Eşimi gece yakaladım

ya sen inanmış gözüküyorsun da kusura bakma bana hiç tatmin edici gelmedi eşinin anlattıkları....sen olay çıkardıktan sonra nasıl bu işten kıvırırım dye düşünüp bu senaryoyu yazmış gibi geldi bana. ne alaka eşinde kadının nosunun olması. ayrıca gayet sıcak samimi cevaplar vermiş yani, diyaloğun bundan ibaret olduğuna inanmak güç. ayrıca eşinin muhattap olma o kadın hakkında dedkodu çıktı vs diye hakkında salladığı bir kadınla bu denli alakasız bir konuda muhabbete girmesi de devamını getirmeye niyeti olduğu izlenimini uyandırdı bende.

O kadının numarasını silin eşîniz numarasını değîştirsin kesinle taviz vermeyin burnunu sürtün hakkınızda hayırlısı canım bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın babanızın ellerinden öperim takdir ettim.

suanlık cok büyük bir buzağı çıkmadı dökümlere bakacağım
Eşinizin telefonunu elinden alın bi süre sizde dursun bakalım ay kadına gıcık oldum hasan filan da hiç kafama yatmadı yani gece araması cok sinir bozucu başka arıcak kimse yok mu numarası olmasıda cok yanlış sağlam papuç olmayan bir kadınla eşinizin muhattap olması hiç hoş değil bir zahmet sızana kadar içmesin baba olacak ya

Haklı olabilirsiniz bir ihtimal .Yazışmalar geceye ait yani ben olayı çıkarmadan önce ki saatli yazışmalar evet dediği gibi Facebook yorumları da var düğün resmi altında.numarası çok eskiden olabilir aynı mahalleden arkadaşının ablası.ben selam verdiğimde cok yüz verme Dedi nedenini sorunca Zaman'ında böyle durumları olmustu bosver ben sana söylüyorum Dedi.daha önce konuşup konuşmadıkları fatura ayrıntısından çıkar elbet var ise sizin öneriniz nedir

Dökümler temiz mi içiniz rahatladı mı eşiniz numarasını değiştirsin onun bunun karısına kızına da vermesin bi zahmet facebookta kullanmasın hamile hamile sizi hurdeşen döktürdü

Eşimin dediğine göre telefonla daha önce konuşmamışlar eşim Hasan'ın kına gecesinde Servis aracı ayarlamış Ayşe o Zaman almış numarasını organize için servis geç kalınca cok önceden yani varmıs numarası ayrıntılar da göreceğim doğruluğunu.cok teşekkür ederim babam bana aşıktır ben de babama Allah başımdan eksik etmesin tek gözyaşıma dayamadı geldi ama ben onu sürüklediğim için inanılmaz üzgünüm

Dökümler temiz mi içiniz rahatladı mı eşiniz numarasını değiştirsin onun bunun karısına kızına da vermesin bi zahmet facebookta kullanmasın hamile hamile sizi hurdeşen döktürdü
Dökümler 6 aylık Can'ım başım ağrıyor aksam bakacağım babam da bekle birlikte bakalım sen de burda otur diyor tunç a

umarım çıkmaz. hamile olmasanız hadi bir nebze ama, hamile olan kadınların başına gelince insan daha bi üzülüyor. en azından babanız yanında.
Kesinlikle hamile olmak daha bir hassaslaştırıyor babam benım Can'ım annemın olanlardan haberi yok babam söylememiş kızımı özledim gideyim göreyim sen oğlunla kal demiş

Kesinlikle hamile olmak daha bir hassaslaştırıyor babam benım Can'ım annemın olanlardan haberi yok babam söylememiş kızımı özledim gideyim göreyim sen oğlunla kal demiş

umarım gerçek ortaya çıkar da en doğru kararı verirsiniz.

Nedense içim soğumadı benım cok yıprandım yansın beter olsun
Kocana iyi bir ders oldu bu. Öyle bi niyete girse bile yapamaz bu korku yeter ona. Sen de şimdi hamile hamile bunları yaşadın olayın şoku hala üzerinde birkaç gün sonra güler geçersin.
Bu arada ben konuda asıl sen hamileyken ve düşük tehliken varken içki içiyor olmasına takıldım. Dünyanın binbir türlü hali var. Allah göstermesin senin başına bi iş gelse örneğin kanaman falan olsa nasıl halledecek sarhoş kafayla.

Eşim haftada 1 alkol alır o oda cok değil benim alkol alması ile ilgili bir sorun yok daha önce de yazdığım gibi eşim ilk defa bu kadar cok alkollü normalde etki göstermezdi kendinde olurdu.suan4,5 aylık hamileyim düşük tehlikem Zaman'ı yemeğimi de yaptı öğlen geldi yerdir gitti aksam erkenden geldi cok dikkat etti alkol alması her gün olmadığı için bana göre sorun değildi alkoolğ şekilde telefonla kımısması benı cıldırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…