Eşimi cezalandırmak icin haber vermeden sezeryan olsam

Ohoo bende ciddi ciddi yorum yazıyorum
Değil doğuma beraber gitmeniz sizin o adamla aynı sokaktan beraber dahi geçmemeniz gerekiyor
Beraber gidebileceginiz tek yer mahkeme salonu
Siz de bir tuhafsiniz vu kadar şeyi yapmış adamdan nefret edeceğinize bana dokunmuyor benle ilgilenmiyor diye dertleniyorsunuz
Her şeyiniz mükemmel ilginiz eksik kalmış çünkü

Kocaniz evlendikten hemen sonra ilgisiz tavirlarina baslamis.
Siz ise gormezden gelip hamile kalmissiniz

Simdi dogumi haber vermeyince ne olacak?
Sacinizi oksamayan kocaniz birden sacinizi mi oksamaya baslayacak?

Oturun sorun neyse konusun
Boyle seyler cozum.degil

Bizde de malesef sihirli degnek yok
Degdirip kocanizi ilgili hale getirelim

Kendi bedenini kestirip ve o acıları yaşayıp kocana nasıl zarar vermiş olucaksın anlamadım.sen sezaryen de olsan normal doğum da yapsan adam oturduğu yerden baba olucak.

Sezeryan çok sancılı bir süreç. Neticede bir karın ameliyatı. Tek başınıza halletmeniz mümkün değil. Çocuk ağlayacak,emzirmek gerekecek,altının değişmesi gerekecek siz o dikişlerle doğrulmakta bile zorlanacaksınız. Bebekle nasıl ilgileneceksiniz? Kocanıza sinirli olabilirsiniz ama acısını bebeğe çektireceksiniz resmen. Ve kendinize... Yanınızda mutlaka biri olmalı.

ama adam sevişmedi diye trip atıyorsunuz..
doğumdan sonra destek alın.

Yemin ederim siz eşinizden daha garipsiniz. Adamın en azından ne mal olduğu belli, sizin amacınız ne?
Karnınızdaki masuma üzüldüm yalnızca.

Kadını bi asmadığınz kalmış :)
Kimse bu şeklde doğuma gitmek istemez. O ister mi kapıda bekleyeni olmadan bebeğini kucaklamak? Her zaman dediğim gibi
ERKEK İTER, KADIN GİDER.
Allah yardımcın olsun bacım.

Hamile kalmadan onceden de ilgisiz miydi merak ettim?

Bir yuvayı yıkmak çok zor.biz kadınlar ağır şeyler yaşayıp sabır etmeyi seçen tarafız. Bazı insanlar direk atıp tutar boşan bırak gitsin vs diye ama durum okadar kolay değil. Nişanlı biri değilsiniz ki vakit erkenken bırakın diyelim. Ortada bir bebek var. Siz bu adamla ömür geçirmeyi göze almasanız zaten çocuk yapmazdınız. Bu hataya bende düşüyorum arkadaşlarımla sohbet ederken. Sadece kötü yönlerini söylüyorum herkes kestirip atıyor bırak diye ama benim kalbim iyi yönlerini de biliyor. Şuan hassassınız hamilelikten dolayı normalden daha fazla ilgi beklersiniz. O yüzden duygusal karar vermeyin. Anneler karnına düştüğü an annelik duygusu hisseder ama babalar çok geç hisseder. Herkesin kocası karısıyla her dakika ilgilenmiyor yada herkesin kocası çok mu duyarlı... Çözüm yolları arayın sabır edin zamanla koruk helva olur der annem. Babalık hissi oluştuktan sonra sadece size değil hayata bakış açısı bile değişecektir. Eşinizin sınırlarını bilin illa onu aşmaya çalışmayın. Siz de kendi sınırlarınızı ona aştırmayın. Saygılı seviyeli devam ederseniz eksik ilgi zamanla düzelecektir. Bebek büyüdükçe eşiniz ailesine daha çok zaman ayıracaktır . Ama siz inatlaşır sürekli ceza vermek ister surat asar bilerek damarına basarsanız en çok siz yıpranırsınız ve zamanla aranızda hiç bağ olmaz. Yanlış anlamayın lütfen söylediklerimi. Aşırı sinirleneceği konuları biliyorum ben eşimin üstüne gitmemeye çalışıyorum inanın üstüne gitsem kontrolü kaybeder biliyorum. O benim damarıma bilerek basar canımı yakar bazen tepki vermem bazen veririm. Sonuçta pişman olur. Seni yıpratmışım der vs. Herkes için aynısı geçerli evlilik bir savaş değil. Her an inatlaşarak düşmanlık güderek yürümez birileri alttan almayı bilmeli birileri dengeyi sağlamalı. Ben senin düşmanın değilim bana böyle davranma diyorum ben sana emanet edildim senden başka kimsem yok burda diyorum. Susup utanıyo eşim. Ve yalnızken hep kötü şeyleri düşünmeyin iyiyide düşünün. Sizi kimseye muhtaç etmiyorsa sizin namusunuza laf etmiyorsa size güveniyorsa her kvgda sizi kovmuyorsa küsmüyorsa yatagı ayırmıyorsa vs.. .. öyle sıkıntılı erkekler var ki. İyiyken herkes anlaşır iş kötüyle anlaşmakta. Hı demiyorum dayak yedi küfür dinle otur demiyorum hiç bir kadın ezdirmesin kendini. Ama öyle bir çırpıda da yuva yıkılmaz...
Gelelim asıl soruya bebek sizin evliliğinizin en büyük şansı bence. Birlikte gidin. Hal ve hareketi ne olursa olsun siz ona kısıtlı kalmayın sonradan başınıza kalkmasın. Allah yardımcınız, olsun

Ya yalancısın, ya ağır ruh hastası. Bunları yaşayıp "kocam çok ilgisiz" diye hayıflanmak ne demek...

Yok canim abartma. Bu sefer bu içinde kalacak. Yalnız başına doğum yaptim diyeceksin bir ömür. Tam tersi sorumluluklarını yerine getirdikçe rahatlarsın. Şimdi açıkçası karşındaki insanı da kabullenmek gerekiyor. Icin de yoksa ne yapsın adam? Belki senin bu hallerin de onun için katlanilmazdir. Bir de bu tarafından bak. Bir kadının cilveli olmayı bir türlü becerememesi gibi, bir insanın ne yaparsa yapsın sert olamaması gibi... eşini olduğu gibi kabul et. Bu halinden keyif almaya çalış. Işten gelince telefonu alıp oyun oynaması hariç tabi. Onu ne yap ne et bıraktir. Iyi yönlerini düşün. Yapamayacağı şeyler konusunda beklentilerini azaltirsan mutlu olursun.

Aldatmış olsa hak verirdim ama aldatma yoksa siz yanlış yapıyorsunuz eşiniz için değil bebeğiniz için böyle bişey yapmayın..
Bide arada sevgi saygı yoksa bunun en mantıklı sonucu boşanmaktır öz çocuğunu esirgemek değildir.....

Aynı şeyleri yasamisiz yahu vallahi. Biz de alışverişte kavga ettik falan filan

Ben olsam eşime duygularımı anlatan güzel bir mektup yazardım kavga etmek yerine. Eski anılarımızı hatırlatırdım belki bir kaç eski fotoğraf... O günlere duyduğum özlemi dile getirirdim. Güzel bir akşam yemeği hazırlar güzelce giyinir ve yemeğe başlamadan okumasını isterdim o mektubu. Bence düzelebilir sadece kavga yerine bir kıvılcım bir heyecan gerekiyor size :)

Evet değil mi, alt tarafı adam kadını hamile haliyle saçından tutup yerlerde sürüklemiş :) Bir heyecan lazım :)

Şiddet görmüş onu da arada bir yerlerde yazdı. Ama ilgisizliğine takılıyor sadece
Hamile bir kadına şiddet nasıl insanlığa sığar ya. Elleri kırılsın pis mahluğun. A Anti-Bakteriyel canım sen de hala bize mi soruyorsun seni yerde sürükleyen adama yapacağın şey belli. Boşamak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…