- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Eşinizi az çok tanırsınız bu olaya nasıl tepki vereceğiniEşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Umarım masada kalırım umarım.[/QUOTE
Kuzum benim ya kıyamam neden öyle yazdın çok üzüldüm
Imtihan dünyası inan ki bunlar da gelip geçer sağlıklı düşün
Kim ne yaşıyor çeken bilir anlıyorum seni üzme kendini lütfen
Allah sana bi melek gönderiyor onu düşün mutlu ol canım
Geriye dönüp baktığında sonuç ne olursa olsun kendini üzdüğün için pişman olursun
Dusuk tehlikem vardi kayinbabam ile amcasi geldiler dort dortluk agirladim laf sokup sokup gitti kayinbabam dusuk riskim oldugunu bilmiyordu agrim feci vardi yanlis anlamasin diye soylemedim soyledigi agir laflari esime soyledim suclu sensin dedi yediremedim kavga cikti yerlerde surukledi beni yillardir arayip sormayan babasi degerli oldu bir iku ayda Annem kız kardeşim ocakta trafik kazası geçirdi annesi kış günü yola mı çıkılır dedi laf soktu kayinbabam geçmiş olsun bile demedi bunun içinde laf yaptım diye dayak yedim çocuğumda gelişme geriliği var diye ona cüce mı doğacak dedi üstüme çok geldi aldır dedi vs. 6 ay kimse bilmedi bunları doktor ölebilir dedi de millete söyledik yasatmadigi para sıkıntısu ailesinin cahilliği ile dilemedigim özür kalmadı haklı olmama rağmen . Çocuk sakat doğarsa giderim merak etme dedim sonra bende yanındayım dedi o zaman tamam iyileşti dedim ama olmadı anası beni es geçip kendu hamileliklerini anlatıyor lan gündem benim sen dur şöyle kenarda üç baskı aynı hikayeyi dinledim beni konuşturmadu neyse hepsinin sülalesini ben...
Sevilmek istiyorum eşim tarafından bunu da cinselliğe dokuyorum belki bu yolla güzel iki şey duyarım dedim yanlış anlamissiniz bir de şöyle bir şey var sevgi hemen bitmiyor evet bir sürü şey yaşıyorsunuz ama sevgi en son biten şey oluyor. Ve ayrılmış boşanmış değilim sağlıklı düşünemiyorum çünkü birlikteyiz ve sevgi ile mantık karmaşası annelik duygusu ve daha bir çoğu karışık ben bir şey yapmıyorum şu an bir yol çizmeye çalışıyorum farkındasınizdir . Hemen niye kızıyorsun uz ki şu an durumu yaşayan ile yorumlayan bir olmaz şiddet varsa hadi durma boşa demesi kolay aileler var çocuk var her şeyi düşünmek zorundasınız biliyosunuz .
Canım konu sahibinin eski konusunda var sevgiliyken de eşini yatakta basmış.Ama kendi tabiriyle " yalın bir sevgileri var,birbirlerini it gibi seviyorlar(betimleme konu sahibine ait)" .dolayısıyla sevgi bitmemiştir benceHayatında biri olabilir. Artık sevmiyor olabilir. Üzmek istemem de ilgisizlik, şiddet... Sebebi başka ne olabilir ki? Biraz araştırın.
Cankm benim seni çok iyi anlıyorum , o cinselliğe dökme olayını da , çıkmsöyşeidn mi peki hamşleiyö bi saçımı okşamadın dedin mi ? Boşanmayı göze alabiliyor Muş’un onsuz Doğum yaptığında ? Kiminle gideceksin hastaneye Doğum için , biz de yatıyoruz artık delirme noktasına geldim İnan nefret doluyum!! Geçen ben de kürtaj oldum mecburi , hastenede evde uzak davranması beni sinirlendirip de sinirli Tripli davrandığımda onun da sinirlenmesi !!! Cevabımı sorarsan git doğur , eğer çok söylediysen ilgisizliğiniAlttan alan taraf olunca altta kalıyor insan ve eziliyor artık tasiyamiyor . Aldatma yok bı şey yok bu ilgisiz tavırları beni çileden çıkarıyor insanım ben sevilmek istiyorum aevilmedigimde işi cinselliğe dokuyorum istemsiz çünkü bana dokunsun istiyorum en azından böyle sevsin ruhumu hisseder belki diye artık bu da kendimi kvutmaya yetmiyor
Yazıklar olsun eşine !! Çocuk istemiyor muydu ? Söylengidip doğuracağım diye , boşanmayı göze alabiliyor mujsn ? Ya da bu şekilde yaşamaya ömür boyuKonuda da belirttim artık konuşmaktan Yeni şeyleri tekrar etmekten sıkıldım adama hiç kolay bir hamileligim olmadı emin olun bir kere bile benimle moral olsun diye hastaneye gelmedi insanlar eşleriyle geliyor eşleri onlar için sıra kuyruğuna giriyor öpüyor eşyalarını tutuyor su kek falan alıyorlar bense bir buçuk saat ayakta telefonda oyun oynayarak ve bunları görmezden gelerek duruyorum . Koyuyor insana cidden .. yaşım ve tipim çok genç insanlar gayri meşru falan mı sanıyor gibi salkliklar bile geçiyor aklımdan neyse yaa çok konuştum pardon.
Canım konu sahibinin eski konusunda var sevgiliyken de eşini yatakta basmış.Ama kendi tabiriyle " yalın bir sevgileri var,birbirlerini it gibi seviyorlar(betimleme konu sahibine ait)" .dolayısıyla sevgi bitmemiştir bence
Ne olur sıvazla diye yalvarırıken o ne diyo , bence en büyük zararı o adam vermiş evladına , hamile annenin psikolojisi zaten direk çocuğa geçiyor , sıvazlamayı bırak şiddet uygulamış zatenLütfen diyorum son 10 gün kaldı doğuma bana destek ol bı omzumu sivazla bir şey yap diyorum sinAvlara hazırlanıyor um atanmaak icin hamileyim riskli gebelik diye üç gün hastanedeyim iş güç vs yetisemiyorum artık agrilarm oluyor bazen kıvranıyor um ne oldu neyin var demiyor bile insanı i yönkalmamis diye dudüşünüyor um en çokta bu yüzden ayrılık düşünüyorum
Karnınızda cezalandırmak istediğiniz adamın çocuğu var. Siz kocanızı böyle kabul etmişsiniz. İlgisiz, sevgisini göstermeyen vs biriymiş. Yani hamilelikte önce ilgiliydide şimdi mi ilgisiz oldu. Elinizdeki veri neyse ona göre değerlendirin.İşte eşim bunları dusunemeyecek kadar ilgisiz hanım efendi konu da bu ya zaten. Ben anlatamasam arayıp sorduğu yok sabah hastaneye 6 da gidip akşam eve 6 da dönüyorum o da işte oluyor iş çıkışı emlak işine gidiyor falan derken sormak aklının ucundan geçmiyor geliyor telefonda oyun oynuyor konusmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?