- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
- Konu Sahibi gecenintenhasi
-
Konu sahibi yanlış anlamasın ama, adam foto da bile çok kasıntı durmuyor mu? Eşi sarılmış, ama bunun resimde kadına doğru bir beden eğilimi bile yok gibi.Ayrica bence profil resminizdekiler gercekten sizseniz degistirseniz daha iyi olur gibi
Konu sahibi yanlış anlamasın ama, adam foto da bile çok kasıntı durmuyor mu? Eşi sarılmış, ama bunun resimde kadına doğru bir beden eğilimi bile yok gibi.
evet, sıkıntııFotograf cektirirken rahat olmayabilir, belki fotografci oyle dur falan demistir. Bunu yorumlayamam ama bu forografi tanidiklar gorup vay beeeee Ugur da ciplak kadin fotograflarina bakiyormus diyebilir
Eşinizi hayatınızın merkezine almayın.Merhaba, eşimle 2,5 yıldır evliyiz ve 15 aylık bir bebeğimiz var. Benim sorunum çok kıskanç olmam... Ama hiçbiri yersiz kıskançlık değil eşimin bekar arkadaşları telefonuna çıplak kadınların resimlerini ve videolarını atıyor sürekli. Hamileyken telefonunda tesadüfen bişeye bakarken yakaladım o zaman başladı kıskançlıklar. Artı eşimin çok yakın arkadaşının karısı da sürekli eşime bakıyor onu farkettim geçen ay. Arkadaşlığımızı bitirmek istiyorum ama eşim öyle bişey olmadığını, benim fazla abarttığımı söyleyip duruyor ama kadın ruhu bu hissediyor sonuçta... ben görüşmek istemesem o sürekli arkadaşıyla birlikte ve doğal olarak karısı da onun yanında oluyor. Acaba ben mi abartıyorum diye kendime defalarca sordum ama yok yani iyice psikolojim bozuldu. 2 aydın eşim geceleri de çalıştığı için çOk fazla vakit geçiremiyoruz ben yine kendime bakıyorum makyajımı yapıp güzel giyinmeye özen gösteriyorum ama o fazla ilgisiz ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim ilişkimiz yıprandı zedelendi artık. Bebekten dolayı çalışamıyorum da akşama kadar dört duvar arasında bunalıma girmiş bi haldeyim ne olur yardım edin
Valla panpa kocan fotoğraftaki tombişcik beyse bence hiç gerek yok kıskançlığa falan
Senden iyisini bulamaz sen fazla gelmişsin
Resimdekiyse endişelenme
Valla aynı benim eşimin de Sienacılar grubu var. Zamanında eşimi de eklemişler. Şu anda kimsenin Sienası da yok ama grup devam ediyor. Eşim de ara sıra katılıyor. Aralarında çok sapıkları var. Evli barklı hepsi. Güne küfürlerle başlıyorlar. Marifet sanıyorlar bunu. Ara sıra açık saçık şeyler gönderdikleri için eşim otomatik indirmeyi kapattı. Onlardan gelen hiçbir fotoğraf ve videoyu indirmiyor. Ama bizim görmememiz bu gerçeği değiştirmiyor. Bunların eşleri yapsaydı aynı şeyi yatacak yerleri yoktu. Anlamak zor bu "ergen" amcaları.Bu erkek muhabbetlerine acayip gıcığım.
Eşimin var bir whatsapp grubu. Polislik egitiminden devre arkadaşları kurmuş bunu da eklemişler. Eşim buna laf atılmayınca cevap vermiyor muhabbetlerine ise katılmıyor ama öyle pis muhabbetler döndürüyorlar ki aralarında yuh diyorum. Hele ki biri var adam bildiğin sapık. Face profiline paylaşımlarına bakıyorum ondan müslümanı yok. Karısı kızını paylaşmış falan. Eşi görse o paylaşımları o iğrenç cümleleri yüzüne bakmaz eminim. Eşime demedim ama desem şu gruptan çık diye ayıp olur bilmem ne diyecek. Diğer gruplarda sıkıntı yok,normal.
Yani diyeceğim o ki erkeklerin bazıları bunu kendi aralarında eğlence diye yapıyor,eğlence anlayışlarına tüküreyim pisliklerin.
Kiz alemsin haValla panpa kocan fotoğraftaki tombişcik beyse bence hiç gerek yok kıskançlığa falan
İyiliğini versin yaValla panpa kocan fotoğraftaki tombişcik beyse bence hiç gerek yok kıskançlığa falan
Valla panpa kocan fotoğraftaki tombişcik beyse bence hiç gerek yok kıskançlığa falan
Haha cherry çok haklısın & çok tatlısınValla panpa kocan fotoğraftaki tombişcik beyse bence hiç gerek yok kıskançlığa falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?