Eşimi çok kıskanıyorum

Arkadaşının eşinden bahsetmeniz hiç olmamış. Resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. Eşiniz de artık bulundukları ortamda arkadaşının eşine bakmıyorsa “acaba doğru mu” diye ben de lacrymose değilim. Dikkat et bakışlar çatışmasın.
Madem kıskanıyorsun trip atıp eşini yalnız bırakma yanında ol

Konu sahibi yanlış anlamasın ama, adam foto da bile çok kasıntı durmuyor mu? Eşi sarılmış, ama bunun resimde kadına doğru bir beden eğilimi bile yok gibi.

Fotograf cektirirken rahat olmayabilir, belki fotografci oyle dur falan demistir. Bunu yorumlayamam ama bu forografi tanidiklar gorup vay beeeee Ugur da ciplak kadin fotograflarina bakiyormus diyebilir

Senin arkadaşın sana çıplak erkek Fotoğrafları gönderiyor mu, kıskanmak değil bu, ayıp yapılan.
Eşin tepki göstermiyor mu..
Kadın da kocasının yanında iş atmıyordur muhtemelen. Bence o da senin kuruntun.
Ayrıca neden sürekli dört duvardasın..
çık bebeğinle gez dolaş..
parklara oyun evlerine size uygun ne varsa yapın.
15 aylık bebekle baya gezilebilir..

Çıplak kadın fotoğrafı kabul edilebilir bişey değil tepkinizi eşinize ve arkadaşlarına koyun.

Diğer konuya gelirsek benimde yakınlığından rahatsız olduğum evli bi bayan arkadaş vardı sizi anlıyorum o yüzden. Sizinki belki kuruntudur ama bazı insanlar mesafeyi ve seviyeyi ayarlayamıyor malesef ki

Eşinizi hayatınızın merkezine almayın.
Kıskan kıskan nereye kadar?
Ömrünüzü kocanızı takip edip ondan bundan kıskanarak mı geçirmek istiyorsunuz?
Kendinizi oyalayıp meşgul edecek uğraşlar bulun.
Telefonda gördüğünüz o çirkin fotoğraflara da o anda tepki gösterip bir daha görmek istemediğinizi kesin bir dille söylemeliydiniz,
bu konularda bir duruşunuz olsun.
Arkadaşın hanımından huylandınız tamam bunu anlarım da kocanıza niye söyleyip uyuyanını uyandırdınız? Bu konuyu açmamak üzere kapatın ama dikkatli olun.
Yaşınız genç, evlilikte yenisiniz ama en azından burda verilen tavsiyeleri dikkate alıp eşinizle ilişkinizi düzenlemeniz yerinde olur.
Eş idare etmek, evlilik yürütmek dışardan göründüğü kadar kolay değil. Biraz uyanık olun.

Kadindan huylansan bile esine soylemen buyuk hata.Adam belki farketmedi bile ama sen diyerek adamin aklina dusurdun.Karaktrsizse yapacak bi sey yok zaten sen ne yaparsan yap.Bence bi sure hic kiskandigini felan belli etme adamin totosu cok kalkmistir.Ben olsam arkdaslarinin yuzune direk soylerim boyle resinler gonderirken utanmiyor musunuz diye.Sen bunu yapma tabi esin iyice sinirlenebilir.Esini istedigin kadar sikistor onlar gene gonderecekler adamin kendi rahatsiz olup demesi lazim ama Tr de boyle erkek cok az.Bu arada fotonuzu da kaldirin.Tanidik felan gorebilir.

Essegin aklima karpuz kabugu dusurme. O kadin sana bakiyor vs vs adamin aklina olmayan biseyi sokma.. hissettiysen hissettin kendin onlem al. Hem adam kendini bi halt da sanar herkes bana bakiyo diye seni iyce ezikler. Sandirtma. Kendink bisey sandirt ..

Bu erkek muhabbetlerine acayip gıcığım.
Eşimin var bir whatsapp grubu. Polislik egitiminden devre arkadaşları kurmuş bunu da eklemişler. Eşim buna laf atılmayınca cevap vermiyor muhabbetlerine ise katılmıyor ama öyle pis muhabbetler döndürüyorlar ki aralarında yuh diyorum. Hele ki biri var adam bildiğin sapık. Face profiline paylaşımlarına bakıyorum ondan müslümanı yok. Karısı kızını paylaşmış falan. Eşi görse o paylaşımları o iğrenç cümleleri yüzüne bakmaz eminim. Eşime demedim ama desem şu gruptan çık diye ayıp olur bilmem ne diyecek. Diğer gruplarda sıkıntı yok,normal.
Yani diyeceğim o ki erkeklerin bazıları bunu kendi aralarında eğlence diye yapıyor,eğlence anlayışlarına tüküreyim pisliklerin.

o fotoğraf gönderenler nasıl arkadaşmış yaaa
evli barklı adama öyle fotolar atılır mı
eşi görse ne der diye düşünemiyorlar mı
kim olsa sinirlenir.

Valla aynı benim eşimin de Sienacılar grubu var. Zamanında eşimi de eklemişler. Şu anda kimsenin Sienası da yok ama grup devam ediyor. Eşim de ara sıra katılıyor. Aralarında çok sapıkları var. Evli barklı hepsi. Güne küfürlerle başlıyorlar. Marifet sanıyorlar bunu. Ara sıra açık saçık şeyler gönderdikleri için eşim otomatik indirmeyi kapattı. Onlardan gelen hiçbir fotoğraf ve videoyu indirmiyor. Ama bizim görmememiz bu gerçeği değiştirmiyor. Bunların eşleri yapsaydı aynı şeyi yatacak yerleri yoktu. Anlamak zor bu "ergen" amcaları.

Valla panpa kocan fotoğraftaki tombişcik beyse bence hiç gerek yok kıskançlığa falan
Senden iyisini bulamaz sen fazla gelmişsin
İyiliğini versin ya

Eşinizin arkadaş çevresi inanılmaz seviyesiz ama eşiniz de içlerindeki tek pırlanta olamaz
Ama yersiz davranıyorsunuz. Böyle durumlarda adamın başını şişirmek yerine arkadaşlarına patlayın ki akıllıca olsun. Adamı hem bıktıracaksınız hem de aklına karpuz kabuğu düşecek. Hala düşmediyse tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…