Eşimi değiştirmeye çalışıyorum.

Neden mutsuz olduğumuz bir hayatı seçiyoruz o zaman ?
Kime göre?
Neye göre?
Mutsuzluk yani?
Biz karı koca çok özel bir durum olmadığı sürece işten eve koşa koşa gidiyoruz şahsen.
Evlenirken de evcimen bir adam olmasına çok dikkat ettim,eminim ki kocam da bu yönümü seviyordur.
Sabahın köründen akşama kadar tüm gün her ikimizin de başı çatlıyor,ikimiz de evde patates kızartarak,maç ya da survivor izleyerek,Türk kahvesi içerek çok mutluyuz,şükürler olsun...
Bence siz yanlış bir evlilik yapmışsınız. Boşanın demem de bunu kabul edin bence...

E planları sen yap o zaman. Sana konunun başından beri kimin plan yaptığı önemli değil diyorum farkındaysan.
Senin yaptığın plandan memnun oluyor mu, sen mutlu olunca o da oluyor mu önemli olan bu. Gerisi teferruat.

mesela bizde de eşim yıllardır ( 8 yıllık evliyiz) bana özel şöyle bir sofra kurmadın der..hani süpriz akşam geliyorum sıcak şarap,1-2 meze yemek falan... ya bir türlü denk gelmiyor inanın..çalışıyorum da..aslında gezeriz tozarız ,yemek yapıyorum elbette.ama oğlumu anneme bırak,ayarla,eve gel yemek yap bi,r de süpriz olarak yapp
olmadı denk gelmedi hala...ayıp ediyoruz sanırım ben de
kendisi yaptı mı hiç diye sorarsanız yaptı vallahi...hem de çok asortik yemekler yapmış,geldim sofra hazır falan..
süpriz hediye olur aramızda,ne bileyim ufak şeylerden mutlu oluruz..
biri kahve yapıp getirir seviniriz,beklediğimiz filmi indirir,mısır patlatırız,oğluma neşeli bir oyuncak alır beraber oynarız falan...elbetteki hergün olmuyor o işler..

Bizde hiç olmuyor işte..

Bizde hiç olmuyor işte..
siz organize edin o zaman..uymuyorsa sıkıntı ama öyle de değil...adam da evliliğe yeni alışıyor bence..şimdi mesela ilk yıllardaki kavga konularımızdan birkaçını söylediğimde eşim diyor ki"ne öküzmüşüm,evlenince kendimi erkek sanmışım,egom uçmuş"diyor mesela..siz yapın eğlenin mutlu olun,zamanla o da alışır kendisi yapar arasıra

istediklerin çok mu bilemem ama

genel olarak her evlilik hep böyle
hayal ettiğimiz ile yaşadığımız farklı...

ben evlilik kurumunda bir anlam bulamayanlardanım ....
tavise: çok zarar görmemen için beklentilerini azalt

Bi karikatür vardı adam kadına sen evliliği rio karnavalı mı sandın nolacaktı diyo :)
Aklıma bu geldi okuyunca.
Modern hayatın telaşları maalesef insanda enerji bırakmıyor
Ben de eve kendimi zor atıyorum eşim de
Hatta bıraksalar evden hiç çıkmam
Evlenmeden önce o kadar çok kafelerde barlarda gezdim ki doymuşumdur belki de

bende eskısını verıp yenısını alcaksın sandım

neysekı yanlıs anlamısım
aslında karı koca uyum meselesı bu
mesela ben herıfcanla bazen cok eglenırız gezerız tozarız oyun oynarız gecen gun su savası yaptım
bazende hıc konusmayız bıle kavugumuza cekılırız
ama hep aynı anda bırlıkte olur bu
oyuzden sıkılma veya ıhmal soz konusu olmaz

bırbırınızı ruhen dınlemenız gerekıyor

Kocamın da, benim de minik sürpizlerimiz olur. Komik gelebilir başkalarına. İkimiz de işinde gücünde insanlarız. Dışarıda ciddiyiz mesela.
Mesela eve geçerken, onun sevdiği mini magnumlardan alırım. O bana sevdiğim çerezden alır veya kinder sürpriz yumurta alır.
Ama akşamları fix pc başındadır. Nettedir. Tv izleriz. Çok şey beklemeyin, ufaktan siz yapın. Siz onu güldürün, siz onu sevindirin. Yoksa herkesin hayatı birbirinin benzeri. Ama bunu güzelleştirmek bizim elimizde.

Ben mesela, gelecek haftasonu için otelden rezervasyon yaptırdım, çok sevindi. Kocama kalsa, gezmeyi cok sever ama otel, vs işlerde pek basarılı degildir. Spontane insanıdır kendisi.

O yapmıyor diye üzülmüyorum, kendim yapıyorum. TAVSİYEM, SİZ DE YAPIN bakın renk gelecek ilişkinize.

Benimki seninkinin aynısı valla

Valla ben evlendiğimde 33 yaşında bir avukattı :) Hayal kurmak ve bu hayallerin gerçekleşeceğini düşünecek yaşı çookkktannn geçmiştim :) Bizimde en büyük keyfimiz ya, pijamalarla evde dolanmak, bunu gören çocuklarda bizden oldu :) Belkide yoğun çalıştığımız için mi bilemiyorum ama evde vakit geçirmek, hatta baya boş boş oturmak dünyanın en güzel şeyi gibi geliyor bize.

Sen bir de bunun çocuklu versiyonunu yasa. En romantik dakikalar bebeğin pişik poposunu tamir etmeye çalışırken gerçekleşiyor. Kutlama yapıyoruz pişik geçti diye. Rio karnavalı da neymiş. Adeta romantizm fışkırıyor damarlarimizdan.

Gece uyumadan önce bebek gaz çıkarınca "oh yaşasın rahat uyuyacak bu gece" diye sevinen bir çift dusun mesela. Evlilik evet tam olarak yaşadığınız gibi. Nişanlılık zamanlarına geri dönemez. Zira her gün gordugun insanin tepesine helikopterle gül bırakmak istemez insan. Vereceği her tepkiyi ezberledigin insana surpriz yapmak da gereksiz gelir zaten. Romantik komedi tadında yasanamayan evlilik için dramatik olmaya gerek var mı? İyi böyle iyi.

Geçen disimdeki eti çıkarma cabami izliyormus eşim arkadan. Fark etmedim. "Madenden komur mu çıkarıyorsun o ne çaba oyle" dedi. Ne yapayım disimde mi kalsın ahshsj. Gel de romantik ol aynı evin içinde. Yok öyle dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…