Eşimi cezalandırmak icin haber vermeden sezeryan olsam

Durumuna üzüldüm ama eşin böyle umursamaz bir adamsa çocuğu ondan habersiz doğurman da onun açısından daha iyi olacaktır. Stres yok bir şey yok kucağına çocuğu da vereceksin oh ne ala memleket. Gelsin o ameliyathane kapısında beklesin o zahmeti çeksin .

Hem belki sen doğuma girince her şey farklı olur ? Sonuçta bir ameliyat , benim eşim de aman aman ilgili değildi genelde yalnızdım bir defa bebek için alışverişe çıktık onda da kavga Edip döndük ilk ve son oldu. Sonra her şeyi tek başıma aldım doktora bile genelde yalnız gittim ki ben haftanın beş günü hastanelerdeydim aynı zamanda çalışıyordum. Ama bırak doğumun zahmetini çeksin. Hem sezeryan öyle tek başına yapacağın bir şey değil insan yanında birine ihtiyaç duyuyor. Afedersin altında çamaşırını bile eğilip değiştiremiyorsun

Eşinizi az çok tanırsınız bu olaya nasıl tepki vereceğini
Malesef bazı insanlar böyle tepkisiz ruhsuz olabiliyor
Eşinizi iyi yönlerini görmeye çalışın kötü yönleri olduğu gibi muhakkak güzel iyi huyları da vardır
Bi anlık öfkeyle kalkipta zararla oturmayın ilk heyecanı birlikte yaşayın
Belki genelde eşinizin huyu bu olbilir ama hamilelikten sizde duygusal bakıyorsunuz haklisiniz da her insanın derdi sıkıntısı var kendinize dert etmeyin üzmeyin kendinizi
Hayırlısıyla doğumuzu yapın insallah

Hamile halinizle dövüp yerlerde sürükleyen birinde sevgi var mıdır sizce?
Kendinize acımıyorsanız bebeğinize acıyın.
Kimse vszgeçilmez değil sizden degerli değil.
Bu evlilikte kurtarılabilecek birşey yok.
Şiddet uygulandığı an bitmeliydi.

Böyle bir adamı baba yapmak en büyük hata. Sen boşanabilirsin ama çocuğun bu adama mahkum, insan bebeğine bunu yapar mı? Hala ilgi bekliyorsun adam hamile kadını dövmüş ne ilgisi yahu. Elleri kırılasıca uzak olsun daha iyi. Başıma böyle bir şey gelse bir dakika durmam o evde. Hatalısın arkadaşım kusura bakma , ilgisizlik değil bu durum. Bence git annenin yanına sakin sakin yap doğumunu ve sonrasında psikolojik destek al, insan bu adamla sevişmek isteyebilir mi bence sende normal değilsin

Sizi uzmek istemiyorum ama hamile halinizle siddet gorup, yerlerde suruklenince size bosanma diyen aile olmaz olsun zaten. Bu forumda hep okuyorum bunu nasil aileniz, nasil cevreniz var da siddet gordugunuz halde ayrilirken dusunmenizi sagliyor? Benim oz dayim esine 1 tokat atmisti, yengem butun aileye anlatti herkes yengemin yaninda oldu dayima cephe aldi. Dedem koskoca adami aldi karsisina azarladi ben seni boyle mi yetistirdim sen adam misin simdi diye, yengeme bosa kizim bu adam olmamisi ben sana destegim dedi. Birakin yengemin ailesini, bosanirken bizim ailemiz bile destekledi hala hepimizle gorusur yengem bosanmis olsalar da.
Kimse ama hic kimse sizinle beraber o evde hamileyken yerlerde suruklenmiyor, insanlara 30 saniyelik dedikodu malzemesi vermemek icin mi kendinize bu hayati reva goruyorsunuz

Hayatında biri olabilir. Artık sevmiyor olabilir. Üzmek istemem de ilgisizlik, şiddet... Sebebi başka ne olabilir ki? Biraz araştırın.

Bu durumda eşinizi değil bebeğinizi ve kendinizi cezalandırmış olursunuz.

Sezeryan hiiiç kolay değil. Durumunuz müsaitse normal yoldan doğurun bebeğinizi.

Şuan önceliğiniz kendiniz ve bebeğiniz olmalı, eşinizi sonra düşünürsünüz

Hayatında biri olabilir. Artık sevmiyor olabilir. Üzmek istemem de ilgisizlik, şiddet... Sebebi başka ne olabilir ki? Biraz araştırın.
Canım konu sahibinin eski konusunda var sevgiliyken de eşini yatakta basmış.Ama kendi tabiriyle " yalın bir sevgileri var,birbirlerini it gibi seviyorlar(betimleme konu sahibine ait)" .dolayısıyla sevgi bitmemiştir bence

Bu adamdan çocuğu da habersiz yaptin galiba çünkü öncesi mükemmeldi de hamileyken böyle oldu demeyesin. Çocuğu ders verme aracı yapıyorsan sen sırf belki düzelir diye hamile kaldin demekki..
Sen anlasamayabilirsin ama o bebeğin babası eşin.Onu bu duygulardan mahrum edemezsin.Boyle düşünüyorsan gerçekten depresyondasın bence

Cankm benim seni çok iyi anlıyorum , o cinselliğe dökme olayını da , çıkmsöyşeidn mi peki hamşleiyö bi saçımı okşamadın dedin mi ? Boşanmayı göze alabiliyor Muş’un onsuz Doğum yaptığında ? Kiminle gideceksin hastaneye Doğum için , biz de yatıyoruz artık delirme noktasına geldim İnan nefret doluyum!! Geçen ben de kürtaj oldum mecburi , hastenede evde uzak davranması beni sinirlendirip de sinirli Tripli davrandığımda onun da sinirlenmesi !!! Cevabımı sorarsan git doğur , eğer çok söylediysen ilgisizliğini

Yazıklar olsun eşine !! Çocuk istemiyor muydu ? Söylengidip doğuracağım diye , boşanmayı göze alabiliyor mujsn ? Ya da bu şekilde yaşamaya ömür boyu

Canım konu sahibinin eski konusunda var sevgiliyken de eşini yatakta basmış.Ama kendi tabiriyle " yalın bir sevgileri var,birbirlerini it gibi seviyorlar(betimleme konu sahibine ait)" .dolayısıyla sevgi bitmemiştir bence

Anamnez Güldürdün beni

Konu sahibi, erken doğuma sebep olmayayım da sana bu adamdan iş yok. Çözüm çözüm demişsin, boşanmak. Başka yol yok, sen de biliyorsun.Yapabiliyorsan buyur. Boşuna yeniden ilgilenecek, eski günlere dönecek diye bekleme. Şu hamile halinle yapmadıysa daha da yapmaz, üzgünüm. Kendine ediyorsun yalnızca şu an, sinir krizlerine giriyorsun. Sevilmek istedikçe gururunu kırıyorsun.

Ceza vermek istiyorsan doğumdan sonra hızla iyileş ve varsa kilolarını ver. Sonrada kendini değiştir saçını imajını. Sendeki değişimi farketsin sürünsün peşinde yüz verme. Şimdi sil kafandan böyle düşünceleri. Hayırlısıyla doğumunu yapıp yavrunu kucağına almaya odaklan.

Ne olur sıvazla diye yalvarırıken o ne diyo , bence en büyük zararı o adam vermiş evladına , hamile annenin psikolojisi zaten direk çocuğa geçiyor , sıvazlamayı bırak şiddet uygulamış zaten

Karnınızda cezalandırmak istediğiniz adamın çocuğu var. Siz kocanızı böyle kabul etmişsiniz. İlgisiz, sevgisini göstermeyen vs biriymiş. Yani hamilelikte önce ilgiliydide şimdi mi ilgisiz oldu. Elinizdeki veri neyse ona göre değerlendirin.

Yapmayin derim.dogum sezaryanda olsa normal dogumda olsa her ikisindede insan dogumdan sonra birilerini yaninda istiyor bu annenizde olur esinizde olur ama ilgilide olsa ilgisizde olsa esininzin destegini dogumdan sonra arayacaksinz. Hem.belki esiniz o dogumu yasayinca o bebegi gorunce ilgisi alakasi artacaktir yasadiginz zorluklari gorunce size sevgisi saygisi artacaktir. A Anti-Bakteriyel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…