- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Ohoo bende ciddi ciddi yorum yazıyorumhamileyken çocuğu düşünmeden kolundan saçından tutup 6 metre koridorda düşük tehlikeniz sanciniz kanamanız varken sizi yerde sürükleyen bir adamı değil hayatınızda değil doğumunuzda çocuğunuzun babası olmasını bile istemiyorsunuz o gün karnimda bir can olmasaydı o onur kırıcı akşam ben de olmicaktim her şey direk anlatılmıyor sormaniz lazım cunku çok şey var
Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
hamileyken çocuğu düşünmeden kolundan saçından tutup 6 metre koridorda düşük tehlikeniz sanciniz kanamanız varken sizi yerde sürükleyen bir adamı değil hayatınızda değil doğumunuzda çocuğunuzun babası olmasını bile istemiyorsunuz o gün karnimda bir can olmasaydı o onur kırıcı akşam ben de olmicaktim her şey direk anlatılmıyor sormaniz lazım cunku çok şey var
Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Bir yuvayı yıkmak çok zor.biz kadınlar ağır şeyler yaşayıp sabır etmeyi seçen tarafız. Bazı insanlar direk atıp tutar boşan bırak gitsin vs diye ama durum okadar kolay değil. Nişanlı biri değilsiniz ki vakit erkenken bırakın diyelim. Ortada bir bebek var. Siz bu adamla ömür geçirmeyi göze almasanız zaten çocuk yapmazdınız. Bu hataya bende düşüyorum arkadaşlarımla sohbet ederken. Sadece kötü yönlerini söylüyorum herkes kestirip atıyor bırak diye ama benim kalbim iyi yönlerini de biliyor. Şuan hassassınız hamilelikten dolayı normalden daha fazla ilgi beklersiniz. O yüzden duygusal karar vermeyin. Anneler karnına düştüğü an annelik duygusu hisseder ama babalar çok geç hisseder. Herkesin kocası karısıyla her dakika ilgilenmiyor yada herkesin kocası çok mu duyarlı... Çözüm yolları arayın sabır edin zamanla koruk helva olur der annem. Babalık hissi oluştuktan sonra sadece size değil hayata bakış açısı bile değişecektir. Eşinizin sınırlarını bilin illa onu aşmaya çalışmayın. Siz de kendi sınırlarınızı ona aştırmayın. Saygılı seviyeli devam ederseniz eksik ilgi zamanla düzelecektir. Bebek büyüdükçe eşiniz ailesine daha çok zaman ayıracaktır . Ama siz inatlaşır sürekli ceza vermek ister surat asar bilerek damarına basarsanız en çok siz yıpranırsınız ve zamanla aranızda hiç bağ olmaz. Yanlış anlamayın lütfen söylediklerimi. Aşırı sinirleneceği konuları biliyorum ben eşimin üstüne gitmemeye çalışıyorum inanın üstüne gitsem kontrolü kaybeder biliyorum. O benim damarıma bilerek basar canımı yakar bazen tepki vermem bazen veririm. Sonuçta pişman olur. Seni yıpratmışım der vs. Herkes için aynısı geçerli evlilik bir savaş değil. Her an inatlaşarak düşmanlık güderek yürümez birileri alttan almayı bilmeli birileri dengeyi sağlamalı. Ben senin düşmanın değilim bana böyle davranma diyorum ben sana emanet edildim senden başka kimsem yok burda diyorum. Susup utanıyo eşim. Ve yalnızken hep kötü şeyleri düşünmeyin iyiyide düşünün. Sizi kimseye muhtaç etmiyorsa sizin namusunuza laf etmiyorsa size güveniyorsa her kvgda sizi kovmuyorsa küsmüyorsa yatagı ayırmıyorsa vs.. .. öyle sıkıntılı erkekler var ki. İyiyken herkes anlaşır iş kötüyle anlaşmakta. Hı demiyorum dayak yedi küfür dinle otur demiyorum hiç bir kadın ezdirmesin kendini. Ama öyle bir çırpıda da yuva yıkılmaz...Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Dusuk tehlikem vardi kayinbabam ile amcasi geldiler dort dortluk agirladim laf sokup sokup gitti kayinbabam dusuk riskim oldugunu bilmiyordu agrim feci vardi yanlis anlamasin diye soylemedim soyledigi agir laflari esime soyledim suclu sensin dedi yediremedim kavga cikti yerlerde surukledi beni yillardir arayip sormayan babasi degerli oldu bir iku ayda Annem kız kardeşim ocakta trafik kazası geçirdi annesi kış günü yola mı çıkılır dedi laf soktu kayinbabam geçmiş olsun bile demedi bunun içinde laf yaptım diye dayak yedim çocuğumda gelişme geriliği var diye ona cüce mı doğacak dedi üstüme çok geldi aldır dedi vs. 6 ay kimse bilmedi bunları doktor ölebilir dedi de millete söyledik yasatmadigi para sıkıntısu ailesinin cahilliği ile dilemedigim özür kalmadı haklı olmama rağmen . Çocuk sakat doğarsa giderim merak etme dedim sonra bende yanındayım dedi o zaman tamam iyileşti dedim ama olmadı anası beni es geçip kendu hamileliklerini anlatıyor lan gündem benim sen dur şöyle kenarda üç baskı aynı hikayeyi dinledim beni konuşturmadu neyse hepsinin sülalesini ben...
Aynı şeyleri yasamisiz yahu vallahi. Biz de alışverişte kavga ettik falan filanHem belki sen doğuma girince her şey farklı olur ? Sonuçta bir ameliyat , benim eşim de aman aman ilgili değildi genelde yalnızdım bir defa bebek için alışverişe çıktık onda da kavga Edip döndük ilk ve son oldu. Sonra her şeyi tek başıma aldım doktora bile genelde yalnız gittim ki ben haftanın beş günü hastanelerdeydim aynı zamanda çalışıyordum. Ama bırak doğumun zahmetini çeksin. Hem sezeryan öyle tek başına yapacağın bir şey değil insan yanında birine ihtiyaç duyuyor. Afedersin altında çamaşırını bile eğilip değiştiremiyorsun
Evet değil mi, alt tarafı adam kadını hamile haliyle saçından tutup yerlerde sürüklemiş :) Bir heyecan lazım :)Ben olsam eşime duygularımı anlatan güzel bir mektup yazardım kavga etmek yerine. Eski anılarımızı hatırlatırdım belki bir kaç eski fotoğraf... O günlere duyduğum özlemi dile getirirdim. Güzel bir akşam yemeği hazırlar güzelce giyinir ve yemeğe başlamadan okumasını isterdim o mektubu. Bence düzelebilir sadece kavga yerine bir kıvılcım bir heyecan gerekiyor size :)
Evlendikten 15 gun sonra ilgisiz tavirlari basladiHamile kalmadan onceden de ilgisiz miydi merak ettim?
Nasıl sürüklemiş ya ben okumadım orayı ? Aaaaa yok artık. Ben saçımı okşamıyor eskisi gibi ilgilenmiyor dediği yere kadar okumuştumEvet değil mi, alt tarafı adam kadını hamile haliyle saçından tutup yerlerde sürüklemiş :) Bir heyecan lazım :)
Şiddet görmüş onu da arada bir yerlerde yazdı. Ama ilgisizliğine takılıyor sadeceNasıl sürüklemiş ya ben okumadım orayı ? Aaaaa yok artık. Ben saçımı okşamıyor eskisi gibi ilgilenmiyor dediği yere kadar okumuştum
Hamile bir kadına şiddet nasıl insanlığa sığar ya. Elleri kırılsın pis mahluğun. A Anti-Bakteriyel canım sen de hala bize mi soruyorsun seni yerde sürükleyen adama yapacağın şey belli. Boşamak !Şiddet görmüş onu da arada bir yerlerde yazdı. Ama ilgisizliğine takılıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?