- Konu Sahibi gecenintenhasi
-
Sordum tabi ki de hatta kayınvalidem o arkadaşını da uyardı bi daha göndermemesi için ama bi kaç kez daha yakaladım tabi ki eşim arkadaşına toz kondurmadı o gönderdiği zaman bişey hissetmediğini falan söyledi ama tatmin olmadım hiçbi zamanÇıplak kadın fotoğrafı mı
Sormadınız mı bu nedir diye?
Kıskanmak başka
Terbiyesizlik başka şey.
Ne münasebet ..
Arkadaşa bak
Evet dile getirdim çünkü gördüm ve sadece dikkatli olması konusunda onu uyardım çünkü bebeğim olduğu için ben her dakikamı onlarla geçiremiyorum ama çoğu zaman eşim onlarla birlikteEşinizin arkadaşları gruba çıplak kadın fotoğrafları atıyor da eşiniz atmıyor mu? Onlar o kadınlara yorum yaparken eşiniz de suskun kalmıyordur. O yüzden bu konuda ne eleştiri yapsanız fayda edeceğini sanmıyorum.
Ama arkadaşının eşi eşinize bakıyor diye düşünüp bunu dile getirmenize şok oldum. Kıskandığınızı her an belli edip adamın totosunu bu kadar kaldırırsanız "demek ki ben istesem bundan daha iyisini bulurum" der ve önüne gelenle şansını deneyebilir. Kendinize güvenin, yaptığınız her bakımı hoşluğu kendiniz için yapın. Sizi avucunda görmesine sebep olmayın.
Teşekkür ederim belki de haklısınızEşinizin sevgisinden eminseniz böyle şeyler düşünüp yormayın üzmeyin kendinizi.
Kadın neden bakıyor yani konuşurken muhabbetini beğenmediği içim tip tip bakıyor siz yanlış anlamış olabilirsiniz.
Sadece siz bebeğiniz için sürekli evdesiniz ,eşinizde işte vakit geçiremediğiniz için korkuyorsunuz bence. Sakin olun ve yıpratmayın.
Adamın aklı yok mu ki gruptan çıkması gerektiğini düşünemiyor?Kadinin esine niye laf atiyorsunuz ki. Cok ayip. Cok güzel bir ciftler. Adamin arkadaslari resimleri atip duruyor. Konu sahibi: Bence esinize rahatsiz oldugunuzu söyleyin. O gruptan cikabilir. Tek iletisim araci o degil ya.
Aslında herşeyin farkındayım onu belki de ben bu kadar yücelttim belki de ben göklere çıkardım ama insan sürekli aynı şeyi yaşayınca ister istemez bu düşüncelere giriyo ki biz 14 yaşında tanıştık sevgili olduk sonra üniversiteye gittik ayrıldık sonra tekrar birleştik evlendik daha sonra doktorum bi daha çocuğun olmayabilir senin yumurtalıkların bitmek üzere dediği için hızlı bi şekilde çocuk sahibi olmak zorunda kaldık ve Allah’ıma çok şükür bize bi evlat verdi yani herşey çok hızlı gelişti onu çok sevdiğim için bu hale geldim tabi bi de gördüklerimden dolayı...umarım bi gün bu sorunu yeneriz kıskançlık gerçekten bi hastalık hiç de böyle değildim ama bazı şeyler insanın elinde olmuyoBi kere kıskançlığınız kesinlikle yersiz değil.
Ben eşimin arkadaşlarına yaptığı espriyi bile burnundan getiriyorum ki hala kendilerini bekar sanıp davranmaları oluyor ama kaldı ki çıplak kadın resmi ve videosu nedir Allah aşkına?
Tamam siz de bunalmış görünüyorsunuz ama eşiniz de sanırım gördüğü bu ilgiden biraz bulutların üstünde.
Siz bol bol plan yapın, çocuğunuz da şükür büyük size sıkıntı çıkarmaz.
Sürekli beraber vakit geçirin.
Sizsiz arkadaşlarıyla geçireceği günü bile belli olsun madem bu kadar değişikler.
Ben de fazla kıskanç olduğum için bana hiçbir davranışınz anormal gelmedi açıkçası.
Fotograf cektirirken rahat olmayabilir, belki fotografci oyle dur falan demistir. Bunu yorumlayamam ama bu forografi tanidiklar gorup vay beeeee Ugur da ciplak kadin fotograflarina bakiyormus diyebilir
Yani konu şuanda kıskançlıktan çıkıp fotoda nasıl durduğuna mı geldi ?Konu sahibi yanlış anlamasın ama, adam foto da bile çok kasıntı durmuyor mu? Eşi sarılmış, ama bunun resimde kadına doğru bir beden eğilimi bile yok gibi.
Yani anlamıyorum arkadaşlar ne var resmi koyduysam? Ayrıca bunda gülünecek bişey göremiyorum ben. Lütfen bazı şeylere takılıp kalmayın ayrıca ben onun çıplak kadınlara baktığını değil arkadaşının gönderdiğini söyledim eğer bu şekilde yorumlar yapacaksanız ve destek olmayacaksanız lütfen yorum yapmayın hepimiz kadınız demi anlarız herhalde birbirimizin halindenevet, sıkıntıı
Haklısın arkadaşım...Bu erkek muhabbetlerine acayip gıcığım.
Eşimin var bir whatsapp grubu. Polislik egitiminden devre arkadaşları kurmuş bunu da eklemişler. Eşim buna laf atılmayınca cevap vermiyor muhabbetlerine ise katılmıyor ama öyle pis muhabbetler döndürüyorlar ki aralarında yuh diyorum. Hele ki biri var adam bildiğin sapık. Face profiline paylaşımlarına bakıyorum ondan müslümanı yok. Karısı kızını paylaşmış falan. Eşi görse o paylaşımları o iğrenç cümleleri yüzüne bakmaz eminim. Eşime demedim ama desem şu gruptan çık diye ayıp olur bilmem ne diyecek. Diğer gruplarda sıkıntı yok,normal.
Yani diyeceğim o ki erkeklerin bazıları bunu kendi aralarında eğlence diye yapıyor,eğlence anlayışlarına tüküreyim pisliklerin.
İnan şuan sinirden oturdum ağlıyorum ve direkt üyeliğimi iptal edicem ben buraya ne umutlarla yazmıştım resmen dalga konusu oldum bu kadar olamaz ya Allah kimsenin başına vermesin çünkü insanın o an basireti bağlanıyo ne yapacağını bilemiyo size de teşekkür ederim gerçekten şu 6 sayfalık muhabbetin içinde tek anlayan siz olmuşsunuzkadının içini rahatlatalım diye terbiyesizlik yapmanın anlamı yok ... sizene adamın tipinden ...
konu sahibi hanımcım tek sorun çıplak foto atan arkadaşlar siz eşinizin kulqğını çekin o da arkadaşlarına bi destur desin.... eşinize bakan kadına gelince muhabbet sırasında konuşurken bakıyorsa normal ... bende konuşurken gözünün içine bakanlardanım çünkü
Ben sizi pek anlayamadım. Böyle düşünenler yüzünden esli olarak buluştuğumuzda göz teması bile kurmamaliyiz sanırım. Hoş o zaman da başka türlü düşünürsünüz belki... Bilemedim ki...Yani anlamıyorum arkadaşlar ne var resmi koyduysam? Ayrıca bunda gülünecek bişey göremiyorum ben. Lütfen bazı şeylere takılıp kalmayın ayrıca ben onun çıplak kadınlara baktığını değil arkadaşının gönderdiğini söyledim eğer bu şekilde yorumlar yapacaksanız ve destek olmayacaksanız lütfen yorum yapmayın hepimiz kadınız demi anlarız herhalde birbirimizin halinden
O bakışın nasıl bir bakış olduğunu anlamanız içim öncelikle benim yerimde olmanız lazım ki eşimin bir çok kız arkadaşı var ve hiç birisi için böyle bişey düşünmedim bu zamana kadar demek ki kadının bi yanlışını değişik bi bakışını yakaladım. Umarım böyle bi şey sizin başınıza hiç gelmezBen sizi pek anlayamadım. Böyle düşünenler yüzünden esli olarak buluştuğumuzda göz teması bile kurmamaliyiz sanırım. Hoş o zaman da başka türlü düşünürsünüz belki... Bilemedim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?