eşimi çok özledimm...

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
eşim den ayrı kalınca onu çok özlüyorum ...
bir haftadır yurt dışında cumartesi akşamı gelecek günler geçmek bilmiyor onu çok özlüyorumm((

bende sevgilimi çok özlüyorum 4ay oldu görmüyorum

seni coooook cokkkk coooook iyi anliyabiliyorum nedense.. ama az kalmiiis canim ..yatcan kalkcan yatcan kalkcan gelcekkk
ben ne demeliyim ozmn .. sevgilimi, diger yarimi iki üc ay sonra görecegim insallah tekrar yine..
zaman zaman oturup aglayasim geliyor ama yaaaaaaa sabir demekten baska birsey de gelmiyor insanin elinden maalesef
kavusmanin hayaliyle geciyor günler bunada sükür

neden o kadar uzun süre askerde mi ;?

eşim den ayrı kalınca onu çok özlüyorum ...
bir haftadır yurt dışında cumartesi akşamı gelecek günler geçmek bilmiyor onu çok özlüyorumm((

Benim eşimde ilk defa iş için şehir dışına gitti bugün ve onsuz geçirdiğim ilk gece sanki onsuz zaman durdu geçmiyor kendimi çoook yalnız hissediyorum ona sarılmadan uyuyamıyorum

Bende biriciğimi çoook özlüyorum uzakta o Van'da ağustosta son beni düşün haline şükret

Soğuk, soğuk odalar,
Yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar.
Soğuk, soğuk olanlar,
Vurdum dibe kadar halimden yalnız uyuyanlar anlar.

cok tatlisiniz kiyamam yaaa :) Rabbim basinizdan eksik etmesin onlari

asker de degil canim.. ben yurtdisinda yasiyorum o türkiyede olunca.. mesafeden dolayi.:26:
kismet..kader mi artik bilmiyorum ama hayirlisiyla insallah onunsuuuz gecirdigim günler..ve gecelerde bitecek

Hemde nasıl canım bir yandan müzik dinliyorum bir yandan resimlerine bakıyorum ama özlemim daha çok artıyor Allah ayırmasın bütün sevenleri inşallah

Amiiin bende hayırlısı ise birgün eşim olarak beklerim inşALLAH

bekara karı boşamak kolay misali ahkam vermek istemem de..
dağ ardında olsun da sağ olsun diye bir söz söylemiş eskiler.. benim yaşadığım şehirde de noluyor? hala kavuşamadık
huzurevinde düğün yapmayı planlıyoruz artık

hanımlaaarr şaka bir yana sıkmayın canınızı.. en çaresiz anınızda telkin edin kendinizi
"iyi ki hasan(hüseyin-ahmet-mehmet) var Ya olmasaydı?"
diye düşününce azıcık rahatlıyor insan..
Rabbim tez zamanda kavuştursun hepimiziiiii..

ben de eşimin deniz aşırı ülkelere gidip aylarca gelmemesini istiyorum, ben de özlemek istiyorum, her dakika burun buruna çok sıkıcı valla ciddiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…