Eşimi gece yakaladım

Dökümler 6 aylık Can'ım başım ağrıyor aksam bakacağım babam da bekle birlikte bakalım sen de burda otur diyor tunç a
Bakınca bize de yazar mısın
Hasan'ın kınasından nereye gelmişler
Yine de etik değil
Sen gece 3 te bi adamı arasan, kimse açıklamanı bile dinlemez

Canim konunu okudugumda cok üzülmustum ama su yazdiklarini okuyunca cok mutlu oldum aldatma yokmus cok sukur ALLAHIM bebegini kucagina saglikla almayi nasip etsin INŞALLAH.

Konunun başından sonuna üşenmeden tek tek okudum. Sonu Allahtan iyi bitti. Sizin ve bebeğiniz adına sevindim eğer o whatsap dökümanı olmasa yok yere ewliliğinizi yakıcaktınız yakmasanızda asla inanmayacaktınız doğru söylediğine demek ki herşey göründüğü gibi değilmiş. Çoğumuz kocanızı masum bulmadı ama kocanız adına yazılmaların çıkması iyi oldu en azından ne derse desin inanmayacaktınız. Özellikle! Buradaki insanların yorumlarını kızarak okudum bazıları gerçekten de yukarda bi arkadaşın yazdığı gibi erkeklerin acısını kocanızdan çıkartırcasınaydı yani takma yoktur öyle bişey desek ki sizi üzmemek için söyleyenler olmuş hemen altına biri yazıyo salak mı gurursuzmu kesin aldatıyor! Boşa hemen evi terket Falan yani Allah aşkına ne kolay söylüyorsunuz tutturmuşsunuz ewi terket boşa!!!!! O kadar kolay mı üstelik hamile o bebeğe yazık değilmi tabiki sonucunda haklıysa şüphelerinden ister boşar ister şans werir bu bizi ilgilendirmez. Sizde haklısınız ortada masum görünen bi durum yoktu ama hemen terket ewi demek yerine iyice düşün desek daha iyi olmaz mı. Üstelik ortada Cidden ewi terk edicek bi durum yokmuş. Umarım içiniz şuan rahattır en azından buda kocanıza ders olsun ecel terleri dökmüştür eminim. Allahım inşallah bebeğinizi Mutlu bi yolculukla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder. ( çok uzun oldu özür)

Ama cevval kızsın yesil_ela
Babanı da seni de tebrik ederim
Paçaları tutuşmuştur daha 40 yaşında komşu ablasını rehber de bile tutmaz sanırım
İyi olmuş

Tutmasın da zaten ne gerek var,birine hem sağlam ayakkabı değil diyeceksin birileriyle adı çıktı diyeceksin sonra da ooo ayşe abla nasılsın yaa, bana ters insanın özü sözü bir olmalı

Günaydın herkese.dünkü uykusuzluktan sonra iyi bir uyku dinlendirdi benı.dün fatura dökümlerine baktık Ayşe nin numarası son 6 aylık dökümün hiç bir gününde bir tane bile yok.3 tane yabancı numara vardı aradım biri dükkana kartonpiyer yapmıştı o Ada'm çıktı diğeri köydeki amcasının eniştesi son numara da kuyumcu bir arkadaşı var o çıktı 2 saatimi aldı neredeyse uyuyakaldıgım için gece yazamadım kusura bakmayın.tekrar herkese cok teşekkür ederim Allah kimsenin yuvasını bozacak nedenler yaşatmasın.eşim Ayşe'nin numarasını da silmiş engellemiş.suanlık bir sıkıntı görünmüyor

Günaydın
Güzel haberler bunlar
Çok sevindim, bi de hamilesin. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah
Eşinde ayağını denk alır artık

Allah razı olsun arkadasım Amin insallah
hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş,tutumun takdirlikti,sonucu ise gerçekten sevindirici....ama unutma ki yaşanması gerekti bence,her şerde hayır vardır,böylece emin oldun eşinden,adama üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ama sana çok sevindim.....................bebeğin sağlıkla gelsin.....

Cok teşekkür ederim işte bazen başımıza gelmeden anlayamıyoruz arkadaşlar da

Tutmasın da zaten ne gerek var,birine hem sağlam ayakkabı değil diyeceksin birileriyle adı çıktı diyeceksin sonra da ooo ayşe abla nasılsın yaa, bana ters insanın özü sözü bir olmalı

Ben de ona takıldım. Gece gece yemek tarifi bile verse "sağlam ayakkabı değil" dediği biriyle sohbet etmek ilginç olmuş. Madem muhabbet edebileceğin biri, baştan arkasından konuşmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…