eşimi çok özledimm...

Hep Kocalardan Dert Yanılır Bu Sitede..
Konunuzu Görünce Sevindim..

Allah Kavuştursun..

Vayy arkadaş amma hasret çeken kişi varmışşşşş :) nolceeeek şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allah yardımcnız olsun

Beloved11 ; ben de oyle diyordum ve yurtdışından is teklifi gelince sevinmiştim bile :) gitmesi icin destek de oldum esime.
Ama o kadar cok özlüyorumki onu. Ayda bir bir kac günlüğüne geliyor. Her gidişinde aglayarak yolcu ediyorum.
Ve buyuk ihtimalle 1 yıl kadar sürecek bu durum
Tek guzel yani gercekten evliliğe ayrı bir renk geldi, sevgili günlerimize döndük :) yine de yanımda olsaydı keske

nickin bana çikolataları hatırlattı benim nişanlıma çok alırdım ben kutu kutu bolçiiiiii

hehehe öyle zaten canıım ben boluda yaşıyorum bolunun bolçi çikolatası meşhurdur nişanlımda beni bolçiiim diye seveeer o yüzden böyle bir nick aldım :)

hehehe öyle zaten canıım ben boluda yaşıyorum bolunun bolçi çikolatası meşhurdur nişanlımda beni bolçiiim diye seveeer o yüzden böyle bir nick aldım :)

Tahmin ettiğim gibi.. =) Aynen bende çok severim nişanlımda.. Kutu kutu her çeşitinden alır öyle giderim yanına .. Pek bi boğazımıza düşkünüz .. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…