- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yani evimin yada esimin bekçisi degilim sonuçta.
O gidiyo kafa dagıtıyo ben sureklı evdeyim benimde degısıklıge ihtiyacım var cocuklarında
Yapacak adam gozunun onundede yapıyo yasadım gordum . Sanırım gidecem
Sızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Ama ailemi vatanımı yurdumu da cok ozledim sizce napım kızlar fırsat bu fırsat deyip aldatırmı dersiniz
Ben suan boşanıyorum. .tatile diye gule oynaya beni terminale bıraktı. .arabaya bin durup uğurladı. .sonra evimi bosaltti habersiz. .gelme istemiyorum dedi ve bunu annesi ve teyzesiyle yaptı. .sizin de böyle olacak anlamına gelmez ama yine de boş bırakmaya gelmez. .bnce gitmeyin yine de siz bilirsiniz. .Neden kesinlikle? Hem nereye kadar gitmicemki?
Normal ama erkekler normal değil canım eşleri olmayınca meydanı boş buluyolar bence görümcem yaşadı şimdi önünü alalamıyo ihanetinSelam herkese,
Biz bisuredir yurtdısında yasıyoz.
Esim calısıyo ben calısmıyorum malum yaz gelecek. Yaza Turkiyeye gıtsem diyorum cocuklarla birkac aylıgına.
Sorum su bikac ay esimi burda yalnız bırakıp(ısten uzun ızın alamıyo) Turkiyeye tatile gelmem normalmi sizce?
İnan aldatmaması için hiç bir nedeni olmıcakSızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Ama ailemi vatanımı yurdumu da cok ozledim sizce napım kızlar fırsat bu fırsat deyip aldatırmı dersiniz
Eşimin işi dolayısı ile 2 hafta gittim tatile. 2 haftalik giysisi. Dondurucuya eve gelince kolay hazırlayacağı yemekleri koydum. Ama bir kaç ay bana çok uzun gelirdi. 1 ay kafi değilmiSelam herkese,
Esim calısıyo ben calısmıyorum malum yaz gelecek. Yaza Turkiyeye gıtsem diyorum cocuklarla birkac aylıgına.
Sorum su bikac ay esimi burda yalnız bırakıp(ısten uzun ızın alamıyo) Turkiyeye tatile gelmem normalmi sizce?
Aldatma kısmı mı tek sorununuz benim hiç aklıma gelmedi. Aldatacak adam iki arada bir derede yine aldatır.Sızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
İşte bu yüzden aslında gitmeyi çok istediğin halde içinden gelmiyor.Evet turkıyede yasarken aldattı benı .
Ustelik tatile falanda gıtmemiştim hergun evdeydim cocuklarla. Gozumun ıcıne baka baka yapmıs
aldatıcaksa siz ordaykende aldatır.kendi adıma beni aldadıcak diye değil o kadar uzun süre eşimden ayrı kalamazdım.Sızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Aldatir o zaman..Evet turkıyede yasarken aldattı benı .
Ustelik tatile falanda gıtmemiştim hergun evdeydim cocuklarla. Gozumun ıcıne baka baka yapmıs
amerikada falan mısın cünkü ordan ucak biletleri 2500 falan avrupa gibi degil3-4 ay kadar dusunuyorum
Cok mu fazla ama ben her yıl gıtmıyorum sonuçta. Gıttımı uzun kalmak hakkım degılmı sızce? Ha deyınce gıdilmiyo cunku
Normal. O da sizi birakip gidebilmeli.Selam herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?