Eşimi gece yakaladım

Bunun ne gibi bir mantıklı açıklaması olabilir elinize bir kadın başka bir kadının fotolarını göndermiş.belli ki eşinizle arasını yapmaya çalışıyor.gorunen o.ama şimdi hepsi inkar edilir.önce kadına sonra eşine sor.

Anlat o adi kadının eşine durumu bende hamileyken aldatıldım ve boşadım onu korkma arkadaşım Allah sabrını dayanma gücünü veriyor.Allah ıslah etsin o ar yoksunu kadını.Dua edicem senin için Rabbim tez zamanda feraha erdirir inş.

Kocasina falan bulasmayin kocalari da boyle oluyo bunlarin ekran goruntusu falan alsaydin keske sarhos ya hatirlmyrm ayagina yatabilir esin

canim benim su hamile halinle ugrastigin seylere bak,cok uzuldum..
o kocan olacak adama hic bi aciklama yapmadan git evden annenlerin yanina.
o kadina da face vs. kullaniyorsa okkali bi msj at,seni rezil rusva ederim,alem ne halt oldugunu duyar kocana cevrene rezil olursun,elimde kanitlar var diye..bol keseden at,nerden bilcek konusma yazismalarin kopyasinin senden olup olmadigini..
o kocani da kapinda kopek etmeden sakin geri donme,kendine ve bebegine iyi bak.

Hislerime tercüman oldun arkadasım geceden beri göz yaşım kalmadı bebeğimle konuşuyorum bir yandan sanki anlayacakmış gibi Benim de gözüm kara maddi manevi eşime bağlı bir durumum yok mesleğim var ek gelirim var cok şükür doğacak bebeğime de kendime de bakabilirim ailemin yanına gidecegim onlar eminim arkamda olacaklardır.suan bu denli kendimi perişan etme nedenim tamamen bebeğim ondan daha değerli bir şey yok.sen de hamile imişsin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Can'ım

Ne olursa olsun gecenin içinde elalemin kadını elalemin adamıyla normal muhabbette olsa konuşamaz belliki hiç hos olmayan durumlar var.siz önce kendinizi koruyun dikkat edin
İstediğim gibi üzerine gidemedim cok içmiş agresif oluyor içince cok korktum diğer odaya kapattım kendimi.bence de konuşamaz her ikisi de.bana diyor ki ne olmuş konuşamaz mıyım senı mi aldatıyorum 40 yasındaki kadınla diyor bende dedim bu resimler ne ben sana hic bi açıklama yapmıyorum Dedi sinirlendi sabah göreceksin dedim o da ne halin varsa gör Dedi 2 yıllık evliyim daha ciddi bi kavgamız dahi olmamıştı o kadar içmiş ki sasırdım kaldım

Canım amin cümlemizle inşallah...
Sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi...
Bence çıkma durumun varsa evden çık bekleme bile,çünkü sarhoşuğunun ardına sığınıp ya inkar edecek ya da başka şekilde yönlendirmeye çalışacak seni.
Muhtemelen bi arkadaşının üstüne atacak,onun için konuştum diyecek o resmi olan bayanla tanışacaklar v.s. v.s. bi sürü zırvalayacak..
Sonra istersen yüzleştireyim diyecek,ama erkek erkeğin her zaman ....... dir bu da bi gerçek.
Çünkü erkekler böyle durumlarda anında organiz oluyorlar örgütleniyorlar sakın bu tuzağa düşme.
Telefonunu kapatması üstelik senin şifreyi bilmiyor olman bile düşündürücü.
Ortada saklanan bişi var kesinlikle.
Umarım hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım

Hic bir mantılı açıklaması olamaz istedikleri kadar inkar etsinler ben şahit oldum sonuçta beter olsunlar

Önce kadınla konuşayım diyorum ama kendime yakıştıramıyorum ben Nasıl böyle bir duruma düşerim diye eşine söylediğim an kan çıkar eminim namus meselesi bişey olur ben kötü olurum ama yanlarına da bırakmayacağım

Sabah sabah şoka girdim ve çok üzüldüm bu kadın iyi ayak değil belli ki attıpı fotolardaki kızla ya tek gecelik bişey ayarlayacaktı ya da eşin beğendi devamlı bi ilişki umuyodu eşin
Kadın kendi kendine bunu düşünüp eşini aramaz
Eşin nerde içiyodu ki gazino pavyon tarzı biyerse orda çalışan bi kadın olabilir fotodaki beşki de telde görüştüü kadınla içmişlerdir offf insanın aklına bin tane şey geliyo
Sana hamile halinle bunları reva gördüyse eşine hakettiğinden fazlasını yap ayıp ya evde gül gibi kadın varken nedir bu hastalıklı ortalığa mal olmuş kadınlarla olma merakı

Şimdi bu çoğu şeyi hatırlayamaz zaten her şeyi okudum diyip cok muhabbete girmeyip her ikisini de rezil edeceğim Allah razı olsun canım

A
arkadasım eşim haftada 1 gün muhakkak içer ama dışarda değil evde içer.ben salonda uyuyakalmışım bu içiyordu sonra baktım karnımı öpüyor bebeği seviyor uyandım benı yatağıma götürdü üzerimi örttü 2 saat sonra lavaboysa kalktığımda duydum tel görüşmesini.

Şimdi bu çoğu şeyi hatırlayamaz zaten her şeyi okudum diyip cok muhabbete girmeyip her ikisini de rezil edeceğim Allah razı olsun canım

Senden de canım...
Şu hayatta hiç bişey bebeğinden değerli değil bunu unutma ve kendini yıpratıp ağlama bile.
Güçlü bi kadınsın belli,o yüzden hamilesin diye ona muhtaç olmadığının mesajını ver ikisinede.

Benim hatam olmuş, özür diliyorum. Sanırım güçlü olmanızı dilemekten başka diyebileceğim hiçbir şeyim yok.

Evet bebeğim benım herşeyim.ailem farklı şehirde allahtan görmem duymam burda kimsem yok yoksa onu evden uzaklaştırırım acaba avukatımı arasam mı direk kafam Allak bullak

Eşiniz tam dayaklık!
Kesinlikle.hani hiç beklenmedik umulmadık insanlar var ya asla yapmaz dersiniz cevrede öyle bilinir eşim tam da o tarz bi adam.aslında acaba kadın aradı eşim aşırı sarhos ne yaptığını konuştuğunu bilmiyor olsa bile umrumda değil

Evet bebeğim benım herşeyim.ailem farklı şehirde allahtan görmem duymam burda kimsem yok yoksa onu evden uzaklaştırırım acaba avukatımı arasam mı direk kafam Allak bullak

Canım ara tabii,en azından seni yönlendirebilir.
Onların dökümlere ulaşması çok kolay,en azından görüşme sıklıklarını ve başka yabancı numaralar var ise onlara ulaşmanı sağlayacaktır.
Bir bilene sormak daha mantıklı şu durumda.
Uyandığında evde olacaksan çok yüzlü gözlü olma.

Sagol yanı ustune de ttüy diktin bravo. Kadın hamile ve sen neler diyorsun ya daha sert yazarim ya neyse.nasıl insanlarsiniz hayret bir sşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…