- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Canım konu sahibinin eski konusunda var sevgiliyken de eşini yatakta basmış.Ama kendi tabiriyle " yalın bir sevgileri var,birbirlerini it gibi seviyorlar(betimleme konu sahibine ait)" .dolayısıyla sevgi bitmemiştir bence
Peki sana yaşattıkları ? Bunalrı nasıl unutabiliyorsun. ? Ben Burda tıkanıp kalıyorumCanım ben de hiç benimle geldiğini görmedim hep tek gittim arardı ne dedi doktor diye ama işteydi oyüzden sorun etmedim hamileyken hiç elini karnıma koyup oynamasını hissetmedi hayal kurmadı normal doğum sancısı çektim yemek yedi çay içti keyif yaptı doğum dan geldim babası kardeşleriyle gezdi ilgilenmedi gece döndü uyudu sonra öğrendi babalığı aşık oldu oğluna çok düşkün çok güzel bakardı hasta diye memleketinden bi günde döndü çocuk hasta kalamam dedi sende sabret inşallah evlat sevgisi içini yumuşatır hayırlı doğumlar canım
Oooo konu başka hal alıyor.
Aldatıp nasıl çok seviyor anlamadım.
Konu sahibi kendisini kandırmış ama yine de olmamış görüldüğü gibi.
Canım keşke 9 aylık hamile bir kadının bu tür bir yaşantısı olmasa ,başına bunlar gelmese idi .Ama konu sahibi arkadaş yorumcuları ters köşe yapmayı seviyor.Burada ilgisiz bir eşten bahsederken kocasının kendisini yerlerde sürükleyen bir ruh hastası (hamile karısını döven,yerlerde sürükleyen bir adam bence öyledir) olduğu ayrıntısına sonradan yer veriyor.Diger konuda da tek sıkıntı memlekete tatile gidince ekonomik zorluk yasamalariydi.Ordan aldatmaya gitti.Ordan Aldatmayan erkek yoktur,size ne ye bağladı.Sonra herkes birbirine girdi.
Allah herkes için ozellikle de bebek için hayırlısını nasip etsinKocasını haklı görmeye çalışıyor galiba.
Sonrasında kurcalandıkca olaylar ortaya çıkıyor.
Çok yazık.
Böyle bir ortamda bebeğin olması daha üzücü olacak.
Çok hatalı davranıyorsunuz. Doğumdan sonra 1 2 ay evden uzaklaşmak demek bebek ile babanın ilişki kurmasını engellemek demek. Ona sorumluluk almayı öğretmeniz lazım. Bebeğin işlerine ortak etmeniz lazım. Insan öğrenmediği şeyi yapamaz ve işine geliyorsa hiç hiç yapmaz. Nasıl bebeğinize öğreteceksiniz eşinizede belli ki siz öğreteceksiniz ya da bu is kopma noktasına gelecek. Ama düzelme ihtimali olan bir evliliği hemde yeni bebek varken yıpratmaya gerek var mı. Siz birileri yardıma gelebiliyorsa çağırın derim ama 1 2 ay evden gitmeyin bana kalirsaZaten ona boşanmak istediğimi söyledim ama o saçmaladıgimi düşünüyor her konuda . Bende doğumdan sonra yazın memlekete gideceğimi gideceğini ve orada sağlıklı karar vermek için bir iki ay kalacağımı söyledim döndüğümde aynı şeyler devam ediyorsa boşanma kararima saygı duymasını istedim tamam dedi . Maddi anlamda kendisini yetersiz bulduğu için bunu kabul etmesi bir bakıma zor olmicak bilemiyorum zor bir durum içindeyim ve kafam karmakarışik hiç böyle olmamistim
Yalnız yapacaksanız illa ki gidin anne babanınızın yanına onların yanında doğurun.Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Bu vakte kadar çekmen hata. Çalışıyor musun bilmem ama annenin evine git, psikolojik destek al ve orada doğur bebeğini. Olacak gibi değil böyle. Bu adam da ailesi de seni insan olarak görmüyor. Şiddeti falan da kanıtla. Tüm maddi haklarını da al. Nafaka da bağlat mutlaka. Hayata küsüp gitme, bu onun daha çok işine gelir.Dusuk tehlikem vardi kayinbabam ile amcasi geldiler dort dortluk agirladim laf sokup sokup gitti kayinbabam dusuk riskim oldugunu bilmiyordu agrim feci vardi yanlis anlamasin diye soylemedim soyledigi agir laflari esime soyledim suclu sensin dedi yediremedim kavga cikti yerlerde surukledi beni yillardir arayip sormayan babasi degerli oldu bir iku ayda Annem kız kardeşim ocakta trafik kazası geçirdi annesi kış günü yola mı çıkılır dedi laf soktu kayinbabam geçmiş olsun bile demedi bunun içinde laf yaptım diye dayak yedim çocuğumda gelişme geriliği var diye ona cüce mı doğacak dedi üstüme çok geldi aldır dedi vs. 6 ay kimse bilmedi bunları doktor ölebilir dedi de millete söyledik yasatmadigi para sıkıntısu ailesinin cahilliği ile dilemedigim özür kalmadı haklı olmama rağmen . Çocuk sakat doğarsa giderim merak etme dedim sonra bende yanındayım dedi o zaman tamam iyileşti dedim ama olmadı anası beni es geçip kendu hamileliklerini anlatıyor lan gündem benim sen dur şöyle kenarda üç baskı aynı hikayeyi dinledim beni konuşturmadu neyse hepsinin sülalesini ben...
Öfkeni anlayabiliyorum. Bu davranışları bebekten önce de vardı mutlaka, keşke eşini iyi tanımadan hamile kalmasaydın.Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Doğumdan sonra anneme gidicem sağlıklı karar vericez ikimizde boşanmak istediğimi o aşamaya geldiğimi söyledim ayrı kalır da duzelirsek ne ala aynı devam ederse çocuğu huzursuz bir ortamda buyutemem
Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Sevildiğinizi hissetmiyorsanız neden evlendiniz ? Ve de bebek yaptınız ?Alttan alan taraf olunca altta kalıyor insan ve eziliyor artık tasiyamiyor . Aldatma yok bı şey yok bu ilgisiz tavırları beni çileden çıkarıyor insanım ben sevilmek istiyorum aevilmedigimde işi cinselliğe dokuyorum istemsiz çünkü bana dokunsun istiyorum en azından böyle sevsin ruhumu hisseder belki diye artık bu da kendimi kvutmaya yetmiyor
Şaka mı yapıyorsunuz? Adam sizi dövmüş hem de hamileyken. Direkt suçlaması mı kalmış? O gün terk etmeliydiniz. Üstelik çocuğu aldır demiş, doğuma gelse ne gelmese de onun için ceza olmaz ki bu. Daha bi de sevişelim dedim olmaz dedi diye üzülüyorsunuz. Ne sevişmesi yahu tiksinmeniz lazım bu adamdan.Napim karşı tarafı direk suçlamak istemedim çünkü belki ben kendimde bazı şeyleri göremiyor olabilir im sonuçta.
Benim arkadasim yapmış oldu onuda pek planli bir şey değildi suyu gelmişti bbir anda erken doğum olduEşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?