Eşimi bir kadınla görmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin adını sanını , dükkanını , ne iş yaptığını söylemediniz mi kıza ? Sizin arabanızı, size tarif etmeleri çok normal.

Boşanma kararınızdan eşinizin de haberi var mı ? Şu an eşinizle aynı konutta mı ikamet ediyorsunuz , anne/babanızın evinde misiniz ?
Aynı evdeyiz şuan evet söyledim yani sizin dediğinizide düşünüyorum eğer böyle bsy varsa kanıt için yardım ederim demiş o zamana kadar beklicem ve emin olana kadar tam olarak inanmıcam ama tabi ben bu kızla tanışmadan öncede anlattgm gibi şüphem de vardı yani kızın bunu demesiyle şuphelenmedim ben

Siz yine de çok fazla güvenmeyin hele de şu zamanda dikkat edin insan en yakınına güvemezkez hiç tanımadığınız birine guvenmeyin derim
Doğru soyluyorsunuz ben babama bile güvenemiyorum, o yüzden bu konuda guvenmekte zor benim için gerekirse dedektif tutmayı düşünüyorum

Aynı evdeyiz şuan evet söyledim yani sizin dediğinizide düşünüyorum eğer böyle bsy varsa kanıt için yardım ederim demiş o zamana kadar beklicem ve emin olana kadar tam olarak inanmıcam ama tabi ben bu kızla tanışmadan öncede anlattgm gibi şüphem de vardı yani kızın bunu demesiyle şuphelenmedim ben

Eşiniz boşanmaya mı yanaşmıyor , yasal haklarınızı mı vermiyor ? Tanıştığınız kızın size bu aşamada nasıl bir fayda sağlayacağını düşünüyorsunuz ?

Bunu bende düşündüm hatta psikoloğuma söyledim anlattım konuyu sonra ben heralde çok dizi izliyorum deyip güldüm kendime. :) Temkinli ol ama dediğin gibi olduğunu sanmıyorum dedi bana
Yani bilemedim dünya küçük, yaşadığım yer de küçük diyorsun. Kimler neler yapıyor olur mu olur valla, bunu da ihtimal dahilinde bulundurarak adım at bence, gazan mübarek olsun arkadaşım 🙂

Ben dayımdan bir bardak su istesem karşılığında böbreğimi ister :KK70: Siz kendiniz takip etseniz peki? Hem görürseniz fotoğraflarını çeker boşanmayı hızlandırırsınız. Ne anne babalar var ya. Benim annem bu durumda boşanma diyecek var ya onunla da mesafemi koyarım açıkçası.
Herkesin dayisi böbrek mafyasi degil ki annem🤔

Sonunda böyle birşey çıkarsa sizinle mutlaka paylaşırım bende türk filmlerine konu olurum artık 😅
😂 trajikomik olur baya ya😂
O değilde ilk defa tanıdığım biri de böyle bir derdini anlatsa elimden gelirse bende o şekilde yardım ederdim.o yüzden kızın niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum.
Dayısı fotoğraf çekerse elinde kanıt olur .ama sadece söylemiyle hareket etme. Fotoğraf falan çekmezse de sen kendin takip edersin.

😂 trajikomik olur baya ya😂
O değilde ilk defa tanıdığım biri de böyle bir derdini anlatsa elimden gelirse bende o şekilde yardım ederdim.o yüzden kızın niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum.
Dayısı fotoğraf çekerse elinde kanıt olur .ama sadece söylemiyle hareket etme. Fotoğraf falan çekmezse de sen kendin takip edersin.
Artık ömür boyu torunlarıma anlatır anlatır güleriz 😅
Evet cekmesse bile kendim dedektif tutmayı düşünüyorum mesele tam belli olduktan sonra kendim nasıl takip edebilirim bilmiyorum ehliyetimi yeni aldım araba kullanmasını bilen doğru düzgün bilmiyorum hoş altımda kullanacak araba flan da yokki

Amann dikkat edin .
Bu devirde kimseye güvenilmez.

Geçen haftalarda Müge anlı da bir kadın vardı , arkadaşı “Boşan benimle yasarsın çocuklarını da getir “ demiş , kadın da ayrılıp arkadaşının yanına gitmiş ve kadını pazarlamış arkadaşı ve arkadaşının sevgilisi.
O yüzden ben kimseye güvenemiyorum .
Yok mu takip ettirebileceginiz ailenizden biri?

🙁🙁

Bilmiyorm bazen diyorum kızı daha dün tanıdım ilk defa birisinin bu kdar yardım etme isteğini gördüm ama şunu da düşünüyorum kul sıkışmadikça Hızır yetişmez diyede bir söz var belki kızı karşıma Allah çıkardı umarım düşündüğüm gibidir başıma birşey gelmez 😔
Bu devirde kimse kimseye çıkarsız menfaatsiz iyilik yapmaz

Bu bir tekniktir karşındakine bir itirafta bulunursan o da dayanamaz kendi hakkında bir itiraf da bulunur

Bence siz dikkatli olun veya ben vazgeçtim diyin bırakın kendiniz takip edin

Amann dikkat edin .
Bu devirde kimseye güvenilmez.

Geçen haftalarda Müge anlı da bir kadın vardı , arkadaşı “Boşan benimle yasarsın çocuklarını da getir “ demiş , kadın da ayrılıp arkadaşının yanına gitmiş ve kadını pazarlamış arkadaşı ve arkadaşının sevgilisi.
O yüzden ben kimseye güvenemiyorum .
Yok mu takip ettirebileceginiz ailenizden biri?

🙁🙁
Ah o konu içimde yara kadın çocukları esir almış kadını pazarlamış . Ve kadın ise o kendisini erkeklere pazarlayan arkadaşının sevgilisine aşık olmuş birbirlerine girmişler sonuç 3 yaşındaki çocuk öldürüldü 😢

Ah o konu içimde yara kadın çocukları esir almış kadını pazarlamış . Ve kadın ise o kendisini erkeklere pazarlayan arkadaşının sevgilisine aşık olmuş birbirlerine girmişler sonuç 3 yaşındaki çocuk öldürüldü 😢
Kendisini baska erkeklere pazarlayan adama mi asik olmus? 😳

Meraba bayanlar, direk konuya girmek istiyorum. Sıkıntılı bir evliliğim var en son bir yıl önce annemin evine gitmiştim, daha sonra eşimle terapiye gitcez diye eşimden söz aldım tekrar denemek için dönmüştüm yanlız eşim bir kere gitti ve bidaha gelmedi bende yanlız devam ettim ve o çıkamadığim debresyon batağından terapi yardımıyla çıktım. Ve boşanma kararı aldım çünkü eşimin bana karşı davranışları hal tavırlarını daha net görebiliyorum artık ve eşim sürekli eve çok geç saatlerde geliyor 8 de dükkanı kapatıyorlar, eşim eve saat 11-12 civarı geliyor bu durumu anneme söyledim takip ettirmek istediğimi şüphelendiğimi söyledim annem tabi boşanmamı istemediği için bu konudada bana yardımcı olmadı. Esas konuya gelmek istiyorum. Sporda bir kızla tanıştım konuştuk baya o bana derdini anlattı bende anlamsız bir şekilde kıza anlattım bu derdimi normalde kimseye anlatamam. kız bana dayısının sanayide olduğunu ve bu mevzuyu ona söyleyip araştırttırabilecegini söyledi başta guvenmedim birde kulağına gider dedm. Kesinlikle gitmez ruhu bile duymaz bana güven dedi. bende çaresiz olduğum için eşimin ismini verdim dayısı bir kaç kişiye sormuş birisi ben saat 10 civarı arabada bir kızla gördüm demiş kızı tarif etmiş arabayı tarif etmiş. Kızın dayısı şimdi daha detaylı araştırıp net bir şey öğrenmeye çalışıyor eğer böyle birşey varsa isterse kanıt için yardım ederim demiş. Şimdi haklı olarak daha dün tanıdığın kıza nasıl güvendin diyebilirsiniz gerçekten başka çarem yoktu artik uzun zamandır takip edip soruşturmayi düşünüyordum ama malesef gücüm yetmiyordu ne annem ne babam bana bu konuda yardımcı olmadı. Guvenmekten başka çarem yoktu. Birde kızı sanki karşıma Allah çıkarmış gibi geliyor çünkü çok çaresizdim bu konuda. Şuan beklemedeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Resimlerini cekseler süper olur, en azından deliliniz olur kolay boşanırsınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X