Eşimi cezalandırmak icin haber vermeden sezeryan olsam

Canım konu sahibinin eski konusunda var sevgiliyken de eşini yatakta basmış.Ama kendi tabiriyle " yalın bir sevgileri var,birbirlerini it gibi seviyorlar(betimleme konu sahibine ait)" .dolayısıyla sevgi bitmemiştir bence

Oooo konu başka hal alıyor.
Aldatıp nasıl çok seviyor anlamadım.
Konu sahibi kendisini kandırmış ama yine de olmamış görüldüğü gibi.

Peki sana yaşattıkları ? Bunalrı nasıl unutabiliyorsun. ? Ben Burda tıkanıp kalıyorum

Yanınıza yardımcı gelecek insanınız yoksa asla yapmayın. Yani varsa da yapmayın da öyle kimsesiz gitmeseniz iyi olur. Dikişli olacaksınız. Uyandiktan Ilk 2 3 saat halsiz olacaksınız ayağa yavaş yavaş kalkacaksınız yanınızda biri olması iyi olur. Kim ne yanlış yapıyorsa o onuonun yanlışıdır. Siz doğrudan vazgecmeyin

Canım keşke 9 aylık hamile bir kadının bu tür bir yaşantısı olmasa ,başına bunlar gelmese idi .Ama konu sahibi arkadaş yorumcuları ters köşe yapmayı seviyor.Burada ilgisiz bir eşten bahsederken kocasının kendisini yerlerde sürükleyen bir ruh hastası (hamile karısını döven,yerlerde sürükleyen bir adam bence öyledir) olduğu ayrıntısına sonradan yer veriyor.Diger konuda da tek sıkıntı memlekete tatile gidince ekonomik zorluk yasamalariydi.Ordan aldatmaya gitti.Ordan Aldatmayan erkek yoktur,size ne ye bağladı.Sonra herkes birbirine girdi.
Oooo konu başka hal alıyor.
Aldatıp nasıl çok seviyor anlamadım.
Konu sahibi kendisini kandırmış ama yine de olmamış görüldüğü gibi.

Kocasını haklı görmeye çalışıyor galiba.
Sonrasında kurcalandıkca olaylar ortaya çıkıyor.
Çok yazık.
Böyle bir ortamda bebeğin olması daha üzücü olacak.

Çok hatalı davranıyorsunuz. Doğumdan sonra 1 2 ay evden uzaklaşmak demek bebek ile babanın ilişki kurmasını engellemek demek. Ona sorumluluk almayı öğretmeniz lazım. Bebeğin işlerine ortak etmeniz lazım. Insan öğrenmediği şeyi yapamaz ve işine geliyorsa hiç hiç yapmaz. Nasıl bebeğinize öğreteceksiniz eşinizede belli ki siz öğreteceksiniz ya da bu is kopma noktasına gelecek. Ama düzelme ihtimali olan bir evliliği hemde yeni bebek varken yıpratmaya gerek var mı. Siz birileri yardıma gelebiliyorsa çağırın derim ama 1 2 ay evden gitmeyin bana kalirsa

Boşanmak istediğiniz adama birlikte olalım mı dediniz iki defa uykudan uyandırıp
Çok üzülmüş yıpranmışsınız ama sizde normal değilsiniz gebelikten sonra lohusalık döneminiz olacak o dönem daha duygusal geçebilir
Kararı uzak kalarak değil bence aynı evde yaşayarak alın
Boşandıktan sonra ne yapacağınıza karar verdiniz mi? Anne babanızın evine dönerseniz rahat olacak mısınız? Bunları da düşünün derim

Yok ya bu artik hamilelik kafasi falan degil. Sezeryani da kolay saniyorsun heralde. Erken neden gelsin bebek? Su an bebegine bu kotulugu yapmayi isteyen bir insana esi her ne yapiyorsa hak veriyorum.

Yalnız yapacaksanız illa ki gidin anne babanınızın yanına onların yanında doğurun.

Bu vakte kadar çekmen hata. Çalışıyor musun bilmem ama annenin evine git, psikolojik destek al ve orada doğur bebeğini. Olacak gibi değil böyle. Bu adam da ailesi de seni insan olarak görmüyor. Şiddeti falan da kanıtla. Tüm maddi haklarını da al. Nafaka da bağlat mutlaka. Hayata küsüp gitme, bu onun daha çok işine gelir.

Öfkeni anlayabiliyorum. Bu davranışları bebekten önce de vardı mutlaka, keşke eşini iyi tanımadan hamile kalmasaydın.

Doğumdan sonra anneme gidicem sağlıklı karar vericez ikimizde boşanmak istediğimi o aşamaya geldiğimi söyledim ayrı kalır da duzelirsek ne ala aynı devam ederse çocuğu huzursuz bir ortamda buyutemem

Eger ki bu is düzelsin istiyorsan kesinlikle ama kesinlikle dogumdan sonra annene gitme. Evinde kal. Esini doguma da cagir. Sorumluluklari beraber yuklenin, ortak bir paylasiminiz cocuk olsun. Sakin ne dogumu ne bakimi kendi basina yuklenme, cocuk ikinizin cocugu.
Erkekler cocugu zor kabulleniyor, bir nevi korkuyorlar, maddi ve manevi bakabilecek miyim stresine bizden fazla giriyorlar. Biz hormonlarin ve ayni bedeni paylasmanin etkisiyle daha romantik takiliyoruz. Önceden ilgiliymis yine olabilir, hamilelik surecinde belki fazlan naz yaptin soylendinn vs vs. Ama konusun dogum yeni bir baslangic olsun. Gerekirse profesyonel yardim alin.
Cok yakin tarihte benzer seyler yasamis bir abla tavsiyesi istersen evden gitme, cocukla babanin arasini acma, bu kesin bosanma demek cunku. Duzelebilir seyler icin bebegini babasi birakma.

.
Dayak olayını yeni okudum. Vicdanin merhametinn olmadıgı yerde baska bir şey arama!!!

Doğumdan sonra yardımcı olacak biri gelsin kalsın ayrıca , birde uykusuz geceler eklenince iyice tahammül kalmıyor eşler arasında , orta yolu bulmaya bakın

Hamilesin alingansin felan herseye tamam. Asil davanda hakli olabilirsin,amaa: Bu bebek tek senin bebegin degil ve o ilk günler bebek ve babanin da bagi kurmasi icin cok önemli. Sen bir inat ugruna bunu yapmaya hakkin yok. Söz konusu bebek. Iliskiniz bastan sagliksiz ise bu bebek nasil oldu? Senin bebegi de babadan mahrum birakmaya hakin yok. Adam öküz olabilir. Asil mevzularda hakli olabilirsin. Ama bu sezeryan konusunda cok haksiz olursun. Yapma

Edit: ya dayak meseleyi simdi okuyorum. Durum böyleyken asil soru: Sen neden hala o evdesin ve annenin babanin durumdan haberi yok mu?

Sevildiğinizi hissetmiyorsanız neden evlendiniz ? Ve de bebek yaptınız ?

Napim karşı tarafı direk suçlamak istemedim çünkü belki ben kendimde bazı şeyleri göremiyor olabilir im sonuçta.
Şaka mı yapıyorsunuz? Adam sizi dövmüş hem de hamileyken. Direkt suçlaması mı kalmış? O gün terk etmeliydiniz. Üstelik çocuğu aldır demiş, doğuma gelse ne gelmese de onun için ceza olmaz ki bu. Daha bi de sevişelim dedim olmaz dedi diye üzülüyorsunuz. Ne sevişmesi yahu tiksinmeniz lazım bu adamdan.

Benim arkadasim yapmış oldu onuda pek planli bir şey değildi suyu gelmişti bbir anda erken doğum oldu
Biz hastaneye götürdük asla istemiyorum gelmesin kimse aramayacak dedi
Adam çocuk doğduktan iki saat sonra gelebildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…