Bende nişanlımı çok özledim .. =) Nede güzel uyuyordur şimdi off be.. =)
ben de eşimin deniz aşırı ülkelere gidip aylarca gelmemesini istiyorum, ben de özlemek istiyorum, her dakika burun buruna çok sıkıcı valla ciddiyim..
ben de eşimin deniz aşırı ülkelere gidip aylarca gelmemesini istiyorum, ben de özlemek istiyorum, her dakika burun buruna çok sıkıcı valla ciddiyim..
Daha bir gün önce onunlaydım çok özledim ! Of..bende bendeeee :93:
Bende esimi cok ozledil.... Oda turkiyeye gitti ilk defa bukadar mesafe girdi araya 7 yillik evliligimde ilk defa hafta sonunu ayri gecirdik.... Neyseki yarin donuyor yarin bu saatlerde gelmis olacak ben simdiden saatleri sayiyorum.... Meyersem onu ne cok seviyormusum benim nefes almama sebeplis daha iyi anladim.... Yarin karsilamaya ben gidecem boynuna sarilip aglamasam iyidir....su saatlerde bir akip gitseydi kocama kavussaydim..... Allah herkesi sevdigine kavustursun....
margarikotin allahım tez zamanda sizi de kavuştursun...
ayyy :))
çok güldüm bir gün biz de böyle olur muyuz ???
Amin .. Özlem çeken herkesi Rabbim en kısa zamanda tekrar kavuştursun ama birdaha ayrılamamak üzere.. =)
Amin .. Özlem çeken herkesi Rabbim en kısa zamanda tekrar kavuştursun ama birdaha ayrılamamak üzere.. =)
eşim den ayrı kalınca onu çok özlüyorum ...
bir haftadır yurt dışında cumartesi akşamı gelecek günler geçmek bilmiyor onu çok özlüyorumm((
amiiiinnn...
ama Rabbime sual olunmaz da biraz çabuk kavuşsak fena da olmaz hani
siz neden ağustosa kadar ayrısınız??
bana mı sordunuz bilmiyorum ama 4 yıllık, ben hep böyleydim,
Alah hepinizi kavuştursun..
Ne kadar zamandır evlisiniz?
amiiiinnn...
ama Rabbime sual olunmaz da biraz çabuk kavuşsak fena da olmaz hani
Tatlım o subay ve orada şark görevini yapıyor bir stresli falan ki sorma sürekli tartışıyoruz ama hemen barışıyoruz :) ben alttan alıyorum tabii çünkü onun ruh hali iyi değil bulunduğu ortam tam sınırda 2 arkadaşı Şehit oldu , bir kere hiç unutmuyorum gece yarısı msnde konuşuyorduk cam açık sonra sesler falan fırladı gitti bu geldiler dedi sadece ben evde sinir krizlerine girdim o gelene kadar nasıl ağladım nasıl korktum anlatamam yani benim ayrı kalmak dışında birde korkum var bişey olacak diye yemin ederim kış gelsin diye dua ettim hep kışın inlerinde saklanıyorlar gelemiyorlar teröristler her gece dua ediyorum benim durumum daha kötü sen kavuşacaksın birkaç gün sonraAllah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Tabikide .. =) Yazamadan geçemedim .. Bu ayrı kalışlara dayanma gücü versin .. Sabır versin.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?