Eşimi çok kıskanıyorum

kadının içini rahatlatalım diye terbiyesizlik yapmanın anlamı yok ... sizene adamın tipinden ...
konu sahibi hanımcım tek sorun çıplak foto atan arkadaşlar siz eşinizin kulqğını çekin o da arkadaşlarına bi destur desin.... eşinize bakan kadına gelince muhabbet sırasında konuşurken bakıyorsa normal ... bende konuşurken gözünün içine bakanlardanım çünkü

ya lütfen rica ediyorum şu kocam için giyiniyorum makyaj yapıyorum demeyin
kendiniz için giyinin süslenin makyaj yapın
olması gereken budur insanın kendine özsaygısıdır
bu özsaygıyı kaybeder yada umursamazsanız kıskaıyorum diye çok konu açarsınız
siz kendinizi sevin kendinize güvenin kendi değerinizi bilin eşinizde saygı duyar

Evli olan aile dostunuz karisi esinize neden bakmasin ben de bakarim sohbet ederken yere mi baksin..Farz edin ki o kadin bakacak kadar kötü esiniz de karsilik verecek kadar adi mi sizce..

Fotograftaki sizseniz sizin esinizi degil esinizin sizi kiskanmasi gerekir. Kendinize deger verin ona da bukadar belli edip gereksiz yere totosunu kaldirmayin.

Kadinin esine niye laf atiyorsunuz ki. Cok ayip. Cok güzel bir ciftler. Adamin arkadaslari resimleri atip duruyor. Konu sahibi: Bence esinize rahatsiz oldugunuzu söyleyin. O gruptan cikabilir. Tek iletisim araci o degil ya.

Yine bir konu açıp giden... Vallahi fotodaki vücut diliniz zaten her şeyi anlatıyor. Adam kendinden emin, kadın ona bağımlı kaçacakmış gibi sarılmış adama. O pozun tam tersini verip hayatınızda uyguladığınızda düzelecek sıkıntı.

Eşinizin arkadaşları gruba çıplak kadın fotoğrafları atıyor da eşiniz atmıyor mu? Onlar o kadınlara yorum yaparken eşiniz de suskun kalmıyordur. O yüzden bu konuda ne eleştiri yapsanız fayda edeceğini sanmıyorum.

Ama arkadaşının eşi eşinize bakıyor diye düşünüp bunu dile getirmenize şok oldum. Kıskandığınızı her an belli edip adamın totosunu bu kadar kaldırırsanız "demek ki ben istesem bundan daha iyisini bulurum" der ve önüne gelenle şansını deneyebilir. Kendinize güvenin, yaptığınız her bakımı hoşluğu kendiniz için yapın. Sizi avucunda görmesine sebep olmayın.

Çıplak kadın fotoğrafı mı

Sormadınız mı bu nedir diye?
Kıskanmak başka
Terbiyesizlik başka şey.
Ne münasebet ..
Arkadaşa bak
Sordum tabi ki de hatta kayınvalidem o arkadaşını da uyardı bi daha göndermemesi için ama bi kaç kez daha yakaladım tabi ki eşim arkadaşına toz kondurmadı o gönderdiği zaman bişey hissetmediğini falan söyledi ama tatmin olmadım hiçbi zaman

Evet dile getirdim çünkü gördüm ve sadece dikkatli olması konusunda onu uyardım çünkü bebeğim olduğu için ben her dakikamı onlarla geçiremiyorum ama çoğu zaman eşim onlarla birlikte

Teşekkür ederim belki de haklısınız

Kadinin esine niye laf atiyorsunuz ki. Cok ayip. Cok güzel bir ciftler. Adamin arkadaslari resimleri atip duruyor. Konu sahibi: Bence esinize rahatsiz oldugunuzu söyleyin. O gruptan cikabilir. Tek iletisim araci o degil ya.
Adamın aklı yok mu ki gruptan çıkması gerektiğini düşünemiyor?

Aslında herşeyin farkındayım onu belki de ben bu kadar yücelttim belki de ben göklere çıkardım ama insan sürekli aynı şeyi yaşayınca ister istemez bu düşüncelere giriyo ki biz 14 yaşında tanıştık sevgili olduk sonra üniversiteye gittik ayrıldık sonra tekrar birleştik evlendik daha sonra doktorum bi daha çocuğun olmayabilir senin yumurtalıkların bitmek üzere dediği için hızlı bi şekilde çocuk sahibi olmak zorunda kaldık ve Allah’ıma çok şükür bize bi evlat verdi yani herşey çok hızlı gelişti onu çok sevdiğim için bu hale geldim tabi bi de gördüklerimden dolayı...umarım bi gün bu sorunu yeneriz kıskançlık gerçekten bi hastalık hiç de böyle değildim ama bazı şeyler insanın elinde olmuyo

Esimin arkadaslari ve esleri ile ortak mekanda gorusuruz ve iletisimin geregi olarak birbirimizle konusurken goz temasi kurariz bu bence olmasi gerekendir. Medeni insandan beklenen budur ki ben birsey anlatirken birinin bana bakmamasi yada kafasini cevirmesine acayip ifrit olurum.
Diger ciplak foto mevzusuna gelince esinize bu rahatsizliginizi bildirin devami gelirse gruptan cikmasini rica edin.
Herseye art niyetle bakmaktan vazgecin korkulariniz birgun kabusunuz olur sizi hataya surekler.

Fotograf cektirirken rahat olmayabilir, belki fotografci oyle dur falan demistir. Bunu yorumlayamam ama bu forografi tanidiklar gorup vay beeeee Ugur da ciplak kadin fotograflarina bakiyormus diyebilir
Konu sahibi yanlış anlamasın ama, adam foto da bile çok kasıntı durmuyor mu? Eşi sarılmış, ama bunun resimde kadına doğru bir beden eğilimi bile yok gibi.
Yani konu şuanda kıskançlıktan çıkıp fotoda nasıl durduğuna mı geldi ?

evet, sıkıntıı
Yani anlamıyorum arkadaşlar ne var resmi koyduysam? Ayrıca bunda gülünecek bişey göremiyorum ben. Lütfen bazı şeylere takılıp kalmayın ayrıca ben onun çıplak kadınlara baktığını değil arkadaşının gönderdiğini söyledim eğer bu şekilde yorumlar yapacaksanız ve destek olmayacaksanız lütfen yorum yapmayın hepimiz kadınız demi anlarız herhalde birbirimizin halinden

Yerinizde olsam profesyonel fotoğrafçıyla anlaşıp o biçim pozlar çektirirdim. Sonra da whatsappla eşime “ dikkat et de grupta paylaşmayasın” notuyla gönderirdim.

Şu arkadaşınız olan bayanla da bir şekilde bozuşun. En iyisi görüşmemek çünkü eşinize de söylemişsiniz

Haklısın arkadaşım...

İnan şuan sinirden oturdum ağlıyorum ve direkt üyeliğimi iptal edicem ben buraya ne umutlarla yazmıştım resmen dalga konusu oldum bu kadar olamaz ya Allah kimsenin başına vermesin çünkü insanın o an basireti bağlanıyo ne yapacağını bilemiyo size de teşekkür ederim gerçekten şu 6 sayfalık muhabbetin içinde tek anlayan siz olmuşsunuz

Ben sizi pek anlayamadım. Böyle düşünenler yüzünden esli olarak buluştuğumuzda göz teması bile kurmamaliyiz sanırım. Hoş o zaman da başka türlü düşünürsünüz belki... Bilemedim ki...

Ben sizi pek anlayamadım. Böyle düşünenler yüzünden esli olarak buluştuğumuzda göz teması bile kurmamaliyiz sanırım. Hoş o zaman da başka türlü düşünürsünüz belki... Bilemedim ki...
O bakışın nasıl bir bakış olduğunu anlamanız içim öncelikle benim yerimde olmanız lazım ki eşimin bir çok kız arkadaşı var ve hiç birisi için böyle bişey düşünmedim bu zamana kadar demek ki kadının bi yanlışını değişik bi bakışını yakaladım. Umarım böyle bi şey sizin başınıza hiç gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…