- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.002
- 798
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Bosanmazsa bu onu surundurmek degil affetmek olur. Aldatansa nasilsa affetti diye aynen devam eder. Bu hep boyle olmustur. Bir dahaki bosanma davasinda da bu yasadiklarini affettigi icin gundeme getiremez mahkemede.Ayrılma surundur bı kaç sene .kadındaki hadsizlige bak.evlenecekmis boşanma surundur görsün evlenmeyi.en azından için soğur yanlarına birakma yük olmasın sırtına
En güzel yıllarını belki yasamamissinizdir daha bilemeyiz.. çok ağır acı şeyler.. . Allahim.sabir versin. Ama çok guclusunuz cok belli bu. Birilerine baglanbiliriz ama bagimli değiliz olmamaliyiz.. dilerim upuzun mutlu her günü bir öncekinden dolu dolu bir ömrünüz olsun bundan sonra..
Hep böyle güçlü, dimdik dur. Aldatan aldanır demişler, o kaybetti. Her şey gönlünce olsun, henüz çok gençsin. Aynı yaştayız ben daha yeni evlendim :)
Ben sifonu çektim hayatımdan pisliklerin gitmesini bekliyorum, sizinde ne zaman alaturka WC olup sifonu çektigimin size edeceğini düşünün deseydiniz keşke...iyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..
kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..
asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)
gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..
Bosanma surecini yasamis biri olarak size bazi tavsiyeler verebilirim:
Dava devam ederken esinizle gorusmeyin. Soylediginiz herseyi bir sekilde kullanabilir. Avukatim bana telefonundan engelle demisti. Kayit falan yapabilir diye.
Ikinci kadinlarin genel ruh hali bu. Ben aramasina ve sizin hakkinizda soyledigi uydurma seylere sasirmadim. Caninizi acitmak istemis cunku onun da cani aciyor, istedigi olmamis belli ki. Affetme ihtimalinin olup olmadigini ogrenmek istemis muhtemelen. Eger iliskisi devam etseydi ve mutlu olsaydi sizi arama geregi duymayacakti. Belli ki ayrilmislar ve kuyruk acisi var. Aslinda bu sizi sevindirmeli.
Esinize gelince klasik her aldatip yakalanan erkegin tavri. Once affet diye yalvaracaktir. Affetmeyince de cocuklarin velayetini alacagim diye tehdit edecektir. Bu da ise yaramazsa daha da cirkeflesecektir. Cocuklara para verneyecektir, davayi uzatacaktir... Hicbir sekilde gorusmeyin. Gerekirse avukatiniz uzaklastirma karari cikarsin.
Bu yasadiklariniz agir. Atlatmaniz zaman alacaktir. Tavsiyem yasadiginiz bu travmayi atlatmak icin profesyonel birinden yardim almaniz. Devlet hastanelerinde psikiyatr ya da psikologlar var, oraya gitmenizi tavsiye ederim.
Anne mutlu ise cocular da mutludur. Inanin bu sureci cocuklar daha rahat atlatiyor. Yine de gerekirde cocuklarinizi pedegoga goturun.
Yuruyus yapmanizi tavsiye ederim. Yuruyus seratonin hormonu salgilamanizi saglayacaktir.
Beyin ayni anda iki isi birden yapamaz. Bu yasadiklariniz akliniza geldiginde baska seye odaklanmanizi tavsiye ederim. Bir sese ya da yoldan gecen arabalarin plakalarini okumak gibi.
Kendinizi cok kotu hissettiginizde kaybettiginize degil kazandiklariniza odaklanin. Yeni bir hayat, bir universite yasami, cocuklariniz, artik kiminle diye suphelerle yasanayacaginiz huzurlu yuvaniz var. Gecmis olsun. Cok mutlu olmanizi, hep iyilerle karsilasmanizi dilerim.
Bu arada kadini ya da esinizi takip etmeyin sosyal medyadan bile olsa. Baslarina birsey geldi mi diye siz takip ettikce gelmez. Bu evrenin sen bakarken ben soyunamiyorum ilkesi imis. Merak etmeyin bir sekilde haberleri gelir. Biraz gec gelir ama gelir. Siz bunlari dusunmeyin onunuze bakin. Ne kadar cabuk toparlanirsaniz o kadar cabuk onlarin yikimini gorursunuz. Artik arkaniza bakmayin lutfen.
Ben sifonu çektim hayatımdan pisliklerin gitmesini bekliyorum, sizinde ne zaman alaturka WC olup sifonu çektigimin size edeceğini düşünün deseydiniz keşke...
Gerçi anlayacak zeka varmıdır kadında sanmam da...
Yeni hayatınız çok güzel olacak bu süreç bitecek.
Madem ki eşin böyleiyi akşamlar herkese..
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
Canım benim Allah sabrını versin daha çok gençsiniyi akşamlar herkese..
Madem ki eşin böyle
Canım benim Allah sabrını versin daha çok gençsin
Doğruların bittiği saçmalıkların başladığı yer
Madem esin seni o kadına kötülemiş iyi biri değilmiş ne demeye esinle birlikte olmuş
Senin sözde yapamadigin şeyleri yapmak için mi
Ne bu saçmalılar seni aramasi falan az
Azsaymista şimdi kudurmasaymış
Kafana takma anladigim kadarıyla akıllı bi kadınsın üzme tatlı canını
İnsan yerine bile koymayın çarşısına pazar olsun terbiyesiz insanda biraz utanma olur tenezzül bile etme kendi pisliklerinde boğulsunlar bu zor günler geçecek iinşallah çok mutlu olursun seversin sevilirsin bir daha ararsa açmayın her istediğinde sizi rahatsız etmesin sizde yavrularımız da Allaha emanet olun
Elbette çok ağır yaşadıklarınız ama güçlü olmanız da bir o kadar takdire şayan... Bundan sonra inşallah her şey gönlünüzce olur. Çocuklarınızla birlikte çok mutlu olun inşallah. Ben önceki konunuzu okumak istemiştim ama bulamadım.
O kadın hakkında söylenecek çok şey var da neyse. Siz böyle kötü bir eştiniz, hanımefendi de böyle değerliydi de neden eşiniz sizden ayrılıp ona gitmemiş. Siz yakalamışsınız aldatıldığınızı. Böyle adamlar için olmazsa olmaz kadın yok, hepsi olsun istiyor namussuzlar. Diğer kadının söylediklerini düşünmeyin , ahlaksızların söylediklerinde ciddiye alınacak bir şey yok. Olan olmuş , yaşınız da genç hayatınıza bakın artık. Hiç düşünmeyin onları.
amin demeye geldim canimaffetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
Canim benim gercekten boyle bir kadin ve anne olsam, dicemki soylemekte hakli gerci bir baskasina soylemekte degil ama.gerizekali olmasa suan bu durumlara dusmezdiYa aldatilma sebebi olarak bunlar mi yani?Yani aldatiyosan eksigini digerinde tamamlarsin degil mi? Yemek yapmiyomussun o mu yapti ?
Utu yapmadin o mu yapti?
Ogluna o mu kahvalti yaptirdi?
Gerizekalica sebepler.
Canim oncesi 14 yila yayilmis piskolojik siddet.zamaninda kumarida olmustu, alkol de aliyordu donem donem herseye gogus gerdimde bir ihaneti affetmedim.tsk ederim.O kadının bunları yalan söylüyor olabilir. sonuçta boşanmanızı canı gönülden endokrin isteyen o. önce ki konularını bilmiyorum ama sizin ilişki de umut yok mu ? Çocuk olunca arda dayanamıyorum işte. Hayırlısı olsun .
amin demeye geldim canim
Esin seni sevmemis kismina, kismen katilmiyorum.O telefon açan kadın çok adi ve şerefsiz miş, belli ki senin canını yakmak istemiş, eşinde seni sevmemiş sanki bütün kadınlar her gün ütümü yapıyor ben ancak düğünden düğüne yaparım, eşin olacak o karektersiz seni olduğun gibi sevmemiş sevgi olduktan sonra insan kusurları eksikleri görmez siz aşktan ileri gidememişsiniz, senin hatan erken evlenen 19 yaşında ve mesleksiz olman, artık kendini ve
Çocuklarını düşüneceksin, çocuk yetiştirmede zor olan hedeflerine varmadan, kızın evlenmesi, evlenmek kolay evliliği yürütmek zor günümüzde, yolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?