- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Bayrakla net anlaşılmıştır durumyani olan gayet normal bence
Aynen :)) banada bi keresinde osurda bi gtünün sesini duyayım demişti neden die sorduğumda merak ediyorum demiştiSen bir de bunun çocuklu versiyonunu yasa. En romantik dakikalar bebeğin pişik poposunu tamir etmeye çalışırken gerçekleşiyor. Kutlama yapıyoruz pişik geçti diye. Rio karnavalı da neymiş. Adeta romantizm fışkırıyor damarlarimizdan.
Gece uyumadan önce bebek gaz çıkarınca "oh yaşasın rahat uyuyacak bu gece" diye sevinen bir çift dusun mesela. Evlilik evet tam olarak yaşadığınız gibi. Nişanlılık zamanlarına geri dönemez. Zira her gün gordugun insanin tepesine helikopterle gül bırakmak istemez insan. Vereceği her tepkiyi ezberledigin insana surpriz yapmak da gereksiz gelir zaten. Romantik komedi tadında yasanamayan evlilik için dramatik olmaya gerek var mı? İyi böyle iyi.
Geçen disimdeki eti çıkarma cabami izliyormus eşim arkadan. Fark etmedim. "Madenden komur mu çıkarıyorsun o ne çaba oyle" dedi. Ne yapayım disimde mi kalsın ahshsj. Gel de romantik ol aynı evin içinde. Yok öyle dünya.
ehehBayrakla net anlaşılmıştır durum
Aslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Süprizler yapmıyor, eskisi gibi ilgili davranmıyor Oysa daha 1 yıllık evliyim.
Her hafta bu konu gündeme gelip tartışma çıkıyor. Küsüyoruz. Gelip özür diliyor söz veriyor. Fakat ilerleme yok.
Akşam 6 da eve geliyoruz yemek yapılıyor yeniyor tv karşısına geçip birimiz maç izliyor, birimiz telefonda.. 22:30 civarı yatıyoruz.
Böyle hayal etmemiştim evliliğimi. Yaşamak istediğim hayat bu değil. Berbaer birşey yapmak istiyorum.
Şuraya gidelim mi desem nadir geri çevirir. Götürür. Ama istiyorum ki oda plan yapsın. Hazırlan hadi seni bir yere götüreceğim desin. Şuraya mı gitsek, bugün film mi izlesek desin.
Çok mu şey istiyorum hayattan ? Her evlilik böyle mi ? Böyle gidecekse evliliğin anlamı var mı ?
sen bunu istiyorsun da adam istiyoır mu ? diye bir de onu sor kendine ?Aslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Her hafta bu konu gündeme gelip tartışma çıkıyor. Küsüyoruz. Gelip özür diliyor söz veriyor. Fakat ilerleme yok.
Akşam 6 da eve geliyoruz yemek yapılıyor yeniyor tv karşısına geçip birimiz maç izliyor, birimiz telefonda.. 22:30 civarı yatıyoruz.
Böyle hayal etmemiştim evliliğimi. Yaşamak istediğim hayat bu değil. Berbaer birşey yapmak istiyorum.
Şuraya gidelim mi desem nadir geri çevirir. Götürür. Ama istiyorum ki oda plan yapsın. Hazırlan hadi seni bir yere götüreceğim desin. Şuraya mı gitsek, bugün film mi izlesek desin.
Çok mu şey istiyorum hayattan ? Her evlilik böyle mi ? Böyle gidecekse evliliğin anlamı var mı ?
bence bu kadar tv izleme ve evlilik bu...eşin seni seviyorda seni kırmıyorsa evine geliyosa sana düşkünse anlaşıyosanız sevgi saygı varsa tamamdır kimseyi değiştirmeye çalışma yoksa çok kırılırsın değişim istiyorsan kendinden başla bu kadar yüklenme eşine derimAslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Aynı soruları bende soruyorum. Sanırım her evlilik böyle. Bende hiç böyle hayal etmemiştim :/Aslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Bu lafı n gelişi gidişi olmaz.kimseyide degistiremezsiniz insanları olduğu gibi kabul edin daha mutlu olursunuzHerkes anladı da anlamayan bir kaç kişi olması ne garip.
Lafın gelişi dedim tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?