik olmadıkca da iyice soguduk.
Eşim öpüşme konusunda vs cok kötü ben onu onun gibi öptüğümde napıyosun huylanıyorum igrenc diyo. Emcükler gibi öpüyo tüm dikkatm dagılıyo artık hiçbişey hissetmıyorm bu hayat gerçekten haram oldu bana.
Onu arzulayıp arzulayamadıgımı anlayamıyorum cünkü kmseye öyle hissedemiyorm sanırm artk bosansam bile hissedemem cinsellkten asırı tiksiniyorm
bu arada cinsel terapi de aldım eşimde gitti ama nafile.
Kızlar ben ne yapaym biliyorm cok uzun oldu lütfen okuyun. Artık intiharın eşiğine geldim.
Aaaa intihar edecek ne var yaa boşanın gitsin keyfinize bakın. Bu arada kimi öyle emcükler gibi öpseler soğur yani ıyyyykkk

Eşiniz geçmişinizden babanıza bahsedebilir mi? Eğer babanızdan korkuyorsanız önce sığınma evine gidin bence

Babanızın evine dönmeyin. Eşiniz ile aynı kafa yapısındalar. Kendi paranızı kazanın, borçları ödeyip ufak bir ev tutun. Yeni bir düzen kurun. Çalışan ve öğrenciler için apartlar var. Onlar bile olur ilk başta. Sonra kendi evinizi tutarsınız.
Evet tabi dönmemek için öncelikle tüm borçlarımı kapatmam lazım. Sonrasında bi iş gerekli. Apart olayı cok mantıklı geldi aileme geri dönmek cok ağırıma gidiyor.
Delil toplamak ne demek yani napmalıym?
Açıkçası takılar kalsa da umrumda olmaz parada hiç gözüm yok yeterli normal bi şekilde bitsin.
Çoğunu kaynanam taktı zaten o iyi bi insan ona geri teslim ederim. Veya nasıl olmalı bilmiyormki

Eşiniz geçmişinizden babanıza bahsedebilir mi? Eğer babanızdan korkuyorsanız önce sığınma evine gidin bence
bundan cok cok korkuyorum böyle bişey olursa direk bulundugum şehri terk ederim babamı bi daha asla göremem benim yüzümü yere düşürdün der.. neler neler olur düşünmek bile istemiyorum. bu kız aldığımda temiz çıkmadı derse.. Ah.. babam anadolu babası o zaman yanarım ben işte annem filan kahrolurlar.:(

Aaaa intihar edecek ne var yaa boşanın gitsin keyfinize bakın. Bu arada kimi öyle emcükler gibi öpseler soğur yani ıyyyykkk
ben her zaman istedim ki böyle yavaş yavaş birbirimize yaklaşalım.. yoook öyle olur mu canım hayvan gibi emcük yapıyor. önsevisme filan olmuyor. Bide kuru oldugum icin bana sey diyor sürekli seni hazırlamakla ugrasıyorum oranın zaten ben dokunmadan ıslak olması gerekıyor diyo iyice geriliyordum allahım ben napmısım yazdıkca farkedıyorum ya kendime bunu daha fazla yapamam!!

ben her zaman istedim ki böyle yavaş yavaş birbirimize yaklaşalım.. yoook öyle olur mu canım hayvan gibi emcük yapıyor. önsevisme filan olmuyor. Bide kuru oldugum icin bana sey diyor sürekli seni hazırlamakla ugrasıyorum oranın zaten ben dokunmadan ıslak olması gerekıyor diyo iyice geriliyordum allahım ben napmısım yazdıkca farkedıyorum ya kendime bunu daha fazla yapamam!!
Bu adam sizin isteklerinizi anlayacak ve karşılayacak yapıda biri değil malesef, o çok mu biliyormuş ne zaman nasıl olması gerektiğini.
Çok sinir bozucu biri ayrıca. Sizi bu kadar geriyorken kuru olması çok normal bence. Çünkü sizi sürekli strese sokuyor. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu ayının kıçına tekme atmak olur.
Bu yükten kurtulunca zaten kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz.

Evet tabi dönmemek için öncelikle tüm borçlarımı kapatmam lazım. Sonrasında bi iş gerekli. Apart olayı cok mantıklı geldi aileme geri dönmek cok ağırıma gidiyor.
Delil toplamak ne demek yani napmalıym?
Açıkçası takılar kalsa da umrumda olmaz parada hiç gözüm yok yeterli normal bi şekilde bitsin.
Çoğunu kaynanam taktı zaten o iyi bi insan ona geri teslim ederim. Veya nasıl olmalı bilmiyormki
Takı genelde kadının oluyor. Bazen de kadına takılanlar kadının erkeğe takılanlar erkeğin oluyor. Gurur yapacak durumda değilsiniz. Mahkeme ne karar verirse ona göre hareket edersiniz. Ama sizin hakkınız.
O kadar iyi niyetli olmayın. En azından hakkınız olanı alın.
Normalde aldatılan kadınlar kocalarının mesaj ve görüntülerini falan kanıt sunuyorlar. Psikolojik şiddette hem sizin beyanınız hem de varsa tanık beyanı (Arkadaş, komşu vs.) olabilir.
Evlilik birliği içinde edinilen mallarda paylaşılıyor evlilik sözleşmesi falan yoksa.
Avukat değilim. Bir avukat ile bu konuları görüşmeniz en doğrusu.

bundan cok cok korkuyorum böyle bişey olursa direk bulundugum şehri terk ederim babamı bi daha asla göremem benim yüzümü yere düşürdün der.. neler neler olur düşünmek bile istemiyorum. bu kız aldığımda temiz çıkmadı derse.. Ah.. babam anadolu babası o zaman yanarım ben işte annem filan kahrolurlar.:(
Öyle bir pislik yaparsa iftira atıyor diyin, iki yıllık evliyiz şimdi mi farketmiş diyin, bu konuda doğruyu söylemek zorunda değilsiniz bence sizin özeliniz sonuçta.

Bu adam sizin isteklerinizi anlayacak ve karşılayacak yapıda biri değil malesef, o çok mu biliyormuş ne zaman nasıl olması gerektiğini.
Çok sinir bozucu biri ayrıca. Sizi bu kadar geriyorken kuru olması çok normal bence. Çünkü sizi sürekli strese sokuyor. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu ayının kıçına tekme atmak olur.
Bu yükten kurtulunca zaten kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz.
Asla anlamadı anlamayacakta cok soğudum zaten sürekli dediğiniz gibi stres oluyorum dünden beri dogru düzgün bişey yiyemedim midem birbirine yapıştı bugün yemekte yapmadım ne b*k yerse yesn ayı. Bitince bencede hafiflerim dimi umarım :(

Back
X