Öncelikle, bence bu durum romantizmi ve aşkı hangi seviyede tuttuğunuza bağlı olarak değişkenlik gösterebilen bi durum olabilir diye düşünüyorum.
40 yıllık evli gibi akıl vericem şimdi bütün hayalperestliğimle
Gelelim vereceğim akıllaraaaaa;
1. Bu adama '' bu akşam ne yapmak istersin, aklından ne geçiyor, hafta sonu yapmak istediğin bi şey var mı, düşündüğün bi şeyler var mı ? '' diye sormayı denedin mi ? Hani belki yap yap yap diye ağlayıp bağırmak yerine bu şekilde sorular sorarak bi şeyler oluşturmayı denersen daha net sonuçlara varabilirsin diye düşünüyorum.
2. Çalıştığınız için yorgun oluyorsunuz haliyle, erkeklerin bize göre aslında daha çok yorulduğunu daha çabuk çöktüğünü düşünüyorum. Belki fazlasıyla olan yorgunluğundan dolayı evden çıkmak istemiyordur. Film seçin bi kaç tane, ona da gösterin içlerinden onunda hoşuna gideni izleyin beraber. Yada ne bileyim evde beraber başka nasıl vakit geçirilebilecekse onlara yönelin. Oyun oynayın mesela
yada gün içinde yaptığınız şeyleri daha detaylandırarak anlatın, dinleyin bunlar üzerinden sohbet edin. Kısacası sohbet edin yani. Çok güzel bağladım dimi ?
Benim çenem çok düşüktür de, o yüzden sohbet etmek en keyif aldığım şeylerden biri, ki sevdiğim adamla bayıla bayıla saatlerce konuşabilirim yani
3. Bu adam televizyon izlerken, telefonla uğraşmak yerine gidip sarılıp omzuna başını yaslayıp beraber televizyon izlemeyi deneyin. Yada tam tersi durumda yanına yaklaşıp telefonda her neye bakıyorsa, haber video vs. beraber bakın, okuduklarınız yada gördükleriniz hakkında kısa diyaloglar kurun...
Ay saçmaladıkça saçmaladım tamam gidiyorum
EDİT : Şunu ekleyeceğim. Hani belki herkesin aklından geçen şeyler bunlar ama, yani aynı evin içinde yapılacak çok şey var bence. Ben olsam mesela yemeği beraber hazırlamayı teklif ederdim. Ona salatayı yaptırırdım mesela. Sürekli mutfakta yiyorsak bi gün salonda hazırlamayı teklif ederdim. Ne bileyim oyun oynamayı çok seven biri olarak birlikte oyun oynamayı teklif ederdim. PS oynardık
Yani sus pus biri telefonda biri tv de takılmak yerine, bu şekilde birlikte bi şeyler yapmış olurduk diye düşündüğümü söyleyip daha fazla uzatmadan kesiyorum.....