eşimi çok özledimm...

küçük ev aletlerimin tamamı.. uyku setlerim nevresim takımlarım.. bornoz havlu takımlarım.. yemek takımım.. çatal-bıçak takımım..
tencere takımlarım.. kahvaltı takımım.. ve bunların gündelik olanları.. borcamlarım.. bardak takımlarım.. çaydanlık takımım.. sandık içi..
bunlar tam işte canım..

Ee daha ne kalmış ki zaten

benimde herbişiyiim hazır saydıklarından :) kocişimin gelip beni alması kaldı sadece hehehe :):)::):)

beklerim ablam herzaman :) inşallah ablam Rabbim büyük nasip ettiyse o da olur birgün inşallah :)) çalışıyor musun abla ?

Şu an çalışmıyorum canım evlenmeden önce çalışıyordum okul öncesi öğr yapıyodum sözleşmeli çocuklara çok düşkünüm 4 ay önce de 6 aylık kızımı erken doğumda kaybettim şimdi meleğime kardeş düşünüyoruz hayırlısıyla bitanem

Ee daha ne kalmış ki zaten

içimi öyle bir rahatlattın ki

işte plastik falan almadım daha hiç ama evimin muftağına göre kalebodur rengine göre falan seçerim diye düşünüyorum ondan onları bir günde hallederim büyük ihtimalle..

Ben çıkıyorum canlarım iyi uykular hepinize görüşmek üzere Allah'a emanet olun

başın sağolsun ablam çok üzüldüm inş Allahım gönlüne göre verir...Seni hiç görmedim sesini duymadım ama senden acayip derecede pozitif enerji aldım Allah razı olsun senden :)

Ev size ait olacaksa,zaten dert etme;hemen hallolur eşyalar.Şimdiden bakarsan da iyi olur,zamanı gelince renk seçimi kalır geriye.

Çok zevkli ev döşemesi,kendi zevkinize göre döşersiniz inşaallah canım

bende kaçıyorum artık bayanlar herkese hayırlı geceler..güzel sohbetiniz için teşekkür ederim...En güzele emanet olun hayırlı cumalar :)

eslemliva çookk teşekkürler.. tekrar tekrar.. çok memnun oldum
bolcicim buralardayız nasılsa daha güzel konulardada yazışacağız inşallah
Allaha emanet olun ağzınızın tadı bol olsun Hayırlı geceler..

başın sağolsun ablam çok üzüldüm inş Allahım gönlüne göre verir...Seni hiç görmedim sesini duymadım ama senden acayip derecede pozitif enerji aldım Allah razı olsun senden :)

Kuzum benim senden de Allah razı olsun kalp kalbe karşı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…