Merhaba arkadaslar. Ben çalışan bir bayanim ve diğer konularından bilirsiniz eşimin ailesiyle çok sorun yasiyorum.
Eşim sürekli ailesini tutar. Ailesi de onu. Haklı veya haksız olsunlar. Arada hep ben çöplük gibi kaldım. Kendimi yırttım yaranamadim. Ne yapsam yaranamadim. Eşimle iyi olayım dedim.
Ancak esim benden gizli sürekli ablasiyla yazisiyor. Ve konuşuyor hemen hemen hergün. Ablasının herseyden haberi oluyor. Ben sonradan ögreniyorum. Artık konusmaktan da yoruldum söylemektende.
Kayinvalidem bir görümcem ikinci sorun
Laf söylenmiyor kimse kimseye. Ailem benim yaptigim.yanlışı bile dürüstçe söylüyor yanında esimin. Ama onun ailesi sürekli onu haklı buluyor onu tutuyor.
Artık yoruldum. Evliligimi yasayamadim.
Benimle hicbirsey yapmak istemiyor. Sürekli ailesiyle birşeyler yapmak istiyor. Birşey olduğunda beni dinlemiyor gidiyor ablasının akıl aliyor.
Geçen pazar hamilelik testim.pozitif cikmisti.esime şimdilik aramızda kalsın dedim. Gitmiş hemen hepsini ablasına anlatmis. Nefret ettim bu durumdan. Doktorum gebe olmadığını söyledi bu seferde tüm yazışmaları silmiş ablasiyla. Beni aramaz sornaz. Evi arayınca da. ... ver der bana. Geriliyorum artik. Sinirlerime hakim olamiyorum. Bıktım eşimin yalanlarindan.

tam değişti diyorum hep hayal kirikligi.
Ablası da demiş yarın sabah evdeysen geleyim alayım seni arabayla görüşelim demis. Beni arayip ta Birgün gelin görüşelim demiyorlar. Bir hafta görüşmeden yapamiyorlar. Bu nasıl birsey? Benimle isinden dolayı nerderse iki ay gorusmedi. Ablasına hayırda demiyo. Kaç kere sinemaya gidelim dedim dışarı çıkalım dedim. Canim.istemiyor dedi. Elinden cep telefonu dusmuyor.

üzülüyorum artik. Sevinçlerim hep kursağımda kaliyor.
Bana bulusacağını söylemedide. Bu ne gizlilik. Benden habersiz evine gidiyor. Disarda bulusuyor. Beni neden alıp gitmiyor? Neden bana dış kapının dış mandalı gibi davraniyorlar?
Anlayamiyorum, anlam veremiyorum artik...