- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
5 ay bitti siz:)
Tatlım o subay ve orada şark görevini yapıyor bir stresli falan ki sorma sürekli tartışıyoruz ama hemen barışıyoruz :) ben alttan alıyorum tabii çünkü onun ruh hali iyi değil bulunduğu ortam tam sınırda 2 arkadaşı Şehit oldu , bir kere hiç unutmuyorum gece yarısı msnde konuşuyorduk cam açık sonra sesler falan fırladı gitti bu geldiler dedi sadece ben evde sinir krizlerine girdim o gelene kadar nasıl ağladım nasıl korktum anlatamam yani benim ayrı kalmak dışında birde korkum var bişey olacak diye yemin ederim kış gelsin diye dua ettim hep kışın inlerinde saklanıyorlar gelemiyorlar teröristler her gece dua ediyorum benim durumum daha kötü sen kavuşacaksın birkaç gün sonraAllah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
ardemir sende nişanlısın sanırım...nereye gelin gidiyorsun :)
bolci Ankara'dayım Ankara'ya gelin geliyorum yok gelin gidiyorum yok gelin kalıyorum
amaaaann işte öyle
Hep uzak olup özlemek mi istediniz yani :)
şanslı gelinlerdensiiin tadını çıkarr canımmm :):)
bolci Ankara'dayım Ankara'ya gelin geliyorum yok gelin gidiyorum yok gelin kalıyorum
amaaaann işte öyle
Allah iyiliğini versin :)))
işte bolcicim o şansın tadına varabilmem için şurda konu açmam lazım örneğin hmmm
"kızlaaarr gün aldıııkk" diye
evet, deniz subaylarıyla evlenenlere imrenmişimdir hep, 1 hafta var 3 ay yok, ben biraz özgür ruhluyumdur,
şanslı gelinlerdensiiin tadını çıkarr canımmm :):)
Hep Kocalardan Dert Yanılır Bu Sitede..
Konunuzu Görünce Sevindim..
Allah Kavuştursun..
amin canımcım cümlemizin
ne olduğumu bulamadım bir an yazdım durumumu içeren tüm tümceleri bende
nickin bana çikolataları hatırlattı benim nişanlıma çok alırdım ben kutu kutu bolçiiiiii
hehehe öyle zaten canıım ben boluda yaşıyorum bolunun bolçi çikolatası meşhurdur nişanlımda beni bolçiiim diye seveeer o yüzden böyle bir nick aldım :)
Bayıldım ama cevabına hiç gülecek halim yoktu Allah'ta seni güldürsün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?