Eşimi gece yakaladım

bende onun kocası ile konuşayım kocası resimlerini yollasın bana istermisin dersin.

Basbayagi biri ayarlaniyordu o an. Yakalamasaydiniz nihayete erecekti.

Ayrica havadan sudan da olsa gece o saatte komsu kadinla konusmaya ne denir bilmem. Esiniz bazi seyleri gozden cikarmis gibi.

Sagol yanı ustune de ttüy diktin bravo. Kadın hamile ve sen neler diyorsun ya daha sert yazarim ya neyse.nasıl insanlarsiniz hayret bir sşey
Kötü bişeymi dedik yardımcı oluyoruz ki zaten benim düşündüğüm gibi değilmiş
Kim oluyosun da sert konuşuyosun haddini bil bence her yoruma da burnunu sokma
Fikir istedi kadın ve zaten travma yaşıyo şuan buna mı takılcak
Yok yok kocan yapmamıştır diyip kandıralım mı

Bazen kısas lazım arkadaş o kadının yanına bırakma
gecenin bir vakti kocasını yatırıp başka adamlarla evli olduğunnu bile bile bu muhabbetlere girecek kadar tiyneti kaymış bu kadının.
Bide karın yanlış anlamasın diyor
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm gerçekten.

Malesef canım ailem 7 saat yaklaşık saat 9 olsun doktoruma soracağım yolculuk yapabilir miyim diye düşük tehlikem vardı yasaklamıştı 1 aydır iyiyim ama sorayım kafam rahat çıkayım ordan da bankaya giderim ordan terminale aksama ailemin yanındayım Allah'ın izni ile.avukatı da arayacağım eşim köpürecek bağrıp çağıracak ama hiç umrumda değil

Sagol yanı ustune de ttüy diktin bravo. Kadın hamile ve sen neler diyorsun ya daha sert yazarim ya neyse.nasıl insanlarsiniz hayret bir sşey
Arkadasım hiç gerek yok gerçekten yanlış anlamıştır ben anlatamamısımdır.yaşamayan zaten bilmez.önceki konularıma baksa zaten yazmazdı hamile olduğu mu görünce yine de cok sağol

Kadının aradığını hiç sanmıyorum. Gecenin bir vakti eşinizin sarhoş ve yalnız olduğunu nerden bilsin de hangi cesaretle arasın. Hadi aradı diyelim bu büyük cesareti kadına kim vermiş olabilir. Tabii ki eşiniz. Allah kolaylık versin. Cidden kötü durum

Peş peşe iki yorum biri relaks diyor biri kocasından çok korkuyor diyor? Nedir?

Sorun yok ben zaten kocamın yaptığına bizzat şahit oldum kanmam.telekkür ederim

Peş peşe iki yorum biri relaks diyor biri kocasından çok korkuyor diyor? Nedir?
Arkadasım sabırla sana da yazayım bu forumda yeni değilim hamileyim gecenin 3 ünde böyle bir konu için yardım istitorum diyorum.izah edememiş olabilirim kadın relaks çünkü kocasının haberi yok bu zamana kadar kırdığı cevizlerden benım yakalayacağımı tahmin etmedi ve ben yakalayınca korktu kocası duyar mahallesine rezil olurum diye anlatabildim mi gece gece bu saate insan gibi öneri istiyorum yaklaşımınıza bakın lütfen Allah kimsenin başına vermesin

Bu planlarından ona bahsetme,akşam eve geldiğinde seni görmeyince arayacak sende gereken cevabı verirsin.
Allah doğrunun yardımcısıdır bunu unutma,onlar eğriliğiyle kalsınlar hem daha rahat sohbet ederler gece sen yokken.
Bunu ona gidince aynen söylersin.
Belki senden olmasa da bebeğinden utanır inşlh..

En azından dünyanın en güvenli yerinde olduğunu baba evinde olduğunu o zaman söylersin.
Burnu sürtsün,yaptığının normal bişey olmadığının ve nelere sebep olabileceğinin farkına varsın.
İnşallah sağ salim hayırlısıyla bebeğine bi zararı olmadan geçirirsin yolculuğunu.

Sağlam ayakkabı değil dediği kadının numarası neden var eşinde, ve gece 3te arayacak rahatlığı nerden buluyor, sarhoşluk buna mazeret değil biz de sarhoş olduk, sarhoşken insan zaten bilinçaltında olan şeylerden başka birşey söylemez, başka kadın resmi ne amaçla yollandı 2 secenek var ya bunlar 3lü bişeyler düşündü ya da o kadını eşine ayarlamaya çalıştı,her durumda muhabbetleri ilk değil,baya bi muhabbet var ki kıvamı bu şekilde,ilk kez görüştüğün biriyle bu muhabbetlere girilmez heralde

Yavaş yavaş okuya okuya geliyorum ve kafama takilanlari soruyorum, sakinlesip öyle konu açabilirsin, elbette soru da sorulacak yorum da gelecek

İnsallah arkadasım insallah su gece ömrümden ömür gitti.burnu sürtsün sürtmesin umrumda olmaz ki artık babam da sert biridir ben gittim mi o da müsade etmez benım gibi düşünür göndermez bir daha bu hamile Halimle.gücüm yok eskisi gibi inanır mısın önceden daha da serttim olaylara karşı ama içinde bir can taşıyınca dünya yansa umrunda olmuyormıs bunu anladım hele bir de kucağıma alsam ne koca üzüntüsü kalır ne dünya malı

direk kadının kocasına git ağlayarak durumu anlat. kadının en korktuğu şeyi yap. yani onun başını yak

Canım benim gerçekten öyleymiş evlat.
Görmeden özlüyor insan,üstelik içimizde olduğunu bildiğimiz halde...
Allahım sağ salim kucağımızı doldursun.
Bu tür fitnelikten hakedilmeyen her olaydan uzak tutsun inşallah.
Yine söylüyorum sen çok güçlü bir kadınsın,panik yapmadan planlı şekilde bu olayı çözeceğini hissediyorum.
Sadece bebeğini düşün inan herşey çorap söküğü gibi önüne serilecek. bence.
Bir süre ailenin yanında olmak seni daha da güçlendirecektir.
O da umarım aklını başına toplar sana herşeyi gerçekliğiyle izah eder.

kocamda kocam diyorsun ya bence deme kocan sağlam pabuç değilse sağdaki soldaki kadınların suçu ne,sen bebeğine odaklan sonra gerekeni yaparsın bence.

Eski bekarken oturdugu Mahallesinden tanışıklık cok eskiye dayanıyor benım sadece merhabam var o kadar değişik bir kadın.eşim böyle bir kadına hayatta bakmaz normal şartlarda kadın 38 yasında eşim 28 kadın yasından da büyük görünüyor eşim yakışıklı dır para sıkıntısı da yok böyle birşey olsa başka kadınla yapar ya da gönderdiği kız resmi bu düşüncemi doğruluyor

Biz kadınlar işi güzellik temelinde düşünüyoruz erkeklerin o şekilde düşündüğünü sanmam,kaldı ki başka bir kadın daha var işin içinde onun için genç ve güzel dedin, bu kadın fuhuş için kadın mi ayarlıyor bu işten para mı kazanıyor artık neyse ama çok sevimsiz,hele bir de adam sızmış hesapta soramamışsın hepten çatlar insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…