Esimi cözemiyorum

Bizde kv ile alt lı üst lü oturuyoruz.eşim işten gelince hiç uğramaz direk eve cikar. Kv oğlum özledim diyo tlf aciyor.görümcelerim de var abi gel oturalım derler ama eşim evden çıkmak istemez.aralarında mesafe vardır. Bi erkeğin evlendikten sonra ailesi ile mesafe li olmasi lazım aslında. Sizin durumda da iş sana düşüyor canım.eşini kendine bağla

Esim iki gündür benimle küs. Konuşmuyor sarilmiyor. Yabancı gibi davraniyor. Ailesi geldi kahve icmeye. Bende ona göre pasta falan hazirlamistim. Geldiker. Biz daha kahvaltı yapmadık dediler. Onca şeyin arasında gittim kahvaltı hazırladım yolda gelirken diyebilirkerdi. Ona göre hazırlığını yapardim. Herneyse iyi bir şekilde ağırlamaya calistim. Görümcem yine gelmedi çocukları bahane ederek. Sadece eşi ve kayinvalidem geldi. Görümcem beş aydır gelmiyor. Sürekli biz gidiyoruz. Ancak görümcem başka heryere gidiyor. Cocuklarlada. Bende esime kızdım ne oluyor ya dedim. Neden beni böyle el gibi görüyorlar cs vs. Başladı kocaman bir kavga. Ben saygı duymuyor muşum hiçbirine o yüzden onlarda bana saygı duygumuyormus. Bu yüzden mis olan herşey vs. Ben yine sinirden agladim. Esimde timsah gözyaşlarını akıtma yine dedi. Gözyaşların kar etmez artık dedi. Sürekli cep telefonunda oyun oynuyor. Konusmuyor. Ailem leke konusmuyor. Akşamları sariliyirum. Yatağın öbür ucuna geciyor.

Bizde kv ile alt lı üst lü oturuyoruz.eşim işten gelince hiç uğramaz direk eve cikar. Kv oğlum özledim diyo tlf aciyor.görümcelerim de var abi gel oturalım derler ama eşim evden çıkmak istemez.aralarında mesafe vardır. Bi erkeğin evlendikten sonra ailesi ile mesafe li olmasi lazım aslında. Sizin durumda da iş sana düşüyor canım.eşini kendine bağla
Bağlanamıyorum gittikçe uzaklasiyoruz.

Esim iki gündür benimle küs. Konuşmuyor sarilmiyor. Yabancı gibi davraniyor. Ailesi geldi kahve icmeye. Bende ona göre pasta falan hazirlamistim. Geldiker. Biz daha kahvaltı yapmadık dediler. Onca şeyin arasında gittim kahvaltı hazırladım yolda gelirken diyebilirkerdi. Ona göre hazırlığını yapardim. Herneyse iyi bir şekilde ağırlamaya calistim. Görümcem yine gelmedi çocukları bahane ederek. Sadece eşi ve kayinvalidem geldi. Görümcem beş aydır gelmiyor. Sürekli biz gidiyoruz. Ancak görümcem başka heryere gidiyor. Cocuklarlada. Bende esime kızdım ne oluyor ya dedim. Neden beni böyle el gibi görüyorlar cs vs. Başladı kocaman bir kavga. Ben saygı duymuyor muşum hiçbirine o yüzden onlarda bana saygı duygumuyormus. Bu yüzden mis olan herşey vs. Ben yine sinirden agladim. Esimde timsah gözyaşlarını akıtma yine dedi. Gözyaşların kar etmez artık dedi. Sürekli cep telefonunda oyun oynuyor. Konusmuyor. Ailem leke konusmuyor. Akşamları sariliyirum. Yatağın öbür ucuna geciyor.

Siz alttan aldikca o da daha cok hakli olduguna inanip trip yapiyor demek ki.

benimki de küstü yine kaç gündür tek takılıyor :KK11:
ya bilmiyorum erkeklerin bu küsme huyu nedir niye yaparlar bunu.
sorunların konuşmadan çözüleceğini sanıyorlar.
bu sefer bende inat ettim o konuşmadıkça konuşmıycam.
böyle yaparak bana onsuz da olabileceğimi gösteriyor sağ olsun.
git gide soğuyorum ya aklını başına alacağı da yok.
hepsi çocuk bunların gerçekten.

bu evlilik yurumez. ozur dileyerek yaziyorum bastan olmamis zaten. zorlasanizda bagirsanizds vagirsaniz da yurumez. sakin cocuk yapmayin sakin... esinizi bu saattem sonra ailesine uzak davranmayi yada olmasi gerektigi davranmayi ogretenezsiniz. ..:(

Sizin esinizde bir tuhaf, sizin iki seceneginiz var..su yazdiklariniza bakilirsa esiniz icin annesinden önce ablasi geliyor...ve sizden önce tabi ve siz bu kadinla ugrastikca esinizle mutlu olamazsiniiz.
Baksaniza sizin aranizi bile ablasi yapmis o konuda bile ablasinin dedigini yapmis...

Turkuaz, pek çok arkadaş zaten açıklamış, yol göstermiş.. Ben bu noktada sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Biraz riskli olsada gidip görümcen yokken kv ile konuşacaksın, net, kararlı ve biraz aba altından sopa gösterircesine, sana yapılan haksızlıkları kabul etmediğini, çocuklarının mutluluğunu bozduğunu, evladının yuvasını yıkan anne olmak istemzsiniz değil mi diyerek bi konuş bakalım. Sonra biraz da aile içinde çıtlat durumu...Yani ne bileyim aklı başında bi hala vardır falan. Onlara biraz durumu çıtlat. Genelde kv ler oğlunun yuvasını yıkan kişi olmak veya öyle görünmek istemezler sülalede...

Bunun bi formülü yok sanırım . bende dün kayinpederimi aradım gel beni al azcik dışarı çıkalım dedim . geldi . konuştuk . dedim karinla oğlunu öldurcem :) gülüyor . kızım takma bırak konuşsunlar ne konuşacak annesiyle havadan sudan bırak ya diyor eninde sonunda dönüp dolaşıp geleceği sensin diyor . kimse annesi için karini atmaz diyor . bırak konuşsunlar gün gelir bikar sana adar Kendini diyor. Diyorda diyor. Of baba beni anlamiyorsun diyorum bende :KK70:. Çözüm ne bulamıyorum bende . napcaz bilmem :KK51:

Pitipiti senin tek çözümün eşini takip etmeyi bırakmak canım. Bak boşanmanın eşiğinden döndünüz, adam kapılarda yattı yine de değişmedi diyorsun. Sen kendine ailenle, arkadaşlarınla bir hayat kur, eşinle haftalık planların olsun. Çarşamba akşamları dışarıda yemek yemek, ctesi günleri alış veriş, pazar sinema gibi. Akşam 8 den sonra çok acil değilse tel ile görüşülmeyecek gibi kurallar. Geri kalan vakitte o annesi ile sen kendin veya arkadaşlarınla vakit geçir. Sen bu takıntılarından kurtulmazsan daha çok yıpranırsın...

Sen bu adamı hala seviyor musun ? Sevebiliyor musun yani.
Ben anlamıyorum siz bu adamları pazardan mı alıyorsunuz :KK53::KK53:
Hiç mi evlilik öncesinde bu hallerini görüp tanımıyorsunuz. Hayır evlenemycem sonunda olan bana olacak :KK45:
Böyle evlilik olmaz. Böyle aşk sevgi falanda olmaz.

Pitipiti senin tek çözümün eşini takip etmeyi bırakmak canım. Bak boşanmanın eşiğinden döndünüz, adam kapılarda yattı yine de değişmedi diyorsun. Sen kendine ailenle, arkadaşlarınla bir hayat kur, eşinle haftalık planların olsun. Çarşamba akşamları dışarıda yemek yemek, ctesi günleri alış veriş, pazar sinema gibi. Akşam 8 den sonra çok acil değilse tel ile görüşülmeyecek gibi kurallar. Geri kalan vakitte o annesi ile sen kendin veya arkadaşlarınla vakit geçir. Sen bu takıntılarından kurtulmazsan daha çok yıpranırsın...
Aynen benimki sadece takıntı oldu artık . bende kendimi dine duaalara verdim. . umursamamaya çalışıyorum . evde birlikteyken güzel vakit geçiriyoruz gün içinde o beni arıyor sık sık her hafta sonu biseyler yapıyoruz yetinmeye çalışıyorum :)

Merhaba arkadaslar. Ben çalışan bir bayanim ve diğer konularından bilirsiniz eşimin ailesiyle çok sorun yasiyorum.

Eşim sürekli ailesini tutar. Ailesi de onu. Haklı veya haksız olsunlar. Arada hep ben çöplük gibi kaldım. Kendimi yırttım yaranamadim. Ne yapsam yaranamadim. Eşimle iyi olayım dedim.

Ancak esim benden gizli sürekli ablasiyla yazisiyor. Ve konuşuyor hemen hemen hergün. Ablasının herseyden haberi oluyor. Ben sonradan ögreniyorum. Artık konusmaktan da yoruldum söylemektende.

Kayinvalidem bir görümcem ikinci sorun
Laf söylenmiyor kimse kimseye. Ailem benim yaptigim.yanlışı bile dürüstçe söylüyor yanında esimin. Ama onun ailesi sürekli onu haklı buluyor onu tutuyor.

Artık yoruldum. Evliligimi yasayamadim.
Benimle hicbirsey yapmak istemiyor. Sürekli ailesiyle birşeyler yapmak istiyor. Birşey olduğunda beni dinlemiyor gidiyor ablasının akıl aliyor.

Geçen pazar hamilelik testim.pozitif cikmisti.esime şimdilik aramızda kalsın dedim. Gitmiş hemen hepsini ablasına anlatmis. Nefret ettim bu durumdan. Doktorum gebe olmadığını söyledi bu seferde tüm yazışmaları silmiş ablasiyla. Beni aramaz sornaz. Evi arayınca da. ... ver der bana. Geriliyorum artik. Sinirlerime hakim olamiyorum. Bıktım eşimin yalanlarindan. :KK43: tam değişti diyorum hep hayal kirikligi.

Ablası da demiş yarın sabah evdeysen geleyim alayım seni arabayla görüşelim demis. Beni arayip ta Birgün gelin görüşelim demiyorlar. Bir hafta görüşmeden yapamiyorlar. Bu nasıl birsey? Benimle isinden dolayı nerderse iki ay gorusmedi. Ablasına hayırda demiyo. Kaç kere sinemaya gidelim dedim dışarı çıkalım dedim. Canim.istemiyor dedi. Elinden cep telefonu dusmuyor. :KK43: üzülüyorum artik. Sevinçlerim hep kursağımda kaliyor.

Bana bulusacağını söylemedide. Bu ne gizlilik. Benden habersiz evine gidiyor. Disarda bulusuyor. Beni neden alıp gitmiyor? Neden bana dış kapının dış mandalı gibi davraniyorlar?

Anlayamiyorum, anlam veremiyorum artik...
Neden hala birliktesin bu adamla aynı evde yaşıyor fakat evli gibi değilsiniz

Back
X