eşimi boşuyorum amaa, diğer kadının söylediklerini unutamıyorum...

Ayrılma surundur bı kaç sene .kadındaki hadsizlige bak.evlenecekmis boşanma surundur görsün evlenmeyi.en azından için soğur yanlarına birakma yük olmasın sırtına
Bosanmazsa bu onu surundurmek degil affetmek olur. Aldatansa nasilsa affetti diye aynen devam eder. Bu hep boyle olmustur. Bir dahaki bosanma davasinda da bu yasadiklarini affettigi icin gundeme getiremez mahkemede.

En güzel yıllarını belki yasamamissinizdir daha bilemeyiz.. çok ağır acı şeyler.. . Allahim.sabir versin. Ama çok guclusunuz cok belli bu. Birilerine baglanbiliriz ama bagimli değiliz olmamaliyiz.. dilerim upuzun mutlu her günü bir öncekinden dolu dolu bir ömrünüz olsun bundan sonra..

kim bilir belkide, iyi dilekleriniz için çok tşk ederim. sağolun.

Hep böyle güçlü, dimdik dur. Aldatan aldanır demişler, o kaybetti. Her şey gönlünce olsun, henüz çok gençsin. Aynı yaştayız ben daha yeni evlendim :)

Bosanma surecini yasamis biri olarak size bazi tavsiyeler verebilirim:
Dava devam ederken esinizle gorusmeyin. Soylediginiz herseyi bir sekilde kullanabilir. Avukatim bana telefonundan engelle demisti. Kayit falan yapabilir diye.
Ikinci kadinlarin genel ruh hali bu. Ben aramasina ve sizin hakkinizda soyledigi uydurma seylere sasirmadim. Caninizi acitmak istemis cunku onun da cani aciyor, istedigi olmamis belli ki. Affetme ihtimalinin olup olmadigini ogrenmek istemis muhtemelen. Eger iliskisi devam etseydi ve mutlu olsaydi sizi arama geregi duymayacakti. Belli ki ayrilmislar ve kuyruk acisi var. Aslinda bu sizi sevindirmeli.
Esinize gelince klasik her aldatip yakalanan erkegin tavri. Once affet diye yalvaracaktir. Affetmeyince de cocuklarin velayetini alacagim diye tehdit edecektir. Bu da ise yaramazsa daha da cirkeflesecektir. Cocuklara para verneyecektir, davayi uzatacaktir... Hicbir sekilde gorusmeyin. Gerekirse avukatiniz uzaklastirma karari cikarsin.
Bu yasadiklariniz agir. Atlatmaniz zaman alacaktir. Tavsiyem yasadiginiz bu travmayi atlatmak icin profesyonel birinden yardim almaniz. Devlet hastanelerinde psikiyatr ya da psikologlar var, oraya gitmenizi tavsiye ederim.
Anne mutlu ise cocular da mutludur. Inanin bu sureci cocuklar daha rahat atlatiyor. Yine de gerekirde cocuklarinizi pedegoga goturun.
Yuruyus yapmanizi tavsiye ederim. Yuruyus seratonin hormonu salgilamanizi saglayacaktir.
Beyin ayni anda iki isi birden yapamaz. Bu yasadiklariniz akliniza geldiginde baska seye odaklanmanizi tavsiye ederim. Bir sese ya da yoldan gecen arabalarin plakalarini okumak gibi.
Kendinizi cok kotu hissettiginizde kaybettiginize degil kazandiklariniza odaklanin. Yeni bir hayat, bir universite yasami, cocuklariniz, artik kiminle diye suphelerle yasanayacaginiz huzurlu yuvaniz var. Gecmis olsun. Cok mutlu olmanizi, hep iyilerle karsilasmanizi dilerim.
Bu arada kadini ya da esinizi takip etmeyin sosyal medyadan bile olsa. Baslarina birsey geldi mi diye siz takip ettikce gelmez. Bu evrenin sen bakarken ben soyunamiyorum ilkesi imis. Merak etmeyin bir sekilde haberleri gelir. Biraz gec gelir ama gelir. Siz bunlari dusunmeyin onunuze bakin. Ne kadar cabuk toparlanirsaniz o kadar cabuk onlarin yikimini gorursunuz. Artik arkaniza bakmayin lutfen.

Ben sifonu çektim hayatımdan pisliklerin gitmesini bekliyorum, sizinde ne zaman alaturka WC olup sifonu çektigimin size edeceğini düşünün deseydiniz keşke...
Gerçi anlayacak zeka varmıdır kadında sanmam da...
Yeni hayatınız çok güzel olacak bu süreç bitecek.

iyiki sizler gibi hemcinslerim var.
birbirimizi tanımasakta gözyaşlarımızın rengi aynı, acılarımız yoldaş, çok tş ederim.
yazdıklarınız o kadar iyi geldiki..
piskolog ile görüştüm, bana hırsızın hiçmi suçu yok demişti, onu anlatırken bile koruyucu davrandığımı söyledi.
orta derecede depresyonda olduğumu, ilaç tedavisi önerdi, kabul etmedim.
huzursuzluklarım yok en azından.beynimi kemiren sorular yok.
acımolsada net bir şekilde yaşıyorum.
evet canım yanıyor ama belirsizlik kadar acıtmıyor.

sakinliğim ve gülüşümün daha çok acıttığı kanaatindeyim.
ben bile kendime şok oldum.
öğrendiğimde yaprak gibi titreyen, konuşamayan, dişleri birbirine vuran ben benn gitmiş yerine sabır taşı gelmişti resmen.

Madem ki eşin böyle
Canım benim Allah sabrını versin daha çok gençsin
Doğruların bittiği saçmalıkların başladığı yer
Madem esin seni o kadına kötülemiş iyi biri değilmiş ne demeye esinle birlikte olmuş
Senin sözde yapamadigin şeyleri yapmak için mi
Ne bu saçmalılar seni aramasi falan az
Azsaymista şimdi kudurmasaymış
Kafana takma anladigim kadarıyla akıllı bi kadınsın üzme tatlı canını

İnsan yerine bile koymayın çarşısına pazar olsun terbiyesiz insanda biraz utanma olur tenezzül bile etme kendi pisliklerinde boğulsunlar bu zor günler geçecek iinşallah çok mutlu olursun seversin sevilirsin bir daha ararsa açmayın her istediğinde sizi rahatsız etmesin sizde yavrularımız da Allaha emanet olun

Elbette çok ağır yaşadıklarınız ama güçlü olmanız da bir o kadar takdire şayan... Bundan sonra inşallah her şey gönlünüzce olur. Çocuklarınızla birlikte çok mutlu olun inşallah. Ben önceki konunuzu okumak istemiştim ama bulamadım.

çok tşk ederim.bozuşunca kötü oldu demekki, eşini ve 2 evladını evde bırakıpta onunla zaman geçiren bir erkekten ne bekliyorduki. allaha havale ettim ben onları.

çok tşk ederim.
bir daha beni ararsan kızınla uğraşırım dedim, bu ilkti ve son olacak.
o kadar yüzsüzki, ben sana acıcam dediğimde, sen kaypaksın dedi bana. gülermisin ağlarmısın. insanın yüzü kızarır ya.

zaman geçtikçe hafifliyor acım, insanoğlu ölümlere dahi alışıyor. bir nevi bağışılık kazanıyor.
sanırım bende durumu kabullenip, alıştım.
elimden ne gelebirdiki.. ihanet affedilemez birşey.
ona dediğim tek şey, bizi kaybetmene değdimi, bunca şeye değdimi..
yüzündeki pişmanlıkla gün be gün ezilsin başka bişi istemiyorum.

sen ..... sın dedim.
alışmışsın onun bunun yanında olmaya.
bana bunları niye anlatıyorsun ki dediğimde, söylediği herşeyi bil affetme, mahkemede senin şahidin olurum ben.
şaka gibi.

Ya aldatilma sebebi olarak bunlar mi yani?Yani aldatiyosan eksigini digerinde tamamlarsin degil mi? Yemek yapmiyomussun o mu yapti ?
Utu yapmadin o mu yapti?
Ogluna o mu kahvalti yaptirdi?
Gerizekalica sebepler.

O kadının bunları yalan söylüyor olabilir. sonuçta boşanmanızı canı gönülden endokrin isteyen o. önce ki konularını bilmiyorum ama sizin ilişki de umut yok mu ? Çocuk olunca arda dayanamıyorum işte. Hayırlısı olsun .

O telefon açan kadın çok adi ve şerefsiz miş, belli ki senin canını yakmak istemiş, eşinde seni sevmemiş sanki bütün kadınlar her gün ütümü yapıyor ben ancak düğünden düğüne yaparım, eşin olacak o karektersiz seni olduğun gibi sevmemiş sevgi olduktan sonra insan kusurları eksikleri görmez siz aşktan ileri gidememişsiniz, senin hatan erken evlenen 19 yaşında ve mesleksiz olman, artık kendini ve
Çocuklarını düşüneceksin, çocuk yetiştirmede zor olan hedeflerine varmadan, kızın evlenmesi, evlenmek kolay evliliği yürütmek zor günümüzde, yolun açık olsun

Ya aldatilma sebebi olarak bunlar mi yani?Yani aldatiyosan eksigini digerinde tamamlarsin degil mi? Yemek yapmiyomussun o mu yapti ?
Utu yapmadin o mu yapti?
Ogluna o mu kahvalti yaptirdi?
Gerizekalica sebepler.
Canim benim gercekten boyle bir kadin ve anne olsam, dicemki soylemekte hakli gerci bir baskasina soylemekte degil ama.gerizekali olmasa suan bu durumlara dusmezdi

Canim oncesi 14 yila yayilmis piskolojik siddet.zamaninda kumarida olmustu, alkol de aliyordu donem donem herseye gogus gerdimde bir ihaneti affetmedim.tsk ederim.

amin demeye geldim canim

Hosgeldin arkadasim :*

Esin seni sevmemis kismina, kismen katilmiyorum.
Simdi diceksiniz seviyodu neden aldatti. Yaptigi seyden mutlu olsaydi suan o kadinla birlikte olurdu, 2 yil boyunca sevmedigini soylediginiz yani pesimde salya sumuk gezmezdi.
Kadin ihaneti ve sevgisizligi imkanlari var ise cekmez, katlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…