• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi bu pislik adamdan nasıl kurtarıcam :(

rica ederim canım inşallah yoluna girer. Sorunlarını kendi ailene yada başkasına anlatamıyorsun çünkü 2 gün sonra barııyorsun unutuyrsun ama başkaları unutmuyor. Anlttğına göre eşin iyi birisi bozulmıycağını bılıyor ama insanlar çok kötü neler okuyoruz takla ya falan getirir ne kadardır tanıyor sonuçta bu insanı. Aynen çalışmak bi yerde iyi bi yerde kötü.[/QU

eşim hafta sonu gece çıkalım dışarı gezelim diyor annemler niye çocuğu bırakıyorsunuz diyor.. k.validem hafta içi bakıyorum akşam bakamam diyor. eşim bunaldım ben çıkayım bari diyor.. zaten bişey yapmıyorum 1-2 bira içip gelcem diyor. yemiin ederim bunaldım.

çocukla biyere gidemiyoruz oğlum hiperaktivf durduğu yerde durmuyor :( burnumuzdan geliyor :( ahh şu günleri bi atlatsam allahım :(

O zaman sen ciddi konusmalisin korkutmalisin yani bu adamla gezmeyi felan birakmassa seni kaybedebilir gibisinden bunu ona hisettirmelisin o zaman secimini yapsin kendisi icin ne önemli oldugunu görsün

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ne guzel gayet eglenceliymis.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman sen ciddi konusmalisin korkutmalisin yani bu adamla gezmeyi felan birakmassa seni kaybedebilir gibisinden bunu ona hisettirmelisin o zaman secimini yapsin kendisi icin ne önemli oldugunu görsün

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Şuan bunları yapıyorum zaten. bakalım nereye kadar restleşicez .. burada konuşmak bana çok iyi geliyor teşekkürler fikirleriniz için..

"Ahmet" in yanina gidecegine taksin karisini koluna cocgunuzla beraber dışarı cikin gezin tozun bundan guzel kafa dagitmami olur. Ayrica evinde ne bulamıyoda o arkadasinda buluyo anlamadim. Konusmaya deger. Gerci eski konunuda okudum ama vazgecme esini bu durumdan vazgecirmeye calis mutlaka. Allah kolaylik versin :(

"Ahmet" in yanina gidecegine taksin karisini koluna cocgunuzla beraber dışarı cikin gezin tozun bundan guzel kafa dagitmami olur. Ayrica evinde ne bulamıyoda o arkadasinda buluyo anlamadim. Konusmaya deger. Gerci eski konunuda okudum ama vazgecme esini bu durumdan vazgecirmeye calis mutlaka. Allah kolaylik versin :(

2 gündür bana hediyeler alıyo. eskiden bu kadar tavır almazdım bu sefer biraz daha anladı galiba.. her zaman zaten beni bırakıp giden biri değil 2-3 hfatadır böyleydi. ben pek ahmetin adını anmıyorum evde ters teper diye. watsaaptan falan konuşuyolar ahmetle.. geyik muhabbeti.. haftayada tatile gidicez çoluk çombalak.. bu aralar akrabalarla evli diğer arkadaşlarımızla görüşücem.. eve davet edicem öyle öyle atlatırım diye düşünüyorum canım. eşim hep böyle davranıyor olsa zaten boşanırdık çoktan :(

buarada okuduysan ahmetin dükkanı ruhsatsız bende şikayet ettim. polis 15 gün süre verdi. 15 gün içinde ruhsat alamazsa dükkanı başka bi yere taşımak zorunda . biraz rahatını bozdum yani .

2 gündür bana hediyeler alıyo. eskiden bu kadar tavır almazdım bu sefer biraz daha anladı galiba.. her zaman zaten beni bırakıp giden biri değil 2-3 hfatadır böyleydi. ben pek ahmetin adını anmıyorum evde ters teper diye. watsaaptan falan konuşuyolar ahmetle.. geyik muhabbeti.. haftayada tatile gidicez çoluk çombalak.. bu aralar akrabalarla evli diğer arkadaşlarımızla görüşücem.. eve davet edicem öyle öyle atlatırım diye düşünüyorum canım. eşim hep böyle davranıyor olsa zaten boşanırdık çoktan :(

buarada okuduysan ahmetin dükkanı ruhsatsız bende şikayet ettim. polis 15 gün süre verdi. 15 gün içinde ruhsat alamazsa dükkanı başka bi yere taşımak zorunda . biraz rahatını bozdum yani .
Ooo super yapmissin amab sakın kocan duymasin isler sarpa sarar... iyi olmus bu durum biraz esinjn ayagi kesilir hemde evin kalabalik olmasida iyi evde kafa dagitsin biraz :) ne zor ya cocuk gibiler vallaha ya

Ooo super yapmissin amab sakın kocan duymasin isler sarpa sarar... iyi olmus bu durum biraz esinjn ayagi kesilir hemde evin kalabalik olmasida iyi evde kafa dagitsin biraz :) ne zor ya cocuk gibiler vallaha ya

yok yok duymaz.. biraz soyutlamıştık kendimizi akrabadan eş dosttan geri dönme zamanı gelmiş demekki .. evet çocuk gibiler sürekli yönlendirilmek istiyorlar . ruhumuzda asilik olsa ne yuva kalıcak ortada ne aile

Back
X