Eşimi bırakıp tatile gitmelimiyim??

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Selam herkese,
Biz bisuredir yurtdısında yasıyoz.
Esim calısıyo ben calısmıyorum malum yaz gelecek. Yaza Turkiyeye gıtsem diyorum cocuklarla birkac aylıgına.
Sorum su bikac ay esimi burda yalnız bırakıp(ısten uzun ızın alamıyo) Turkiyeye tatile gelmem normalmi sizce?

Bizde yurtdisindayiz.Ben arada yapiyordum.Eger esim hic gekemeyecekse 1 ayi gecirmeden geliyordum.
Fakat kizim buyuyunce (5 yasinda) babasindan ayri kaldiginda cok huysuz oluyor tatilden pek birsey anlamadigimdan yalniz gitmeyi artik tercih etmiyorum.

Elbette gidebilirsiniz.Esinizle beraber karar verin bence suresi cok uzun olmadiktan sonra kisa sureli ayriliklarda guzel oluyor.

Bence birkaç ay çok uzun bir süre. Zorunlu bir sebepten olsa neyse de keyif için biraz uzun geldi bana. Neredeyse bir mevsim ayrı kalacaksınız. Siz birkaç hafta önceden gitseniz, sonra o gelse beraber birkaç hafta geçirseniz, sonra o gidince siz yine birkaç hafta daha kalsanız daha az ayrı kalmış olursunuz.

3-4 ay kadar dusunuyorum
Cok mu fazla ama ben her yıl gıtmıyorum sonuçta. Gıttımı uzun kalmak hakkım degılmı sızce? Ha deyınce gıdilmiyo cunku

Mesafede çok ya..3-4ay uzun bir sure..benim aklim kalir acaba ac mı tok mu..hic o kadar ayri kalmadim bana sure uzun geldi..benim aklim esimdede kalirdi ne yalan soyluyeyim..

Sızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Ama ailemi vatanımı yurdumu da cok ozledim sizce napım kızlar fırsat bu fırsat deyip aldatırmı dersiniz

Neden daha evvel böyle bir şey mi yaşadınız. Bu güvensizlik nereden geliyor kaldı ki çok uzun bir zaman dilimi ben 3 gün zor dayandim eşim siz uzak mesafe de olsa bu kadar uzun kalinmamali bence.

Evet turkıyede yasarken aldattı benı .
Ustelik tatile falanda gıtmemiştim hergun evdeydim cocuklarla. Gozumun ıcıne baka baka yapmıs

Valla ben bırakıp tatile gidiyorum ama o kadar uzun süreler değil max 1 hafta
Belki doğru bir şey değil bazıları eleştiriyor ama bence arada ozlesin daha ii

Çok normal. Evlisiniz diye kendini bütün yaz kapatmana gerek yok.

Olabilir ama Max. 1 ay olmalı en fazla oda .
Daha önce de aldatmış zaten aklın kalır tatildemrahat da edemezsin, kararsız kalırdım bende heralde..

Yanı ben 3-4 haftalığına giderimde ,
3-4 aylığına yok yok gidemem kocamı özlerım ya ben

Gidene saygi diyarim ama ben gitmem guvenmedigimden degil amlim onda kalir cocuklarim nasil yanimda olmayinca hic birsey icime sinmiyorsa oda oyle oda benim ailem..zaten yanimda o degilse keyf almayacagim icin birlikte gitme sansim yoksa gitmem yanliz kalmasin diye...

Oyle bir aldatma durumuna ihtimal veriyorsan zaten gecmis olsun. Yanliz yapacak adam senin gitmeni beklemez. bazen bu tarz uzak tatiller eslerede mola veriyor birbirlerini ozlemelerine firsat veriyor..iyide olabilir aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…