- 13 Nisan 2007
- 33.832
- 103.230
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Kime göre?Neden mutsuz olduğumuz bir hayatı seçiyoruz o zaman ?
Tanımadan yargılamayınız :)
Bu kızımız lafınızdan da hoşlanmadım, belirteyim. Küçük şeylerle mutlu olmadığımı nerden çıkardınız ?
Ben eşim halısahaya gittiğinde bile stres atacak eğlenecek diye mutlu olan insanım.
Anlattığımı iyi okuyamamışsınız. Kendi için bile plan yapmıyor benim eşim. Yoksa gider onunla holiganlık yaparım.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Pek faydanız dokundu :)
Teşekkürler. :)E planları sen yap o zaman. Sana konunun başından beri kimin plan yaptığı önemli değil diyorum farkındaysan.
Senin yaptığın plandan memnun oluyor mu, sen mutlu olunca o da oluyor mu önemli olan bu. Gerisi teferruat.
Bizde hiç olmuyor işte..mesela bizde de eşim yıllardır ( 8 yıllık evliyiz) bana özel şöyle bir sofra kurmadın der..hani süpriz akşam geliyorum sıcak şarap,1-2 meze yemek falan...ya bir türlü denk gelmiyor inanın..çalışıyorum da..aslında gezeriz tozarız ,yemek yapıyorum elbette.ama oğlumu anneme bırak,ayarla,eve gel yemek yap bi,r de süpriz olarak yapp
olmadı denk gelmedi hala...ayıp ediyoruz sanırım ben de
kendisi yaptı mı hiç diye sorarsanız yaptı vallahi...hem de çok asortik yemekler yapmış,geldim sofra hazır falan..
süpriz hediye olur aramızda,ne bileyim ufak şeylerden mutlu oluruz..
biri kahve yapıp getirir seviniriz,beklediğimiz filmi indirir,mısır patlatırız,oğluma neşeli bir oyuncak alır beraber oynarız falan...elbetteki hergün olmuyor o işler..
siz organize edin o zaman..uymuyorsa sıkıntı ama öyle de değil...adam da evliliğe yeni alışıyor bence..şimdi mesela ilk yıllardaki kavga konularımızdan birkaçını söylediğimde eşim diyor ki"ne öküzmüşüm,evlenince kendimi erkek sanmışım,egom uçmuş"diyor mesela..siz yapın eğlenin mutlu olun,zamanla o da alışır kendisi yapar arasıraBizde hiç olmuyor işte..
istediklerin çok mu bilemem amaAslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Süprizler yapmıyor, eskisi gibi ilgili davranmıyor Oysa daha 1 yıllık evliyim.
Her hafta bu konu gündeme gelip tartışma çıkıyor. Küsüyoruz. Gelip özür diliyor söz veriyor. Fakat ilerleme yok.
Akşam 6 da eve geliyoruz yemek yapılıyor yeniyor tv karşısına geçip birimiz maç izliyor, birimiz telefonda.. 22:30 civarı yatıyoruz.
Böyle hayal etmemiştim evliliğimi. Yaşamak istediğim hayat bu değil. Berbaer birşey yapmak istiyorum.
Şuraya gidelim mi desem nadir geri çevirir. Götürür. Ama istiyorum ki oda plan yapsın. Hazırlan hadi seni bir yere götüreceğim desin. Şuraya mı gitsek, bugün film mi izlesek desin.
Çok mu şey istiyorum hayattan ? Her evlilik böyle mi ? Böyle gidecekse evliliğin anlamı var mı ?
Ben de çooooook eskiden tanıdığım birine "Biz de akşamları Lav Vegas'a gidiyoruz zaten" demiştim...Evlilik böyle birşey mi sorusuna cevap eşimden gelsin :
^^ Sen evliliği rio karnavalı mı sandın ^^
Aslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Her hafta bu konu gündeme gelip tartışma çıkıyor. Küsüyoruz. Gelip özür diliyor söz veriyor. Fakat ilerleme yok.
Akşam 6 da eve geliyoruz yemek yapılıyor yeniyor tv karşısına geçip birimiz maç izliyor, birimiz telefonda.. 22:30 civarı yatıyoruz.
Böyle hayal etmemiştim evliliğimi. Yaşamak istediğim hayat bu değil. Berbaer birşey yapmak istiyorum.
Şuraya gidelim mi desem nadir geri çevirir. Götürür. Ama istiyorum ki oda plan yapsın. Hazırlan hadi seni bir yere götüreceğim desin. Şuraya mı gitsek, bugün film mi izlesek desin.
Çok mu şey istiyorum hayattan ? Her evlilik böyle mi ? Böyle gidecekse evliliğin anlamı var mı ?
Benimki seninkinin aynısı vallaAslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Öyle tabi de bu tarz hayaller kurmakta bana hayatın gerçeklerinden uzak ööööööyle kendi kendine bi köşede büyümüş insan kafası geliyor ne yalan söyliyim:)) evlendiğimde eşim pijamalarını giyip tv karşısına uzandığında, gider bende yanına uzanıp sarılırdım öyle tv izleriz mesela. Saygı sevgi daha değerli ortada geçirilicek bir ömür varken:) doğum günlerimi de unutmayan evlilik yıldönümümüzde yaptığım şık yemek planlarına öfleyip pöflemeden iyi ettin diyerek dahil olan bir eşim varsa zaten mutlu bi evliliğim vardır yani:) aksini ve fazlasını beklemek ilişki dönemlerini beklemek gerçekten bana çok absürd geliyor. Biraz olgunlaşma eksikliği gibi görüyorum. Olursa tabiki güzel olur ama olmazsa kavgalar çıkarıp sorunlar yaratılıcak dertler değil bunlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?