Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şunu merak ediyorum bavulu hazırladın eline verdin eyvallahta bavulun içine krep koydunmu ???:44:
oyyyGece gece onu yaparsam annem de alır tavayı aşağı falan atarsa ne olacakKalorileri saymıyorum bile
![]()
ben şunu merak ediyorum bavulu hazırladın eline verdin eyvallahta bavulun içine krep koydunmu ???:44:
bu cevabınızı eşinize okudunuzmugece gece korkutmayın adamı yoksa bu gidişle otellerde yer kalmıycak
düşünsene adam gidiyo otele açıyo bavuluadamı evden kovuyor bıde yollukmu koyacak yanına![]()
ne krepmiş yahuolsa da yesek hakkaten
konu sahibi, son durum ne? haber var mı eşinden?
benim eşimde geçen gün bi topik vardı kocam tam bi odun gibi bi başlıkKendısının telınden gırdıgım ıcın o sırada tlf calınca sayfa açık kaldığı ıcın başlığı okudu... Ona sonra ben okudum Kım haklı dıye lütfen yorumumu sen yaz dıyede ısrar ettı... Ustunede demezmı bu kk varken artık kadınlara laf söylenemez oldu.... Yoksa sendemı burdan ornek alıyorsun bıraz domınıstımde....
düşünsene adam gidiyo otele açıyo bavulu
folyodan krep çıkıyo![]()
gözümden yaş geldi![]()
Bence kahvaltı hazırlamıyacaksanız yemek pişirmiyecekseniz evi temizlemiyecekseniz evlenmeyin
benim eşimde geçen gün bi topik vardı kocam tam bi odun gibi bi başlık
gelmiş arkamdan bakıyomuş başlığı gördü koptu sen ne okuyosun öyle diye![]()
düşünsene adam gidiyo otele açıyo bavulu
folyodan krep çıkıyo![]()
ağlar yıyemez o krepleri
bi fıkra vardı karıkaturde olabılır adam karısını aldatçak gıdıyo otele tam soyuncak bırden başlıyo ağlamaya yanındakı kadında souyo noldu dıye karım kaışndırmasın dıye kazağımın etıketını kesmiş ben bu kadına bunu nası yaparım dıye![]()