- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Evet uzun suredır bişeyini gormedim ama yinede emin olamıyom guven gittimi tamiri cok zor. Mırın kırın etti cok uzun dedi ama sonra kabul etti tabi.. Bu tatile ihtiyacım var ailemi akraba arkadas hepsini ozledikBu şüpheyle gidersen tatilinden hiç bişey anlayamazsın.eşin nasıl tepki verdi sen 3-4 ay diyince.hemen tamam mı dedi yoksa biraz mırınkırın etti mi.
Daha önce aldattığını affettiysen ikinciyi üçüncüyü daha rahat yapıyorlar.ister üç ay olsun ister üç gün.hep derim,öncesinde aldatma varsa,sonrasında hayat kadına psikolojik şiddet.
AlemsinSızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Ama ailemi vatanımı yurdumu da cok ozledim sizce napım kızlar fırsat bu fırsat deyip aldatırmı dersiniz
Selam herkese,
Biz bisuredir yurtdısında yasıyoz.
Esim calısıyo ben calısmıyorum malum yaz gelecek. Yaza Turkiyeye gıtsem diyorum cocuklarla birkac aylıgına.
Sorum su bikac ay esimi burda yalnız bırakıp(ısten uzun ızın alamıyo) Turkiyeye tatile gelmem normalmi sizce?
Daha önce aldatmış mı ?adam sizi aldatmış, affetmişsiniz. şimdi tatile gidersem aldatır mı :// diyorsunuz. vallahi çok değişik kafalar bunlar. aldatacak adam her türlü aldatır yani, boynuna tasma bağlamanız lazım o zaman. bence gidin. olan olmuş zaten, olacak olan da her türlü olur.
Evet turkıyede yasarken aldattı benı .
Ustelik tatile falanda gıtmemiştim hergun evdeydim cocuklarla. Gozumun ıcıne baka baka yapmıs
Daha önce aldatmış mı ?
Evet turkıyede yasarken aldattı benı .
Ustelik tatile falanda gıtmemiştim hergun evdeydim cocuklarla. Gozumun ıcıne baka baka yapmıs
Neden kesinlikle? Hem nereye kadar gitmicemki?Bence gitmeyin..kesinlikle gitmeyin.
EvetDaha önce aldatmış mı ?
Bende oyle dusunuyorum.aldatıldım dıye hıc onu bırakıp tatile gıtmicemmi? Hem aldatan her turlu aldatıyo zatenNasıl affettiniz bilmiyorum ama malesef bir kere aldatan insanın tekrarlama ihtimali çok yüksektir. Eğer hiç güvenmiyorsanız eve kamera yerleştirin.
Sırf beni aldatır mı diye düşünerek ailenizle zaman geçirmekten geri kalmayın. Ama 3-4 ay uzun bir süre bence.
Daha önce burnunun dibinde aldatmış biri şimdi de burnunun dibinde yapar zaten.
TesekkurlerGit bence de ;-)
Sızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Ama ailemi vatanımı yurdumu da cok ozledim sizce napım kızlar fırsat bu fırsat deyip aldatırmı dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?